RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

مخالفت تولیدکنندگان با عرضه طلای آب شده در بورس

۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۷/۲کد خبر: 287714
ایستانیوز: رییس اتحادیه تولیدکنندگان طلا، جواهر،نقره و سنگ‌های قیمتی ایران با بیان اینکه مخالف عرضه طلای آب شده دربورس کالا هستیم، تاکید کرد: این موضوع باعث از بین رفتن انگیزه سرمایه‌گذاری در مصنوعات طلا می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سیدحجت شفایی در گفتگو با ایبِنا درباره عرضه طلای آب شده در بورس کالا تصریح کرد: عرضه طلای آب شده در بورس کالا در جای خود اقدام پسندیده‌ای است و بسیاری از کشورهای دیگر از جمله ترکیه نیز طلای آب شده خود را در بورس خرید و فروش می‌کنند، ولی در کنار آن از تولیدکنندگان خود نیز حمایت می‌کنند.
 
وی افزود: اگر بخواهیم به شیوه جهانی رفتار کنیم، باید طلای آب شده را در بورس کالا خرید و فروش کنیم، اما این امر به طور حتم به تولیدکنندگان مصنوعات طلا لطمه می‌زند و از طرف دیگر شاهد بورس بازی و واسطه‌گری در خرید و فروش طلای آب شده خواهیم بود.
 
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران ادمه داد: در کشورهای دیگر قبل از عرضه طلای آب شده در بورس، زیرساخت‌های تولید را تقویت کردند زیرا این عرضه نباید به قیمت بیکاری و رکود در تولید بیانجامد.
 
شفایی تصریح کرد: در سال‌های گذشته و با اعمال قانون مالیات بر ارزش افزوده، ذائقه مردم از خرید مصنوعات طلا متمایل به خرید سکه شد و اگر طلای آب شده نیز در بورس عرضه شود، به طور کلی انگیزه سرمایه‌گذاری در مصنوعات طلا از بین می‌رود.
 
وی یادآور شد که در سالیان گذشته مردم ایران از مصنوعات طلا هم به عنوان زینت و هم به عنوان کالای قابل سرمایه‌گذاری استفاده کرده‌اند، ولی در سال‌های اخیر و با اعمال برخی از اقدامات سلیقه‌ای و بدون مشورت با تولیدکنندگان، ذائقه آنها به سمت خرید سکه و طلای آب شده برای سرمایه‌گذاری تغییر کرده است.
 
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان و فروشندگان طلا در سال‌های اخیر و با افزایش نرخ ارز و طلا رکود شدیدی را تجربه کرده‌اند و بیشتر کارگاه‌های طلاسازی ناچار به تعطیلی یا تعدیل نیرو شده‌اند.
 
شفایی خواستار آن شد تا مسئولین قبل از هرگونه اقدامی در جهت سیاست گذاری، از فعالین بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و تشکل‌های صنفی نظرخواهی کنند زیرا که آنها نقاط آسیب و قوت را بهتر می‌شناسند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *