RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

مرکز آمار ایران منتشر کرد

تغییرات ۱۰ ساله تولید اقلام خوراکی برای هر ایرانی

۱۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۴/۱۸کد خبر: 250423
ایستانیوز:مرکز آمار ایران متوسط تولید برخی اقلام خوراکی به ازاء هر ایرانی در سال ۹۵ را نسبت به سال ۸۵ اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، متوسط تولید گوشت قرمز ١٠ کیلو، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢٦ و تخم مرغ ١٢ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.
 
به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ۲۶ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
 
براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به ١٣٨٥، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٢٥ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٥٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٣٩ درصد افزایش یافته است.
 
به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
 
در استان ایلام به‌ازای هر شهروند ایلامی ٢٩ کیلو گوشت قرمز،‌ به‌ازای هر شهروند قزوینی ٣٨٩ کیلو شیر، به‌ ازای هر شهروند گلستانی ٨٨ کیلو گوشت مرغ و به‌ازای هر شهروند قزوینی ٥٧ کیلو تخم مرغ تولید شده که این استان‌ها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را به‌ازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *