RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

وعده خوش به سهامداران بورس

۹:۲۲ - ۱۴۰۲/۳/۳۱کد خبر: 351889
ایستانیوز:اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه گفت: رشد بخش صنعت باعث ورود منابع جدید به بورس می‌شود و با ورود منابع جدید شاهد بازاری پویاتر خواهیم بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از بازار،  احمد اشتیاقی؛ کارشناس بازار سرمایه، در رابطه با رشد ۳ برابری بخش صنعت بیان کرد: با توجه به آمار بانک مرکزی مبنی بر رشد ۳.۳ درصدی بخش صنعت در سال ۱۴۰۰ و رشد ۹.۵ درصدی همین بخش در سال ۱۴۰۱ باید بگوییم این آمار به وضعیت اقتصاد کلان جامعه بازمی‌گردد که حتی بخش عمده آن ممکن است توسط صادرات نفت صورت گرفته باشد.
 
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ صادرات نفت به بیش از یک میلیون بشکه افزایش پیدا کرد که این عدد در سال ۱۴۰۰ زیر یک میلیون بشکه بود. همچنین گفتنی است که آثار صادرات در رشد سرمایه گذاری و رشد صنعت نمایش پیدا می‌کند.
 
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این موضوع که بخش عمده‌ای از رشد صنعت از طریق شرکت‌های پذیرفته شده در بورس رقم می‌خورد، تصریح کرد: اگر طرح توسعه شرکت‌های بورسی اجرا و به تولید برسد، این شرکت‌ها با سودآوری مواجه می‌شوند و به واسطه سودآوری، شرکت‌ها می‌توانند با رشد قیمتی مواجه شوند.
 
اشتیاقی گفت: اگر فضای کسب و کار در ایران به گونه‌ای باشد که منجر به رشد سرمایه گذاری و رشد صنعت شود آثار و تبعات مثبتی برای شرکت‌های بورسی به جا می‌گذارد.
 
وی افزود: با رشد صنعت علاوه بر سودآوری شرکت‌ها، بهره وری بازار سرمایه نیز بالا می‌رود. به عبارتی رشد صنعت و به دنبال آن سودآوری شرکت‌ها باعث استقبال از سهام‌ می‌شود.
 
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: اگر در سال ۱۴۰۲ نیز مانند سال ۱۴۰۱ بخش صنعت رشد خوبی را تجربه کند بورس نیز به تبع آن با رشد مواجه خواهد شد. به عنوان مثال با صادرات نفت به میزان دو میلیون بشکه، دسترسی به پول‌های بلوکه شده و تخصیص به موقع اعتبارات می‌توان منابع خوبی را برای طرح‌ توسعه شرکت‌های بورسی در نظر گرفت که قطعا اقدامی مثبت برای بورس است.
 
اشتیاقی در پایان تاکید کرد: به طور کلی هر چه میزان بازدهی بازار سرمایه تقویت شود منابع جدید به سمت این بازار حرکت می‌کند و این منابع جدید باعث تامین مالی شرکت‌ها می‌شود که دوباره به صورت مضاعف می‌توانیم رشد سرمایه گذاری و تولید را مشاهده کنیم. رشد بخش صنعت، ورود منابع جدید به بورس را تقویت می‌کند و با ورود منابع جدید شاهد بازاری پویاتر خواهیم بود.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:سهامداران بورس
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *