RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

تفاوت بانک‌ها در پرداخت وام ودیعه

۹:۷ - ۱۴۰۰/۷/۱۴کد خبر: 327485
ایستانیوز:دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: برای پرداخت وام ودیعه مسکن، بانک‌ها تخلفی نکردند، زیرا دستورالعمل بانک‌های خصوصی در این زمینه با هم متفاوت است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، محمدرضا جمشیدی درباره پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن در بانک‌های خصوصی افزود: پرداخت تسهیلات بانک‌های خصوصی مانند بانک‌های دولتی است، زیرا سیاست‌ها را بانک مرکزی تعیین می‌کند و بانک‌ها موظف هستند براساس چارچوب‌ها عمل کنند.
 
او با بیان اینکه در بانک‌های مختلف آیین‌نامه‌هایی مختلفی وجود دارد ادامه داد: هر بانک آیین‌نامه خاص خود را برای پرداخت تسهیلات دارد و شرایط پرداخت تسهیلات در بانک‌ها متفاوت است، به همین دلیل است که در زمان مراجعه متقاضی به بانک، شرایط متفاوت، باعث شکایت و گله متقاضیان می‌شود.
 
جمشیدی اضافه کرد: یکی از مواردی که بانک‌های خصوصی برای پرداخت تسهیلات وام ودیعه مسکن انجام می‌دهند اعتبارسنجی است و در این رابطه نیز بانک‌ها باهم متفاوتند. او ادامه داد: برای اینکه هزینه‌ای متحمل مشتریان بانک نشود، خود بانک اقدام به اعتبار‌سنجی می‌کند. 
 
دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: اعتبارسنجی قانونی است، زیرا در گذشته معوقات بانک‌ها و تسهیلاتی که پرداخت نشده به دلیل اعتبار‌سنجی نادرست یا عدم اعتبار‌سنجی بوده به همین دلیل بانک‌ها سخت‌گیری می‌کنند. 
 
جمشیدی در پاسخ به اینکه چرا در طرح ودیعه مسکن بانک‌های خصوصی سخت‌گیری می‌کنند تصریح کرد: اعتبار بانک‌های خصوصی کم است و بانک‌ها وکیل سپرده‌گذاران هستند و به وکالت از آنان، سپرده جمع‌آوری می‌کنند تا منابع ایجاد کنند برهمین اساس مقید هستند تا اصل و سود پول بازگردد.
 
او ادامه داد: باید در طرح ودیعه مسکن، قراردادی سه‌جانبه میان بانک، موجر و مستاجر ایجاد و تسهیلات به موجر پرداخت می‌شد تا زمانی که مستاجر ملک را ترک می‌کند، موجر تسهیلات را به بانک برگرداند.
 
جمشیدی تاکید کرد: طرح ودیعه مسکن با عجله ابلاغ شد و هیچ مصوبه‌ای در این باره به کانون بانک‌های خصوصی ابلاع نشد. او در پاسخ به این سوال که اگر ظرفیت بانک‌ها به اتمام رسیده پس چرا در سامانه وزارت راه و شهرسازی، بانک انتخاب می‌شود گفت: سامانه در اختیار وزارت راه و شهرسازی است و مشکلات را باید این وزارتخانه حل کند.
 
جمشیدی ادامه داد: سامانه ملی اسکان، متقاضی را به بانک معرفی می‌کند و وقتی به مرحله پرداخت برسد جزو آمار محسوب می‌شود در غیر این صورت جزو آمار محسوب نمی‌شود و سامانه چند برابر ظرفیت را به بانک‌ها اعلام می‌کند.
 
او افزود: متقاضیان وام ودیعه مسکن، در صورت تخلف بانک‌های خصوصی برای پرداخت این وام به رئیس شعبه و بازرس بانک مراجعه کنند و اگر پاسخی دریافت نکردند به مدیریت بانک‌های بانک مرکزی مراجعه کنند. جمشیدی ادامه داد: ثبت نام وام ودیعه مسکن تا پایان آذر تمدید شد و متقاضیان می‌توانند تا پایان بهمن تسهیلات دریافت کنند.
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *