RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تعداد اجاره نشین ها افزایش پیدا کرده است

۳۰ درصد جمعیت کشور خانه ندارند

۱۴:۱۲ - ۱۳۹۸/۵/۳۱کد خبر: 283996
ایستانیوز:در سال ١٣٩٥، از تعداد ٢٣ میلیون و ٥٨٠ هزار ٢٢١ خانوار معمولی و گروهی ساکن در واحدهای مسکونی معمولی کشور، ۶۰.۵ درصد از خانوارها مالک عرصه و اعیان (زمین و بنا) بوده‌اند و ۳۰.۷ درصد خانوارها اجاره‌نشین بوده‌اند. در سال ١٣٩٠ از تعداد ٢١ میلیون و ٤٩ هزار ٩٣٤ خانوار معمولی و گروهی ساکن در واحدهای مسکونی معمولی کشور، ۶۲.۷ درصد از خانوارها مالک عرصه واعیان(زمین و بنا) بوده‌اند و ۲۶.۶ درصد خانوارها اجاره‌نشین بوده‌اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،مرکز آماری به تازگی گزارشی منتشر کرده است که نشان از میزان مالکیت و اجاره مسکن توسط خانوارها را نشان می دهد. طبق این گزارش و بر اساس نتایج سرشماری نفوس و مسکن ١٣٩٥؛حدود یک سوم از خانوارها در ایران مستاجر هستند این در حالی است که میزان شهرنشینی در کشور از سال ١٣٩٠ تا سال ١٣٩٥، به میزان 2.6 درصد افزایش داشته است.
 
نشریه «تحلیل تبیینی شاخص‌های عمده جمعیتی در سال‌های ١٣٩٠ و ١٣٩٥» بر اساس نتایج سرشماری عمومی ١٣٩٠و ١٣٩٥ مرکز آمار ایران تهیه و منتشر شد. این نشریه به دلیل آن که اطلاعات را به طور منسجم و یکپارچه در دو سال ١٣٩٠ و ١٣٩٥ در اختیار کاربران قرار می‌دهد، امکان مقایسه ٢٧ شاخص‌ عمده جمعیتی را فراهم کرده است.
 
نتایج این نشریه نشان می‌دهد در سال ١٣٩٥ حدود یک سوم (30.7 درصد) از خانوارها در ایران مستاجر هستند. همچنین میزان شهرنشینی در کشور از سال ١٣٩٠ تا سال ١٣٩٥، به میزان 2.6 درصد افزایش داشته است. میزان شهرنشینی در کشور از 71.4 در سال ١٣٩٠ به 74.0 در سال ١٣٩٥ افزایش یافته است. این در حالی است که تعداد شهرهای کشور از ١١٣٩ شهر در سال١٣٩٠ با افزایش ١٠٣ شهر به ١٢٤٢ شهر در سال ١٣٩٥ تغییر یافته است. علاوه بر این، نتایج این نشریه همچنین نشان می‌دهد درصد افراد بالای ١٠ سال هرگز ازدواج نکرده کشور در حال کاهش است.
 
*آنها که هرگز ازدواج نمی کنند
 
در سال ١٣٩٥ از تعداد ٣٢ میلیون و ٨٥٩ هزار و ٣٧٧ نفر زنان بالای ١٠ سال کشور، 26.2 درصد در زمره افراد هرگز ازدواج نکرده قرار گرفته‌اند و این در حالی است که این عدد در سال ٩٠، در بین ٣١ میلیون و ٤٣٥ هزار و ٨١٨ نفر زنان بالای ١٠ سال کشور، 30.2 درصد بوده است. این شاخص در خصوص مردان در سال ١٣٩٥، 34.4 درصد و در سال ١٣٩٠، 38.0 درصد بوده است.
 
 *افزایش ٤ درصدی اجاره‌نشین‌ها طی پنج سال
 
بر اساس نتایج نشریه تحلیل تبیینی شاخص‌های عمده جمعیتی نشان می‌دهد در سال ١٣٩٥ درصد اجاره‌نشینی خانوارها در کشور در حال افزایش است. بر این اساس 30.7 درصد از خانوارها در سال ١٣٩٥ اجاره نشین بوده‌اند که این درصد در مقایسه با سال ٩٠، به میزان 4.1 درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 
در سال ١٣٩٥، از تعداد ٢٣ میلیون و ٥٨٠ هزار ٢٢١ خانوار معمولی و گروهی ساکن در واحدهای مسکونی معمولی کشور، 60.5 درصد از خانوارها مالک عرصه و اعیان (زمین و بنا) بوده‌اند و 30.7 درصد خانوارها اجاره‌نشین بوده‌اند. در سال ١٣٩٠ از تعداد ٢١ میلیون و ٤٩ هزار ٩٣٤ خانوار معمولی و گروهی ساکن در واحدهای مسکونی معمولی کشور، 62.7 درصد از خانوارها مالک عرصه واعیان(زمین و بنا) بوده‌اند و 26.6 درصد خانوارها اجاره‌نشین بوده‌اند.
 
*تراکم جمعیت در کشور در حال افزایش است
 
بررسی شاخص تراکم جمعیت در سرشماری سال ١٣٩٥ نشان می‎دهد تراکم جمعیت در کل کشور برابر ٤٩ نفر در هر کیلومتر مربع است که این عدد در سال ٩٠، برابر ٤٦ نفر در هر کیلومتر مربع بوده است.
 



برچسب‌ها:اجاره نشینی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *