RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

صالح آبادی مطرح کرد؛

تبعات اضافه برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی

۱۵:۵۹ - ۱۳۹۷/۶/۱۹کد خبر: 256803
ایستانیوز:مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: استقراض از بازار بین بانکی اشکالی ندارد اما استفاده مستمر یک یا چند بانک از منابع بانک مرکزی مشکلات و تبعاتی خواهد داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، علی صالح آبادی در همایش هم اندیشی ملی الزامات عبور از چالش های پولی بانکی و ارزی در سال ۹۷ با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی اهمیت پرداختن به مباحث بانکی، پولی و ارزی بیشتر شده و جا دارد که به این مباحث به صورت کارشناسی و فنی پرداخته شود، افزود: یکی از موضوعات مهم در سیستم بانکی عدم تعادل منابع و مصارف در  بانک ها است که نتیجه این موضوع در اضافه برداشت بانک ها از بانک مرکزی منعکس می‌شود.
 
مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: اینکه از سایر بانک ها و بازار بین بانکی استقراضی صورت گیرد، اشکالی ندارد و امری معمول است اما اینکه یک یا چند بانک با عدم تعادلی مواجه باشند و به صورت مستمر از منابع بانک مرکزی استفاده کنند، مشکلات و تبعاتی خواهد داشت.
 
صالح آبادی افزود: ساز و کارها و راه های مختلفی بررسی شده که به نظر من برخی راه حل ها سطحی و بدون توجه به ریشه و حل مشکل است که در این شرایط توجه به مباحث ریشه ای ضروری است.
 
وی افزود: برخی مشکلات ناشی از مشکلات درون سیستم بانکی است و برخی به موارد خارج از سیستم بانکی ارتباط دارد که یکی از این موارد مطالبات معوق است که ناشی از مشکلات درون و برون سیستم بانکی است.
 
عضو شورای فقهی بانک مرکزی در ادامه گفت: موضوع دیگر، اموال مازاد بانک ها است که ناشی از تملک بانک ها و بنگاهداری است که بخشی اختیاری و بخشی اجباری بوده است. برخی از بانک‌ها داوطلبانه اقدام به شرکت‌داری کرده و منجر به این شده که امروزه با اموال مازاد بانک ها مواجه هستیم. به گفته وی، در قانون رفع موانع تولید تکلیف بر واگذاری این املاک و دارایی‌ها شد که در شرایط فعلی بهترین زمان برای آزاد سازی این منابع است.
 
صالح آبادی درباره دیکر موارد عدم تعادل منابع و مصارف بانک‌ها، گفت: سومین موضوع بدهی دولت به بانک‌های دولتی و خصوصی شده است و همچنین کفایت سرمایه بانک ها و حساب داری تعهدی از دیگر موارد مهم در این زمینه است.
 
مدیرعامل بانک توسعه صادرات عدم تعادل درآمد و هزینه که سودآوری بانک ها را در پی دارد از جمله دیگر موارد مهم در عدم تعادل بانک ها دانست. صالح آبادی افزایش توجه به خدمات کارمزدی بانک ها را یکی از موضوعاتی عنوان کرد که اگر افزایش یابد، این عدم تعادل را رفع خواهد کرد و افزود: زیر ساخت هایی نیز برای کاهش این عدم تعادل ها وجود دارد و در بانکداری روز دنیا نیز نظارت بر مصرف وجوه سیستم بانکی، کاملا سیستمی و مکانیزه است.
 
مدیرعامل بانک توسعه صادرات با تامید بر اینکه در نظام بانکداری اسلامی هم بر این موضوع تاکید شده است، گفت: رتبه بندی، دیگر اقدام در این زمینه است و باید از نگاه وثیقه محوری به نگاه اعتبارسنجی حرکت کنیم و تمرکز بر اعتبار مشتری باشد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *