RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

هشدار صندوق ‌بین‌المللی پول نسبت به صف بندی تعرفه‌ای چین و ‌آمریکا

خطر شکاف در سیستم تجارت ‌بین‌الملل

۱۲:۴۵ - ۱۳۹۷/۲/۴کد خبر: 240170
ایستانیوز:اقتصاد ‌بین‌الملل به علت صف‌بندی تعرفه‌ای چین و ‌آمریکا و افزایش حمایت‌گرایی در معرض خطر قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از «گاردین»، صندوق ‌بین‌المللی پول در گزارش نیم سالانه خود در خصوص اقتصاد جهانی با اشاره به روند رو به رشد بدبینی در میان رای‌دهندگان نسبت به تجارت، به سیاستگذاران هشدار داد که در خط‌مشی‌های خود این روند را پیش از آن که روند رشد اقتصادی جهانی که طی سالیان اخیر امیدوارکننده بوده است، متوقف، مد نظر قرار دهند و عموم را نسبت به عواقب حمایت‌گرایی تجاری آگاه سازند.
 
به گزارش این روزنامه چاپ لندن، موریس اوبسفیلد، مشاور اقتصادی صندوق ‌بین‌المللی پول گفت: نخستین تیر در جنگ تجاری احتمالی شلیک شده است.
 
وی تصریح کرد: بسته کاهش مالیاتی دونالد ترامپ ممکن است موجب مکش واردات به ‌آمریکا شود و اندازه کسری تجاری را تا سال 2019 به 150 میلیارد دلار افزایش دهد، روندی که تنش‌های تجاری را تشدید ‌می‌کند.
 
 به گفته اوبسفیلد لازم است قواعد چندجانبه‌ای که نظام تجارت جهانی پس از جنگ جهانی دوم بر آن پایه‌ریزی شده‌ و رشد اقتصاد جهانی را تغذیه ‌می‌کند، تقویت شود. در غیر این صورت خطر ایجاد شکاف در نظام تجارت جهانی بالا ‌می‌گیرد. مشاور صندوق ‌بین‌المللی پول گفت: اتفاقات اخیر بین ایالات متحده و چین بیشتر شبیه جنگ پولدار‌هاست تا بازگشت به استفاده‌ گسترده از تعرفه‌ها مانند آنچه در دوران موسوم به رکود بزرگ مرسوم بود. اما امروز نشانه‌هایی وجود دارد حاکی از اینکه حمایت‌گرایی ‌می‌تواند آسیب‌های جدی‌تری به رشد اقتصاد جهانی بزند.
 
 اوبستفلد افزود: جنگ تجاری این اقتصادهای بزرگ در زمان توسعه اقتصادی، ممکن است بزرگتر همه به نظر برسد، به ویژه هنگامی که توسعه به میزان زیادی وابسته به سرمایه‌گذاری و تجارت است.
 
 وی گفت: خوش‌بینی عمومی در مورد مزایای جهانی شدن به دلیل شکاف رو به رشد میان غنی و فقیر کمرنگ شده و این واقعیت است که بسیاری از خانوارها در غرب رشد کمی داشته و یا از آن بهره‌ای نبرده‌اند.
 
 به گفته این اقتصاددان صندوق ‌بین‌المللی پول اگر سیاستگذاران بی‌تفاوت بمانند و چالش‌های تقویت رشد بلندمدت را رفع نکنند، ریسک‌های سیاسی تشدید شده و احتمالا فرایند برخی اقدامات و اصلاحات اقتصادی به تاخیر خواهد افتاد.
 
هشدار صندوق ‌بین‌المللی پول پس از آن ابراز ‌می‌شود که این صندوق پیش از این در پیش‌بینی رشد اقتصاد جهانی برای سال‌های 2018 و 2019 این رشد را بالاترین از سال 2010 عنوان کرده بود. صندوق اعلام کرد انتظار ‌می‌رود اقتصاد جهانی رشدی 3.9درصدی را امسال و سال آینده تجربه کند.
 
طی ماه اکتبر صندوق ‌بین‌المللی پول در گزارش چشم‌انداز اقتصاد جهانی اعلام کرد که رقم رشد برای ایالات متحده در سال‌های 2018 و 2019 برابر 2.9 درصد پیش‌بینی شده است. هم‌چنین ‌پیش‌بینی ‌می‌شود منطقه یورو با رشد 2.4 درصدی در سال 2018 و 2 درصد در سال 2019 رشدی متعادل داشته باشد.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *