RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

افزایش سقف برداشت از عابر بانک‌ها در نوروز؛ ۴۰۰ تا ٥٠٠ هزارتومان

۱۳:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۱کد خبر: 190040
ایستانیوز:مدیر کل فناوری اطلاعات بانک مرکزی از افزایش سقف برداشت از عابربانک‌ها بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان از روز ۲۰ اسفندماه سال جاری تا ۱۵ فروردین سال آینده خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، ناصر حکیمی صبح امروز چهارشنبه و در نشستی خبری در محل بانک مرکزی گفت: سقف برداشت برخی از عابر بانک ها از ٢٠ اسفند ماه سال جاری تا ١٥ فروردین ماه سال آینده بین ٤٠٠ تا ٥٠٠ هزار تومان  خواهد بود.
 
وی تاکید کرد که این موضوع تنها برای بانک های متقاضی است و تمامی عابر بانک ها شامل این امر نخواهد شد.
 
وی با بیان اینکه ۱۶۲ میلیون تراکنش در شبکه شتاب و شاپرک داریم، اظهار داشت: ۷۰ میلیون تراکنش تنها در مرکز شتاب در روزهای اخیر ثبت شده است و پیش بینی می شود این رقم تا آخر سال ۲۰ درصد افزایش یابد.
 
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی ادامه داد: ثبت رکورد ۲۰۰ میلیون تراکنش در روزهای پایانی سال دور از ذهن نیست؛ ضمن اینکه وضعیت شبکه پایدار بوده و امیدواریم تا پایان سال این وضعیت ادامه یابد.
 
حکیمی اظهار داشت: درصد تراکنش های موفق در روزهای پایانی سال گذشته ۹۰ درصد بوده که این رقم برای سال جاری به ۹۹.۵ تا ۹۹.۸ درصد افزایش یافته است.
 
به گفته مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی، پایداری شبکه در سال جاری طی ۱۶ سال گذشته سابقه نداشته است  ضمن اینکه انجام ۱۶۰ میلیون تراکنش نیز بی سابقه بوده است.
 
حکیمی ادامه داد: برای ارتقای خدمات دهی بحث برقراری کشیک در ایام تعطیل و پایان سال را در دستور کار بانک ها قرار داده ایم و تمهیداتی توسط حوزه نشر و خزانه بانک ها در این زمینه اندیشیده شده است؛ بنابراین امسال مشکل خاصی در شبکه به صورت نقدی و غیرنقدی نخواهیم داشت.
 
** برنامه ریزی برای افزایش روش های پرداخت
 
وی درباره روش های جدید پرداخت نیز اظهار داشت: همزمان با حضور رئیس جمهوری در بانک مرکزی، دو روش پرداخت رونمایی شد که یکی از آنها شبیه سازی کارت روی تلفن همراه بود که براساس آن دیگر نیازی به کارت نداریم و امور به صورت مستقیم انجام می شود؛ همچنین زیرساخت های پرداخت موبایل به موبایل نیز انجام شده و این روش پرداخت نیز انجام خواهد شد.
 
 
** ویزا کارت و مسترکارت فعلا متصل نخواهند شد
 
این مقام مسئول در بانک مرکزی درباره ورود ویزا و مستر کارت گفت: به دلیل مشمول شدن در تحریم های اولیه فعلا ورود ویزا کارت و مسترکارت امکان پذیر نیست بنابراین این دو به صورت رسمی فعال نخواهند شد؛ تا زمانی که تحریم های یک طرفه و اولیه حل و فصل شود اما در حال حاضر با شبکه های غیر آمریکایی مذاکراتی صورت گرفته که تا سال آینده به نتیجه خواهد رسید.
 
** دریافت هزینه از تراکنش های ناموفق
 
وی با اشاره به بالا بودن میزان موفقیت تراکنش های بانکی گفت: بانک ها عملکرد خوبی در این زمینه داشته اند اما جدول مفصلی برای دریافت هزینه از تراکنش های ناموفق وجود دارد به نحوی که دریافت هزینه به سه قسمت تقسیم می شود براین اساس میزان دریافتی در ایام پرباری ۵۰ درصد بیشتر خواهد بود زیرا مردم در ایام پربازی نیاز بیشتری به دستگاه ها دارد.
 
حکیمی درباره اخبار منتشره درباره مشکلات ایجاد شده درباره یکی از شرکت های پرداخت گفت: پلیس فتا در روزهای گذشته اشاره ای به این موضوع کرده بود اما باید گفت که این مساله ربطی به سیستم امنیتی و شاپرکی نداشته است.
 
وی ادامه داد: هیچ اتفاقی روی سامانه های پرداخت اتفاق نیفتاده بلکه دزدی از یکسری از اطلاعات مربوط به فعالیت های تجاری بوده است.
 
** شرکت های پرداختی مجوزی و جوازی می شوند
 
این مقام مسئول در بانک مرکزی با بیان اینکه شرایط برای شرکت های پرداخت در سال آینده به گونه دیگری خواهد بود، گفت: براساس برنامه ریزی ها مجوزها در شبکه پرداخت تنوع خواهند داشت به نحوی که بخشی با مجوز و بخشی با جواز فعالیت خواهند کرد.
 
وی در توضیح این مطلب گفت: فرق جواز با مجوز در این است که مجوز دارای شرایط سنگین تری است اما جواز برای هر شرکتی که شرایط را محقق کند صادر می شود و آن شرکت می تواند شروع به فعالیت کند؛ همچنین پیش بینی می شود این امر اوایل سال آینده و تا خردادماه اجرایی شود.
 
به گفته حکیمی، با اجرای این طرح تعداد شرکت های فعال در حوزه پرداخت بیشتر خواهد شد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *