RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

نان گران نشده/ اعلام نرخ جدید برای یکسان‌سازی و کنترل قیمت‌هاست

۹:۴۷ - ۱۳۹۸/۷/۲کد خبر: 287731
ایستانیوز: مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت با بیان این که نان گران نشده، گفت: اگر نرخ جدیدی برای نان اعلام شده، در راستای یکسان‌سازی قیمت‌ها و امکان نظارت بیشتر است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، محمدرضا کلامی، در مورد قیمت جدید نان، گفت: قیمت نان افزایش نیافته است و هدف از انتشار ابلاغیه جدید برای قیمت انواع نان سنتی، امکان بازرسی بیشتر است.
 
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت  صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در چند سال اخیر قیمت نان به صورت رسمی افزایش نیافته است، افزود: نانوایان  طی چند سال اخیر بطور مدام از افزایش هزینه‌های مختلف تولید از جمله افزایش هزینه‌های انرژی و هزینه‌ کارگری در مقابل عدم افزایش قیمت نان گلایه‌مند بودند، بنابراین برای جبران هزینه‌ها تعدادی از نانوایان، به طور خودسرانه اقدام به افزایش قیمت کرده‌اند. 
 
وی با بیان اینکه نانوایی‌ها طی سال‌های اخیر خواستار واقعی شدن قیمت نان بوده‌اند، اظهار داشت: بنابراین با توجه به افزایش هزینه‌ها امکان نظارت بازرسان  نسبت به گران‌فروشی و افزایش قیمت‌ها محدود می‌شد. 
 
کلامی در ادامه با بیان اینکه برای تغییر در قیمت نان دو سناریو مطرح بود، گفت: یک سناریو افزایش قیمت گندم و سناریوی دیگر افزایش قیمت نان بود، اما دولت در نهایت تصمیم گرفت، تا قیمت گندم یارانه‌ای برای تهیه آرد نانوایی‌ها تغییر نکند و همچنان گندمی که در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌گیرد، به نرخ یارانه‌ای باشد. 
 
وی افزود: براساس آخرین تصمیمات مقرر شد تا دولت  یارانه نان را از طریق پرداخت یارانه گندم برای تولید آرد نانوایی‌ها حفظ کند، اما  برای قیمت نان سقف تعیین کند تا امکان گران‌فروشی از بین برود. 
 
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت  صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در صورت انتشار بخشنامه جدید برای قیمت نان هدف این است تا براساس این بخشنامه  قیمت‌ و وزن چانه انواع نان  برای نانوایی‌هایی که آرد یارانه‌ای می‌گیرند تعیین شود تا بدین وسیله امکان گران‌فروشی وجود نداشته باشد، ضمن اینکه از بروز هر گونه تخلفی جلوگیری شود و امکان نظارت بازرسین بر نانوایی‌ها هم بیشتر شود. 
 
وی اظهار داشت: دولت هر کیلوگرم گندم را از کشاورزان به قیمت 1700 تومان خریداری می‌کند که با هزینه‌های جانبی به 1850 تومان می‌رسد، اما گندمی که در اختیار نانوایان قرار می‌گیرد، بخشی به قیمت هر کیلو 665 تومان و 20 درصد هم به قیمت هر کیلو 900 تومان است. 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:نان، گندم، وزارت صنعت
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *