RSS
امروز شنبه ، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

انقباض اقتصاد ژاپن ادامه دارد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

حذف این یارانه‌بگیران کلید خورد+جزئیات

نفت به جای بدهی؛ طلای سیاه دیگر ثروت ملی نیست؟!

چرا آینده بازار سهام امیدوارکننده نیست؟

وحشت هوش مصنوعی برای اقتصاد جهانی

رکن اساسی روابط عمومی ها در دنیای امروز انعکاس واقعیت هاست

پیام تبریک مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

مجید ملازاده سرپرست روابط عمومی بیمه دی شد

روابط‌عمومی بانک صادرات روابط‌عمومی برتر دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد شد

فروش اقساطی بیمه نامه خودرو برای شبکه فروش بیمه دی مهیا شد

سود خالص بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه کوثر

پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت گرامی‌داشت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

جهش بی سابقه آمار بیمه البرز در سایه مدیریت جهادی

روابط عمومی نقش مهمی در حفظ شهرت و اعتبار سازمان دارد

سبقت گازی ترکیه از ایران

بیت‌کوین صعود کرد

بیشترین متقاضیان بیمه در کدام بخش ها هستند؟

طلافروشان تعیین تکلیف شدند+ سند

شرایط معافیت از مالیات بر اجاره اعلام شد

افزایش ۵۴ درصدی تورم بخش خدمات

بانک خسیس، بانک دست‌ودلباز

توصیه ۹ فعال بازار سرمایه به سهامداران

اعمال مقررات احتیاطی در ترازنامه بانک‌ها

۱۰:۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۹کد خبر: 316168
ایستانیوز:معاون نظارت بانک مرکزی گفت: بانک‌ها فقط زمانی مجاز هستند رشد ترازنامه آنها بیشتر باشد که در چارچوب ضوابط و مقرراتی که بانک مرکزی وضع کرده اتفاق بیفتد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،فرهاد حنیفی  در رابطه با موضوع اعمال مقررات احتیاطی بر ترازنامه بانک ها، اظهار داشت: بانک های مرکزی در دنیا، همواره سرفصل های مختلفی را تحت عنوان مقررات احتیاطی تعریف می کنند و از آنها مراقبت می کنند.
 
معاون نظارت بانک مرکزی افزود: یکی از همین موضوعات، مقررات احتیاطی کنترل رشد ترازنامه ها است. به هر حال در ترازنامه، از دو سمت راست و چپ ترازنامه، از یک سری از سرفصل ها تشکیل می شود که نیاز است اگر ما دیدیم که ترازنامه بانکی بزرگ می شود، باید ببینیم که این موضوع چه دلیلی دارد؟ آیا در حال جمع کردن سپرده است، آیا این سپرده ها با نرخ های مناسب هست؟ قواعد و مقررات بانک مرکزی به خوبی رعایت می شود؟
 
حنیفی تاکید کرد: این ها جزو موارد با اهمیت برای بانک مرکزی هستند، از جمله موارد دیگر که برای بانک مرکزی مهم است، سرمایه یک بانک است. از سوی دیگر، اینها منابعی هستند که ظرفیت مصرف ایجاد می کنند. یعنی بانک ها به اتکای جذب سپرده و به اتکای افزایش سرمایه ای که می دهند می توانند تسهیلات بدهند، سرمایه گذاری کنند و در واقع نقش آفرینی در این حوزه داشته باشند.
 
معاون نظارت بانک مرکزی افزود: چیزی که در واقع بانک مرکزی به دنبال آن است، با در نظر گرفتن یک سری استثناها همچون افزایش سرمایه است، یا یک سری مصارفی که عملا به استحکام بیشتر بانک می انجامد، مثلا فرض کنید یک بخشی از منابعشان را اختصاص بدهند به خرید اوراق خزانه که عملا پشتوانه دولت را دارد.
 
حنیفی تاکید کرد: ما از این طریق در عین حال که برای رشد دست بانک ها را نمی بندیم، به بانک ها این علامت را می دهیم که به رشد ترازنامه توجه می کنیم و مخصوصا در سرفصل هایی که برای بانک مرکزی حساسیت برانگیز است مثل سرمایه گذاری در امور غیربانکی، عین مصارفی که بانک ها ایجاد می کنند ولی در چارچوب تسهیلات قرار نمی گیرد؛ خرید دارایی ثابت، خرید شعبه، اینها مصارفی هستند که حتما بایستی محدود شوند و عملا این دستورالعمل با لحاظ این موارد، به شبکه بانکی ابلاغ شده که بانک ها بدانند رشد ترازنامه ای آنها مورد توجه قرار می گیرد.
 
به گزارش ایبنا ، به گفته معاون نظارت بانک مرکزی، بانک ها فقط زمانی مجاز هستند رشد ترازنامه آنها بیشتر باشد که در چارچوب ضوابط و مقرراتی که بانک مرکزی وضع کرده اتفاق بیفتد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *