RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

یشترین و کمترین میزان مالیات در سراسر جهان در کجا اتفاق می‌افتد؟

خیز دنیا برای از بین بردن بهشت‌های مالیاتی

۱۳:۹ - ۱۴۰۰/۳/۱۸کد خبر: 320102
ایستانیوز:داده‌ها نشان می‌دهد که در حدود ۱۵ کشور، مالیات بر درآمد عمومی شرکت‌ها اعمال نمی‌شود که شامل کشورهای جزیره‌ای مانند برمودا، جزایر کیمن و ویرجین انگلیس می‌شود. این کشورها به طور گسترده‌ای به‌عنوان بهشت مالیاتی دریایی شناخته می‌شود. حوزه‌هایی که شرکت‌های بزرگ برای پرداخت مالیات کمتر و سود بیشتر به آنها نقل‌مکان می‌کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،وزرای اقتصاد و دارایی گروه 7، روز شنبه برای حمایت از حداقل نرخ مالیات جهانی شرکت‌ها به نرخ حداقل 15 درصد توافق کردند. سی‌ان‌بی‌سی در این باره گزارشی منتشر کرده است.
 
جنت یلن، وزیر خزانه‌داری امریکا گفت: چنین حداقل نرخ جهانی به کاهش استانداردها که ناشی از فشار رقابت مالیاتی شرکت‌ها است پایان می‌دهد و این اطمینان را حاصل می‌کند که عدالت طبقه متوسط و کارگر در ایالات متحده و سراسر جهان برقرار خواهد شد.
 

 

دولت‌ها در اقتصادهای بزرگ سال‌هاست که با چالش مالیات بر شرکت‌های بزرگ روبه‌رو هستند، شرکت‌هایی مانند غول‌های فناوری فیس‌بوک و گوگل و بسیاری از شرکت‌ها در حوزه حقوق و قضایی فعالیت می‌کنند.

روشی معمولی در بین بسیاری از شرکت‌های چندملیتی اعلام درآمد است. برخی از این درآمدها از منابع ناملموس مانند نرم‌افزار و اختراعات هستند. اما این وضعیت اجازه می‌دهد تا شرکت از پرداخت مالیات بیشتر در کشور خود اجتناب کنند.

توافق‌نامه گروه هفت تلاش جهانی گسترده‌تری را برای به‌روزرسانی قوانین مالیاتی در سراسر جهان فراهم می‌کند و در جلسه ماه آینده گروه 20 قرار است بیشتر موردبحث قرار بگیرد.

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، گروهی بین‌دولتی است که طی چند سال گذشته مذاکرات در مورد مالیات جهانی را تسهیل کرده است. این سازمان انتظار دارد حداقل نرخ مالیات شرکت‌های بزرگ جهانی بخش عمده‌ای از 50 تا 80 میلیارد دلار مالیات اضافی را که شرکت‌ها در پایان پرداخت می‌کنند، تشکیل دهد.

مالیات شرکت‌ها در کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی، نرخ مالیات شرکت‌های بزرگ را در مقایسه با بسیاری از کشورها در اروپا و آسیا، خنثی می‌کند. داده‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از حوزه‌های قضایی و حقوقی با مالیات پایین، کشورهایی کوچکی مانند بلغارستان و لیختن‌اشتاین هستند.

داده‌ها نشان می‌دهد که در حدود 15 کشور، مالیات بر درآمد عمومی شرکت‌ها اعمال نمی‌شود که شامل کشورهای جزیره‌ای مانند برمودا، جزایر کیمن و ویرجین انگلیس می‌شود. این کشورها به طور گسترده‌ای به‌عنوان بهشت مالیاتی دریایی شناخته می‌شود. حوزه‌هایی که شرکت‌های بزرگ برای پرداخت مالیات کمتر و سود بیشتر به آنها نقل‌مکان می‌کنند.

این مناطق همچنین از مشاغل ایجاد شده برای خدمت به این شرکت‌های چندملیتی بهره می‌برند. بهشت‌های مالیاتی همچنین از کارمزد پرداخت شده توسط شرکت‌های بزرگ برای ایجاد شرکت‌های تابعه در آنجا درآمد کسب می‌کنند.

بنابراین با تصمیمی که گروه هفت گرفته است، استفاده از حداقل نرخ مالیات جهانی هزینه‌های این سرمایه گذاری‌ها را افزایش می‌دهد. البته هنوز سوال های زیادی درباره چگونگی اعمال حداقل نرخ مالیات و اینکه کدام بخش از درآمد شرکت‌ها را شامل می‌شود، باقی مانده است. بنابراین ممکن است بهشت‌های مالیاتی به طور کامل از بین نرود.

 


 

 

برچسب‌ها:بهشت مالیاتی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *