RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

مدیر عامل شستا خبر داد

جزییات واگذاری دارایی‌ها در ذوب آهن، ملی نفتکش

۱۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۳/۲۸کد خبر: 248170
ایستانیوز:مدیر عامل شستا گفت: سهامداری شستا در ذوب آهن اصفهان و شرکت ملی نفتکش تا ۴۰ درصد باقی می‌ماند و بقیه واگذار می‌شود. هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تأمین با سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی و سرمایه‌گذاری غدیر ادغام می‌شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،مرتضی لطفی مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با اشاره به جزییات برنامه واگذاری سهام کنترلی 105 شرکت سرمایه‌پذیر این گروه گفت: متغیرهای بیرونی و درونی اثر گذار بر اقتصاد کشور ، گردش نقدینگی و اراده بخش خصوصی برای مدیریت صنایع کشور در موفقیت این واگذاری‌ها بسیار اهمیت دارد.
 
لطفی در مورد مزیت سامانه ادغام و تملیک فرابورس برای واگذاری شرکت هخای شبه دولتی گفت: در مجموعه شرکت‌های قابل واگذاری شستا تنها یک شرکت با ماهیت سهامی خاص روبرو است.
 
وی با اشاره به جزییات برنامه واگذاری شرکت های گروه شستا افزود:شستا در این شرکت‌ها از 100 درصد تا 30 درصد سهام را در اختیار دارد که در این راستا 105 از 284 شرکت در برنامه واگذاری گروه شستا به بخش خصوصی قرار دارد.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه در حال حاضر مقدمات واگذاری و بازار یابی 51 شرکت در دستور کار واگذاری‌های شستا قرار گرفته، عنوان کرد: ارزش این شرکت‌ها معادل با  16 هزار میلیارد تومان قیمت گذاری شده و طی سه نوبت آگهی مزایده در جراید منتشر شده است.
 
لطفی از آغاز فرایند کارشناسی دارایی‌ها بعد از شناسایی مشتری در برنامه واگذاری‌ها تاکید کرد و گفت: وجه حاصل از این واگذاری‌ها با توجه به لزوم خروج از مدیریت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در دو بخش سهامداری به طور خرید سهام شرکت‌های پردرآمد و یا حضور در پروژه‌های بزرگ و سودآور دولتی مصرف خواهد شد.
 
وی در برابر این پرسش فارس که با توجه به سهامداری شستا در شرکت‌های ذوب آهن اصفهان و یا شرکت ملی نفتکش آیا برنامه‌ای برای تغییر مالکیت سهام در این شرکت‌ها وجود دارد، پاسخ داد: در این شرکت‌ها تا 40 درصد سهام در اختیار شستا باقی خواهد ماند و مازاد آن را در تابلوی بورس عرضه خواهیم کرد.
 
مدیر عامل شستا از نظر موافق دو وزارتخانه رفاه و دفاع بر سر ادغام هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تأمین با سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی و سرمایه گذاری غدیر نیز سخن گفت و افزود: با ادغام این مجموعه‌ها شرکت پتروشیمی ایران راه‌اندازی می‌شود.
 
 بررسی‌ها نشان می‌دهد، در فرایند ادغام این سه مجموعه سرمایه گذاری ابتدا شستا اقدام به فروش سهام تاپیکو به هلدینگ خلیج فارس کرده و سپس با افزایش سرمایه و سلب حق تقدم هلدینگ خلیج فارس ،شستا سهامدار مالکیتی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس خواهد شد.
 
هلدینگ خلیج فارس نیز مالکیت 49درصدی سهام پالایشگاه ستاره خلیج فارس و همچنین مدیریت پتروشیمی‌های فن آوران،غدیر، نفت پاسارگاد،نفت ایرانول و آبادان را به دست خواهد آورد.
 
از سوی دیگر می‌توان انتظار داشت، ساتا در ازای دریافت مطالبات سود مجامع خود از سرمایه‌گذاری غدیر اقدام به انتقال سهام شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی تحت مدیریت مستقیم و غیر مستقیم این مجموعه به شرکت سرمایه گذاری ساتا با نام اختصاری «شستان» خواهد کرد.
 
بنابراین آنچه باقی می‌ماند سرمایه‌گذاری غدیر بدون شرکت‌های پتروشیمی سودآوری است که فرایند ادغام یا واگذاری آن با آسده خاطری بیشتری انجام می‌شود. هر چند این پیش بینی‌ها برای رنگ واقعیت به خود گرفتن نیازمند زمان است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *