RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

آیا امنیت اپلیکیشن‌ها ضمانت شده است؟

۱۳:۵۳ - ۱۳۹۶/۳/۲۹کد خبر: ۲۰۰۴۵۱
ایستانیوز:مقابله با نفوذ به اطلاعات که توسط هکرها انجام می‌شود، به یکی از بزرگترین نگرانی‌های کاربران تبدیل شده است، با وجود این هنوز هم برخی از اپلیکیشن‌هایی که ساخته می‌شوند، امنیت تمام و کمال را برای کاربران فراهم نمی‌کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز) به نقل از ایسنا، امروزه تلاش‌های زیادی برای ساخت اپلیکیشن‌ یا برنامه‌های موبایلی انجام می‌شود و شرکت‌ها و توسعه‌دهندگان سازندگان این اپلیکیشن‌ها نیز در تلاش برای جذب کاربر هستند. اما کدام یک از ویژگی‌ها در جذب کاربر اثرگذار است؟ کاربردی بودن؟ بازی‌های موبایلی؟ ظاهر زیبا؟ یا فراهم کردن امکان برقراری ارتباط به مخاطبان کاربران؟ در حالی که تمامی این جنبه‌ها مهم هستند، یکی از ویژگی‌هایی که به شدت نادیده گرفته شده است و همچنین در جذب کاربران هم اهمیت زیادی دارد، امنیت گوشی‌های موبایل است.
 
نفوذ به اطلاعات کاربران در حال افزایش است و به نوعی به یکی از بزرگترین نگرانی‌های آنها تبدیل شده است. با توجه به تحقیقاتی که توسط شرکت IBM انجام شد و اطلاعات سایت فتا، در سال ۲۰۱۴ بیش از یک میلیارد اطلاعات شخصی توسط حملات سایبری هکرها مورد حمله قرار گرفت و در هر لحظه ۶.۱۱ میلیون دستگاه تلفن همراه تحت تاثیر بدافزارها قرار داشتند.
 
در مواجهه با تقاضای کاربران، شرکت‌ها در حال ساخت اپلیکیشن‌هایی هستند که به سرعت وارد بازار می‌شوند اما آنها این اطمینان را ایجاد نمی‌کنند که برنامه‌شان به اندازه کافی برای کاربر در برابر نفوذ به اطلاعات محرمانه مطمئن و امن است.
 
امروزه شرکت‌های بزرگ به طور متوسط سالانه ۳۴ میلیون دلار برای توسعه برنامه‌های موبایل صرف می‌کنند و ما از آنها در مغازه، بانک و بیشتر جاها استفاده می‌کنیم. با وجود این، ۵۰ درصد از شرکت‌ها هیچ بودجه‌ای را برای تامین امنیت برنامه‌های تلفن همراه خود اختصاص نمی‌دهند. به طور متوسط تنها ۵.۵ درصد از این بودجه هنگفت در تامین امنیت این برنامه‌ها در برابر هکرها و نقض‌کنندگان امنیت صرف می‌شود.
 
بدین ترتیب مشخص شد از میان ۴۰۰ سازمان، ۴۰ درصد از شرکت‌ها کدهای مخرب برنامه‌های تلفن همراه را در مقابل آسیب‌پذیری‌های امنیتی اسکن نمی‌کنند. همچنین به طور متوسط شرکت‌ها کمتر از نیمی از برنامه‌های تلفن همراه ساخت خود را تست می‌کنند و ۳۳ درصد از آنها هرگز برنامه‌های خود را برای اطمینان از ایمنی تست نمی‌کنند.
 
چگونه منابع مالی در مقابل چیزهای دیگر هزینه می‌شود؟
 
در حالی که در سال ۲۰۱۴ میلادی ۳۳۰ میلیون صرف لباس حیوان خانگی، دو میلیارد صرف شیرینی جشن هالووین، ۱۳ میلیارد صرف بازی‌های ویدیویی، ۱۴ میلیارد صرف انواع غذا، نوشیدنی، دکور و کالا، ۱۸ میلیارد دلار صرف بلیط رویدادهای ورزشی و ۷۰ میلیارد دلار صرف بخت‌آزمایی شده است، تنها ۱.۸ میلیون دلار در جهت امنیت برنامه‌های کاربردی هزینه شده است. نباید اقدامات بیشتری برای حفظ امنیت خود هنگام استفاده از برنامه‌های تلفن همراه انجام دهیم؟
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *