RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

یک اقتصاددان تاکید کرد: یک نفر باید فرمانده اقتصاد باشد نه بیشتر

نقاط قوت و ضعف "مسعود کرباسیان" به عنوان وزیر اقتصاد

۱۴:۴۳ - ۱۳۹۶/۵/۲۱کد خبر: 207185
ایستانیوز:یک اقتصاددان می‌گوید اکنون نوبت جراحی ساختاری - نهادی اقتصاد ایران است و باید در دولت دوازدهم به منظور ایجاد هماهنگی، رهبری امور اقتصادی به وزیر اقتصاد واگذار شود تا از چند صدایی که در دولت قبل اتفاق افتاد جلوگیری شود؛ ضمن این که مجلس شورای اسلامی نیز باید بررسی کند که آیا گزینه معرفی شده برای وزارت اقتصاد برای این پست کلیدی مناسب است یا خیر.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،وحید شقاقی ، درباره‌ی تیم اقتصادی در دولت دوازدهم اظهار کرد: کسانی که مسوولیت تیم اقتصادی دولت دوازدهم را به عهده می‌گیرند باید بدانند که در این دولت کار سختی پیش روی سیاست‌گذاران وجود دارد، چرا که اکنون نوبت به اصلاحات ساختاری نهادی در اقتصادی ایران فرا رسیده است.
 
وی افزود: دولت دوازدهم باید دست به جراحی در حوزه‌های بانک، مالیات، یارانه و غیره بزند و این جراحی نیاز به جراحان قدر دارد که باید بررسی کنیم و ببینیم تیم اقتصادی که دولت معرفی کرده است می‌تواند این جراحی را انجام دهد یا خیر. به نظر من در تیم اقتصادی دولت گزینه‌های بهتری نسبت به آنچه رییس جمهور در کابینه دوازدهم معرفی کرده برای این جراحی وجود داشتند.
 
این اقتصاددان در ادامه‌ گفت: اولویت دولت یازدهم مباحث سیاسی و بین المللی بود و لازم بود که دولت برجام را به سرانجام برساند و در حوزه اقتصاد هم با مقتضیات موجود مسکن‌هایی تجویز شد که البته این مسکن‌ها در دولت دوازدهم کارساز نخواهد بود و وقت اصلاحات ساختاری و نهادی فرا رسیده است.
 
شقاقی با اهمیت دادن به جایگاه وزیر اقتصادی در تیم اقتصادی دولت، اظهار کرد: بعضا مطرح می‌شود که وزیر اقتصاد محدودیت‌هایی دارد و برخی تصمیم گیری‌های کلیدی از حیطه اختیارات وی خارج است. به نظر من یکی از مهم ترین مواردی که باید در دولت دوازدهم اصلاح شود همین مساله است. باید هدایت و رهبری اقتصاد کشور را به وزیر اقتصاد سپرد. اگر قرار باشد چند فرمانده با چند نظر مختلف برای اقتصاد کشور تصمیم بگیرند، وضعیت نا به سامان خواهد شد؛ اتفاقی که در چهار سال گذشته رخ داد.
 
وی درباره‌ی ویژگی‌های وزیر اقتصاد در شرایط خطیر اقتصادی در دولت دوازدهم، افزود: وزیر اقتصاد ابتدا باید جرات تصمیم گیری داشته باشد که بتواند دست به جراحی بزند. همچنین باید دانش و مدیریت اقتصادی بداند که بتواند اصلاحات ساختاری را از زوایای متعددی بررسی و اعمال کند. همچنین این اصلاحات ساختاری نیازمند یک تیم هماهنگ است و باید دولت به گونه‌ای برنامه ریزی کند که تیم اقتصادی با همدیگر هماهنگ باشند و در آخر نیز باید یک نقشه راه وجود داشته باشد که وزیر اقتصاد بر مبنای آن اولویت‌هایش را مشخص کرده و بداند از کجا شروع کند و بداند به کجا باید برسد.
 
این کارشناس با تاکید بر اهمیت مساله‌ اقتصاد در دولت دوازدهم گفت: به نظر من حتی رییس جمهور در وزارت امور خارجه هم به جای وزیر امور خارجه باید یک اقتصاددان به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌کرد تا سفرای خود را به گونه‌ای انتخاب کند که در کشورهای خارجی به دنبال جذب سرمایه‌ گذاری خارجی باشند و بتوانند برای مبادلات اقتصادی کشور اقدامات لازم را انجام دهند.
 
این اقتصاددان در بخش دیگری از صحبت‌هایش افزود: مجلس شورای اسلامی اکنون وظیفه دارد بررسی کند آیا تیم اقتصادی که دولت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است این ویژگی‌ها را دارند یا خیر؟ هرچند که به نظر می‌رسد گزینه‌های بهتری برای تیم اقتصادی دولت وجود داشته باشد.
 
به گزارش ایسنا ،وی درباره‌ی نقاط قوت و ضعف مسعود کرباسیان که به عنوان وزیر اقتصاد دولت دوازدهم معرفی شده است، اظهار کرد: کرباسیان بیشتر در سوابق خود حضور در معاونت وزیر نفت، وزیر صنعت و وزیر اقتصاد را دارد و به این ترتیب پیش‌تر جزو مدیران اقتصادی کشور بوده ولی درباره نقاط ضعف ایشان هم باید بگویم که به دلیل نداشتن دانش اقتصادی در میان اقتصاد دانان برای پذیرفتن پست وزارت امور اقتصادی و دارایی مقبول نیست که البته به نظر من اگر از مجلس شورای اسلامی رای بگیرد باید این مشکلش را با بهره‌گیری از مشاوران اقتصادی پر کند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *