RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سرمایه گذاری بیمه البرز در طرح های هلدینگ صبا انرژی

بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست

حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی

مرکز تامین مالی در وزارت اقتصاد ایجاد می‌شود

تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

۱۰ شرکت دولتی امسال واگذار می‌شود

پرسپولیس شفاف‌سازی کرد

چاپ تورم!

هراس طلافروشان از افشای اطلاعات

بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال پیشرو خواهد بود

آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث

تسهیلات بانک رفاه به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی

شرط صعود بازار سهام چیست؟

چرا بازار ارز آرام نمی‌شود؟

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تامین مالی شرکت‌های بورسی تسهیل می‌شود

خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟

گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران

فروش دلار سهمیه ای متوقف شده است؟

۱۱.۵ درصد از چک‌ ها نقد نشد

آخرین جزییات از تغییر سن بازنشستگی

تاریخ صنعت بیمه با بیمه ایران گره خورده است

یک اقتصاددان تاکید کرد

بانک‌ها به سازندگان مسکن وام ندهند

۱۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۳/۴کد خبر: 198918
ایستانیوز:یک اقتصاددان گفت: یکی از راه حل های فوری برای بخش مسکن این است که بانک مرکزی جلوی پرداخت وام به سازنده ها را بگیرد. چرا که پرداخت وام مجدد منجر به افزوده شدن عرضه می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مهدی تقوی در خصوص اولویت های اقتصادی در دولت دوازدهم به اقتصادآنلاین گفت: در چهار سال گذشته دولت یازدهم توانست سیاست های اقتصادی خوبی را به اجرا در آورد و رشد اقتصادی را مثبت کند و با رکود مقابله کند. این سیاست ها برخلاف دوران دولت نهم و دهم بود. چرا که در آن دولت ها با اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و گران شدن حامل های انرژی در عمل در کشور تولید کاهش پیدا کرد و رکود فراگیر شد.
وی افزود: انتظار از تیم اقتصادی دولت دوازدهم بعد از روی کار آمدن این است که ادامه دهنده سیاست های دولت یازدهم باشد. چرا که عملکرد دولتمردان یازدهم باعث ضربه زدن به فعالان اقتصادی کشور نبود. بلکه زمینه هایی فراهم شد تا در این دولت تحریم ها برطرف شود، مقادیری از طلب ایران از آمریکا وصول شود و همه این فرایندها به بهتر شدن شرایط فعالیت اقتصادی کمک کرد.
این اقتصاددان تصریح کرد: به نظر می رسد در صورت تداوم سیاست های اقتصادی دولت یازدهم در 4 سال آینده، رشد اقتصادی در کشور کماکان مثبت بماند. البته این پیش بینی در صورتی نقض می شود که نوعی شوک بر بخش های مختلف اقتصادی کشور وارد شود. به عنوان مثال اگر تحت تاثیر شوک قیمتی نفت قرار بگیریم، به طور حتم نمی توانیم انتظار مثبت شدن رشد اقتصادی را داشته باشیم.
تقوی در بخش دیگری از صحبت خود با انتقاد از عملکرد بانک مرکزی در اجرای سیاست تک نرخی کردن ارز، گفت: در چهار سال اخیر مقاطعی بود که شکاف قیمتی ارز آزاد و دولتی کاهش پیدا کرد و شرایط مناسبی فراهم شد تا ارز به صورت تک نرخی در آید. اما این فرصت از دست رفت و با اختلاف پیدا کردن نرخ ارز، واردات به کشور گران شد. این در حالی است که صادرات ارزان تر شده اما به دلیل اینکه بخش اعظمی از صادرات ایران نفتی است، شرایط موجود کمکی به صادر کننده ها نمی کند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد دولت دوازدهم در این بخش باید برنامه ویژه ای پیاده کند و مطالبه تک نرخی کردن ارز به صورت یک خواسته عمومی در بیاید.
این اقتصاددان با اشاره به اینکه رکود به طور عام برطرف شده است و هم اکنون در بعضی بخش ها رکود وجود دارد، اظهار داشت: تنها بخش هایی که مازاد عرضه دارند و متقاضی برای کالای آن بخش ها نیست در رکود هستند. که از جمله می توان به بخش مسکن اشاره کرد. به نظر می رسد یکی از راه حل های فوری برای بخش مسکن این باشد که بانک مرکزی جلوی پرداخت وام به سازنده ها را بگیرد. چرا که پرداخت وام مجدد منجر به افزوده شدن عرضه می شود و گره رکود در این بخش کور می شود.
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *