RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

مقامات بانک مرکزی باید به موقع پاسخ دهند

چرا مردم از آینده سپرده هایشان نگرانند؟

خبر فوری
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۶/۳/۱۳کد خبر: 199458
ایستانیوز:ساماندهی بازار پول کشور هم برای خود داستانی شده است و هر روز بر نگرانی ها افزوده می شود و در این میان، اظهارات دوپهلوی مقامات بانک مرکزی به جای آرامش بازار، نگرانی مردم را به ارمغان آورده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، این روزها هر کجا می روید، حرف از آینده سپرده های بانکی مردم است. سوار اتوبوس ، مترو و تاکسی می شوی یا در بازار قدم می زنی، همه جا حرف از بانکها و آینده سپرده هایشان است.
اینکه چرا مردم نگران آینده سپرده هایشان در بانکها و موسسات پولی هستند، پرسش مهمی است که مقامات بانک مرکزی باید به موقع پاسخ دهند، وگرنه آینده خطرناکی در انتظار بانکها خواهد بود.
البته ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در دو سه روز اخیر تحرکات خوبی در این راستا برداشته اما باید این تحرکات به صورت هوشمندانه ادامه یابد و از تناقض گویی هم به شدت خودداری شود.
وقتی آقای رئیس امروز حرفی می زند نباید حرف او با دو هفته قبل تفاوتی داشته باشد. وقتی این اتفاق می افتد، مردم نسبت به بانکها بی اعتماد می شوند و اگر با تدبیر عمل نشود، این بی اعتمادی قطعا در آینده خروج سپرده ها از بانکها ره به دنبال خواهد داشت.
برهمین اساس، ولی الله سیف رییس شورای پول و اعتبار دیروز به طور رسمی تاکید کرد که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران حامی بانکها و موسسات اعتباری مجاز و حافظ منافع سپرده‌گذاران است.
این در حالی است که سیف دو هفته قبل از شناسایی سودهای موهون و کاغذی توسط بانکها پرده برداشت و با بیان اینکه حرکت به سمت شفاف سازی و اصلاح صورت های مالی بانک ها آغاز شده است گفت: از سال گذشته حرکت به سمت اصلاح و شفاف سازی در فعالیت های نظام بانکی به طور جدی تری آغاز شده است.
برای نمونه شناسایی سودهای موهوم اقدامی خطرآفرین برای فعالیت بانک هاست، چراکه این سودی است که تنها بر روی کاغذ ایجاد می شود و در عمل وجود ندارد. این امر عدم تعادل دربانک ها را تشدید می کند. از این رو مسؤلین در نظام بانکی باید هوشیارانه عمل کنند و با دریافت و ارایه تحلیل های دقیق همراه با استراتژیهای درآمدزا از چنین مواردی جلوگیری کنند. البته مجامع بانک ها نیز نقش مهمی در جلوگیری از شناسایی سودهای موهوم ایفا می کنند.
چه خوب است ولی الله سیف در نحوه مواجهه با مردم، شیوه وزیر بهداشت را الگوبرداری کنند که در سریعترین زمان ممکن به نگرانی های شهروندان در مسایل مختلف پاسخ هوشمندانه و به موقع می دهد.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *