RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

لزوم توجه به مشکلات درآمدزایی در راستای واگذاری سرخابی‌ها

۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۲/۲۰کد خبر: 306078
ایستانیوز:مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: مسایل و مشکلات مربوط به درآمدزایی باشگاه‌ها باید در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،سید کاظم اولیایی  با اشاره به تصویب برنامه اجرایی واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در نخستین جلسه هیئت واگذاری در سال جدید گفت: این اولین بار نیست که هیات واگذاری تشکیل و پس از آن خبری منتشر می‌شود مبنی بر اینکه سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از شش ماه دیگر خصوصی خواهد شد.
 
وی اضافه کرد: به هر حال ظاهرا واگذاری این دو باشگاه که اخیرا در هیئت واگذاری نیز بحث آن مطرح و به تصویب رسیده است، به استناد مصوبه سال ۹۷ مجلس باید از طریق عرضه سهام‌شان در فرابورس انجام بگیرد و سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس لازم است پس از ارائه اطلاعات شفاف و پذیرش در بازار سهام عرضه و کشف قیمت شده و پس از آن عرضه‌های بلوکی سهام آنها اتفاق بیفتد.
 
اولیایی ادامه داد: البته این کار مقدمات مفصلی شامل، تعیین تکلیف دارایی‌های آنها از جمله اجرایی شدن مصوبه سال ۹۱ هیئت وزیران مبنی بر انتقال مجموعه‌های ورزشی مرغوبکار و درفشی‌فر به سرخابی‎ها، ثبت علائم تجاری آنها نزد اداره کل ثبت علائم تجاری و مالکیت معنوی، تجدید ارزیابی دارایی‌های‌شان، تهیه گزارش توجیهی افزایش سرمایه این دو باشگاه، اخذ نظر حسابرس و بازرس قانونی و تغییر اساسنامه برای تبدیل به شرکت‌های سهامی عام و ... دارد.
 
وی افزود: ضمن این که سرخابی‌ها بعد از این اقدامات، برای ورود به بازار سرمایه نیازمند برگزاری مجمع فوق‌العاده نیز هستند تا ضمن تصویب اساسنامه اصلاح شده، سرمایه این دو شرکت را افزایش داده و از یکی از موانع حضورشان در فرابورس که ماده ۱۴۱ قانون تجارت است، خارج شوند.
 
به گفته مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال تهران، این کارهای بر زمین مانده برای واگذاری سرخابی‌ها در حالی زمان‌بر و به عنوان یک مانع بزرگ و جدی مطرح هستند که یک گام آسان برای این کار که تغییر باشگاه استقلال به سهامی عام است، هنوز انجام نشده است.
 
مدیرعامل پیشین پاس همدان گفت: نکته قابل توجه دیگر در زمینه واگذاری سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از طریق بازار سهام(فرابورس) این است که زیرساخت‌های معاملاتی در بازار سرمایه ما برای عرضه‌های اولیه و معاملات معمول، این روزها بطور مداوم با مشکل مواجه است؛ بنابراین با عرضه سهام این دو باشگاه در فرابورس بدون شک شمار قابل توجهی از هواداران برای خرید سهام این باشگاه‌ها به بازار سرمایه ورود می‌کنند و این مشکل نیز مانعی جدید بر سر راه واگذاری سرخابی‌ها است.
 
به گزارش ایبنا ، اولیایی اظهار داشت: در زمینه واگذاری باشگاه‌های ورزشی عامل مهم دیگری که علاوه بر فراهم بودن شرایط خصوصی‌سازی باید مورد توجه قرار گیرد، مسایل مربوط به درآمدزایی آنها است که این موضوع نیز فعلا سنگ بزرگی پیش روی واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به شمار می‌آید و مقدماتش هم کماکان آماده نیست.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *