RSS
امروز دوشنبه ، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

امکان شکایت مستاجران به افزایش اجاره زیاد

بانک ملت وام ۶۰۰ میلیونی می دهد

مردم با بازار مسکن قهر کردند

طلا بار دیگر رکورد زد!

هشدار یک اقتصاددان به رئیس کل بانک مرکزی

پیام تسلیت مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران به مناسبت شهادت رئیس‌جمهور

پیام تسلیت مدیرعامل بانک رفاه در پی شهادت رئیس جمهور

بیانیه هیئت دولت در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان ایشان

واریز ۵۳۲ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران از طریق سجام

پیام تسلیت دکتر عشقی به مناسبت شهادت رئیس جمهور ایران

تبعات ریسک نرخ سود در حوزه تأمین مالی

بررسی بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی

پیام تبریک نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه پارسیان به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

بیمه تجارت‌نو موفق به تمدید گواهینامه استاندارد ISO۳۱۰۰۰ شد

کسب رتبه اول توسط بانک کشاورزی در حوزه مدیریت تهدیدات امنیت اطلاعات بانکی

پنجاه و یکمین نشست کمیته ریسک بانک ملی

بازار سهام سِر شده است

سرمایه بانک رفاه ۳۳ برابر شد

تب فرار سرمایه‌ها از اقتصاد ایران بالاست

دلایل کاهش قیمت دلار

نرخ سود بین بانکی افزایشی شد

۶ ارز دیجیتالی که می توانند ۱۰ برابر سود بدهند

۱۰۰۰هزار میلیارد تومان هزینه پنهان در بودجه

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

مدیریت ریسک و تامین مالی، از طریق بازار سرمایه

راه اندازی صندوق املاک و مستغلات در آینده ای نزدیک

۱۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۵کد خبر: 270339
ایستانیوز:همواره جای دو صندوق مهم که کاربردهای زیادی هم دارند در بازار سرمایه خالی بود و این صندوق ها اکنون به بازار معرفی شده اند و قابل بهره برداری هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،سعید فلاح پور، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن بیان مطلب فوق گفت: صندوق در صندوق و صندوق سرمایه گذاری خصوصی دو ابزار مهمی بود که اکنون به بازار سرمایه ما وارد شده اند و به مرحله بهره برداری رسیده اند.
 
وی با بیان اینکه برای راه اندازی این دو صندوق از طرف سرمایه گذاران و فعالان بازار سرمایه تقاضای زیادی وجود داشت، افزود: صندوق سرمایه گذاری خصوصی، مزایای بسیاری برای اقتصاد ملی به همراه دارد. صندوق سرمایه گذاری خصوصی که بخشی از منابع آن از طریق سرمایه عمومی سرمایه گذاران و بخشی دیگر از طریق بخش خصوصی تامین می شود، سهام شرکت هایی که ممکن است در مدیریتشان مشکلاتی داشته باشند یا شرکت های سهامی عامی که سودآوری مناسبی ندارند را تملک می کنند. این صندوق ها می توانند تغییرات اساسی و بنیادی ایجاد کنند و ممکن است حتی نحوه مدیریت شرکت را تغییر دهند و زمانی که شرکت ها به سود دهی رسیدند و به مدار تولید بازگشتند، با استراتژی خروج از  بنگاه هدف خارج می شوند.
 
معاون نظارت بر نهاد های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: وضعیت بنگاه های تولیدی نابه‌سامان، توسط این صندوق ها اصلاح می شود. برای مثال ممکن است که یک شرکت حقوق معوقه داشته باشد یا نیاز باشد برای آن کسب و کار جدید تعریف شود، در اینجا صندوق های خصوصی می توانند این مشکلات را برطرف کنند.
 
به گفته معاون نظارت بر نهاد های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار این صندوق ها در دنیا به صورت گسترده مطرح هستند و بازدهی های خوبی دارند و می توانند درادامه صندوق های جسورانه فعالیت کنند.
 
سعید فلاح پور به اهمیت راه اندازی ابزار صندوق در صندوق نیز اشاره کرد و گفت: این ابزار صندوق بزرگی است که با هدف متنوع سازی سایر صندوق های سرمایه گذاری طراحی شده و اساسا کار آن مدیریت ریسک و سرمایه منابع بزرگ است.
 
وی از راه اندازی صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: یکی دیگر از صندوق هایی که راه اندازی آن در دستور کار سازمان قرار دارد و جای آن در بازار سرمایه کشور ما خالی است، صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات است. افرادی که در کسب و کار املاک و مستغلات هستند، می توانند از طریق این صندوق و با سرمایه گذاری عمومی، تامین مالی انجام دهند.
 
عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه موسسین نیز می توانند املاک خود را به عنوان آورده به صندوق وارد کنند، افزود: سود اصلی دارندگان واحدهای این نوع از صندوق ها با اجاره بهای املاک و همچنین سودهای ناشی از خرید و فروش تامین می شود.
 
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفتگو با سنا به شرایط فعلی صندوق های جسورانه نیز اشاره کرد و گفت: برای توسعه صندوق های جسورانه اختیارات مناسبی به فرابورس داده شده است و فرابورس همواره تلاش کرده تا این صندوق‌ ها را به خوبی معرفی کند.
 
به گزارش سنا ،سعید فلاح پور ادامه داد: توسعه ابزار های نوین در بازار سرمایه کشور و تنوع صندوق ها با هدف مدیریت ریسک و تامین مالی بخش مولد اقتصاد از اهداف سازمان بورس است و صندوق های جسورانه نیز بر اساس همین رسالت راه اندازی شد. البته راه زیادی تا بلوغ کامل صندوق های جسورانه باقی مانده اما قطعا آینده روشنی پیش روی صندوق ها و ابزار های نوین بازار سرمایه کشور است.
 
 
 
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *