RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

توصیه اقتصادی طهماسب مظاهری برای سال ۹۷

۱۱:۴۸ - ۱۳۹۷/۱/۸کد خبر: 238726
ایستانیوز:طهماسب مظاهری می‌گوید توصیه اقتصادی من به نظام بانکی در سال ۱۳۹۷ این است که بانک مرکزی و بانک‌های تجاری به صورت تمام و کمال قانون بانکداری بدون ربا را اجرا کنند.
به گزارش پایگاه اطاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،این اقتصاددان اظهار کرد: توصیه‌ای که به بانک مرکزی و نظام بانکی دارم این است که به صورت کامل مشخصات، قیود، محدودیت‌ها و الزامات قانون بانکداری بدون ربا را اجرا کنند که اگر این را اجرا کنند، مسئله تسهیلات تکلیفی، سود بانکی و معوقات حل و فصل می‌شود.
 
وی اظهار کرد: متاسفانه هنوز شائبه ربوی بودن عملیات بانکی در جامعه وجود دارد و هم کارشناسان و هم علما نسبت به این موضوع ایراداتی را وارد می‌کنند. اجرای تمام و کمال قانون بانکداری بدون ربا کمک خواهد کرد که این شائبه برطرف شود. از سوی دیگر اکنون وقتی صورت حساب سود و زیان بانک‌ها، بررسی می‌شود مواجه با این می‌شویم که به دلیل تنوع تسهیلات تکلیفی با نرخ‌های ابلاغی تعدادی از بانک‌ها با زیان روبرو هستند و این موضوع با اجرای بانکداری بدون ربا حل می‌شود و نکته این است که بانک‌ها می‌توانند متناسب با آنچه که در قانون آمده، حق‌الوکاله گرفته و با همان سه درصد حق الوکاله نیز اگر درست مدیریت کنند، سودده خواهند بود.
 
به گزارش ایسنا ،او افزود: اگر بخواهم به عنوان توصیه کوتاه‌مدت موضوعی را مطرح کنم، اجرای این قانون است. بانک مرکزی باید عزم خود را جزم کند تا این قانون را اجرا کند. ولی اگر بخواهیم مسئله را در میان مدت بررسی کنیم، باید بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه با یکدیگر لایحه تحول در نظام بانکی را تهیه کرده و با یکدیگر به جمع‌بندی برسند و بتوانند در نظام بانکی متناسب با نیازهای روز تحول ایجاد کنند. البته چنین اقدامی حدود ۱.۵ تا ۲ سال زمان می‌برد. حال اینکه این سه دستگاه به جمع‌بندی برسند. لایحه‌ تهیه شده را به مجلس بدهند و مجلس آن را تصویب کند. آیین‌نامه‌های آن تهیه شود و کارکنان نظام بانکی با این لایحه جدید آموزش ببینند، این پروسه طولانی است و زمان می‌خواهد. در نتیجه چنین اقدامی باید به برنامه‌ریزی میان مدت موکول شود با این حال وضعیت کنونی نیز قابل دوام نیست و باید با سرعت اجرای تمام و کمال قانون بانکداری بدون ربا در دستور کار قرار گیرد.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *