RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

صنعت استخراج رمزارز در ایران مصادره شده است

محمدرضا شرفی، رییس کارگروه استخراج رمزارز انجمن بلاکچین
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۶کد خبر: 301019
ایستانیوز:مزارعی که اکنون در حال استخراج و فعالیت است، ربطی به مردم یا بخش خصوصی ندارد. اگر کسی از بخش خصوصی هم توانسته مزارعی را راه اندازی یا حفظ کند، دارای امضای طلایی است.
برخورد قهری با دارندگان دستگاه های استخراج رمز ارز در کشور هم چنان ادامه داد. بسیاری از افراد این دستگاه ها را از سایت های داخلی مجاز و تحت نظارت وزارت صمت خریداری کردند، با این حال به بهانه قاچاق، دستگاه آن ها ضبط می شود. این روند درحالی ادامه دارد که ستاد مبارزه با قاچاق کالا هم بر لزوم یافتن راه حلی برای خروج از این وضعیت امنیتی صحه گذاشته است. این موضوع در مصوبه دولت درباره این صنعت دیده نشده، به همین دلیل در سه شنبه هفته گذشته در جلسه کمیسیون اقتصاد هیئت دولت لزوم چاره اندیشی در این باره مطرح شد. ما در انجمن بلاکچین پیشنهادات خود را به مسئولان در دولت به طور مکتوب ارائه کردیم و اکنون باید دید کدام یک از روش ها برای تسریع در قانونی کردن فعالیت این دستگاه ها مورد توافق قرار می گیرد.
 
شرایط صنعت استخراج رمزارز در ایران پس از مصوبه دولت به گونه ای است که راه اندازی مزارع بزرگ دیگر صرفه ندارد. مزارعی که اکنون در حال استخراج و فعالیت است، ربطی به مردم یا بخش خصوصی ندارد. اگر کسی از بخش خصوصی هم توانسته مزارعی را راه اندازی یا حفظ کند، دارای امضای طلایی است. متاسفانه صنعت استخراج رمز ارز در کشور ما مصادره شده است و تنها محدود به افرادی است که با رانت به برق ارزان دسترسی دارند و فعالیت مردم در این صنعت کاهش یافته است. درواقع کسانی صنعت استخراج رمزارز را مصادره کردند که اصل فعالیت آنان، منافعی را برای کشور به همراه ندارد.  
 
لفظ سرمایه خارجی جذاب است اما بارها بهره برداری سودجویانه از این واژه را دیده ایم. در بسیاری از صنایع در کشور ما، سرمایه داخلی پاسخگوست و نیازی به سرمایه خارجی نداریم و اگر منافع ملی را از مسیرهای درست دنبال کنیم، لزومی به شعار دادن درباره سرمایه خارجی نیست. در صنعت رمزارز می توانستیم از سرمایه داخلی به بهترین شکل استفاده کنیم اما شرایط را برای مردم سخت کردیم.
 
استخراج و معامله رمرارزها دو زمینه پرریسک است. براساس مصوبه دولت، ریسک سرمایه گذاری در این زمینه با سرمایه گذار است و خود باید هزینه های آن را تقبل کند. طبیعی است در چنین شرایطی، علاقمندان به سرمایه گذاری در این صنعت باید با اشراف کامل به شرایط بازار فعالیت خود را آغاز کنند.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *