RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

چرا تلفن همراه داغ می کند

۱۷:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۷کد خبر: ۱۸۷۸۹۷
ایستانیوز:دوربین تلفن همراه یکی از تلفن‌هایی که اتفاقا با این قضیه دست و پنجه نرم می کند، Sony Xperia Z۵ است که گاهی پس از چند دقیقه ضبط با دوربین جلو، آورهیت می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،گاهی هم این قضیه به حدی خطرناک می‌شود که اخطاری هم بر روی آن نیز به نمایش در می‌آید. به نوشته یکی از سایت‌های انگلیسی زبان که به این مشکل پرداخته، علت این داغ کردن هم چندان عجیب نیست؛ چون علاوه بر بسته بودن کامل قاب دور تلفن، در نور شدید هم قرار داشته و پیوستگی این عوامل همراه با نور صفحه زیاد و بازی‌های رایج می‌توانند موجب خاموش شدن یا آسیب جدی به تلفن همراه شوند.
 
 
ویروس‌ها  
 
به گزارش ایستانیوز به نقل از ایلنا، بدافزارها نیز جزء عناصری هستند که می‌توانند به حرارت خطرناک منجر شوند، البته هکرها مایل به آسیب زساندن به شما نیستند، بلکه می‌خواهند داده‌های شما را در دست داشته باشند. اگر گوشی‌تان داغ می‌کند، پیش از هرچیز باید چک کنید برنامه‌های‌تان یا مستقیما از Google Play نصب شده باشند و یا از آنهایی که نصب کرده‌اید کاملا مطمئن باشید.
 
 
کیس‌های بسته و ضخیم
 
یکی از بزرگترین اشتباهات ما استفاده از کیس‌هایی بسته و ضخیم است.تقریبا هر کیسی که از پلاستیک ساخته شده باشد و یا درصد بالایی از آن را در خود جای دهد چنین مسئله‌ای را به صورت اکید به وجود می‌آورد؛ اساس کار پلاستیک اینست، گرما در داخل، سرما در بیرون.
 
به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم از قاب‌هایی مناسب استفاده کنید و مخصوصا در روز های گرم از آنها استفاده نکنید. فرض کنید خودتان در گرمای تابستان مجبورید یک کت چرم به تن کنید. تلفن همراه که زبان ندارد!
 
 
باتری و کابل شارژر !
 
اگر تلفن تقریبا قدیمی دارید که چندین بار OverCharge (به معنای شارژ حتی بیش از حد نیاز) شده است مطمئنا با این مسائل مواجه شده‌اید. کما این که متخصصان توصیه می‌کنند تا اصولا شارژ باتری را در بازه ۸۰-۹۰% نگه دارید تا به سلامت تلفن و باتری تان افزوده شود.  
 
پس از بررسی و شاید هم تعویض باتری، زمان به بررسی شارژر می‌رسد. هنگام شارژ تلفن‌ها نباید داغ شوند (البته کمی گرما طبیعی است، اما نه آن قدر که باعث بروز مشکل شود). اگر میزان گرما از حدی فراتر رفت، مطمئن باشید باتری شما نیز رو به تخریب است و ممکن است سلامتی شما را نیز تحت الشعاع قرار دهد ، پس سریعا از یک شارژر دیگر ترجیحا فابریک استفاده نمایید.  
 
 
Wi-Fi عاملی موذی و خطرناک!
 
همه ما گاهی فراموش می‌کنیم هنگام شارژ وای فای را خاموش کنیم. البته این ایده شما صحیح است، اما علت اصلی در جایی دیگر ریشه دارد، برنامه‌های باز مانده‌ای که هم با اینترنت و هم CPU کار می‌کنند.



برچسب‌ها:تلفن همراه
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *