RSS
امروز جمعه ، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مبلغ وام اجاره مسکن اعلام شد

هشدار؛ مراقب مسدود شدن تترهای خود باشید

جدول پرداخت مقرری بیمه بیکاری تغییر کرد

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مجلس با تعطیلی شنبه موافقت کرد

مبلغ دیه اعضای بدن در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

اصلاح «بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳» تصویب شد

فروش ارز صادراتی اشخاص به قیمت توافقی

پیام تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

۲ نیروی کاهنده قیمت دلار

صدک بندی یارانه‌ها سقف دریافت وام شد

رشد ۲۴.۹ درصدی تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی

خدمات جدید بانک رفاه کارگران رونمایی شد

صندوق تامین خسارت‌های بدنی تکلیف قانونی برای اصلاح نقاط حادثه خیز ندارد

منصور شیخ الاسلامی مدیر حوزه مدیر عامل وروابط عمومی صندوق کارآفرینی امید شد

جواب خاندوزی به همتی؛ تحلیل‌های هوخشتره‌ای!

چگونه چک دیجیتال بگیریم؟

در سال ۱۴۰۲ چقدر وام پرداخت شده است؟

روش دریافت وام با سود کم از امید بانک سپه

فریز قیمت دلار

وام اشتغال ۱۵۰میلیون تا ۴ میلیارد شد

استراتژی‌های ۱۴۰۳ بانک کارآفرین ابلاغ شد

انتقاد دبیرکل سندیکا از وضع "عوارض تحمیلی" و "غیرمرتبط" بر صنعت بیمه

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه و صندوق‌های تابعه وزارت کار

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به اشخاص حقیقی و حقوقی در بانک مسکن

بهبود کیفیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها

کاهش مطالبات معوق نظام بانکی

۱۲:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۹کد خبر: 233513
ایستانیوز:یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه اقتصاد در برخی بخش‌ها از رکود خارج شده است، گفت: می‌توان منتظر اتفاقات خوبی در عرصه اقتصادی کشور در آینده بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،بها الدین حسینی هاشمی  در واکنش به بهبود ریسک اعتباری ایران، اظهارداشت: ریسک اعتباری برخی تکنیک هایی دارد که در قوانین و مقررات بانک مرکزی و سیاست های پولی است. وی ادامه داد: در چند سال اخیر تا حدود زیادی بانک مرکزی بر شناسایی سود بانک ها، صورت های مالی، افشای اطلاعات و اجرای IFRS و تا حدودی عواملی که باعث ریسک می شود، کنترل و نظارت دارد.
 
این کارشناس اقتصادی گفت: همچنین باید برخی عواملی که رعایت آنها باعث کاهش ریسک می شود، مثل حد مجازهای فردی، حدمجازات جمعی، ذی‌نفعان واحد و اعتبارسنجی یا  نسبت مدیریت رشد مطالبات معوق نسبت به مطالبات کل بانک ها که روند کاهشی دارد و میزان وصول مطالبات بانک ها و ... مورد بررسی قرار گیرد.
 
حسینی هاشمی افزود: در برخی بخش های اقتصاد کشور رشد ایجاد شده و از رکود خارج شده ایم. مقداری هم بانک ها به دلیل اینکه تجربه ناشی از عواقب و خطراتی که توجه به مدیریت ریسک یا رتبه بندی مشتریان یا ارزیابی ریسک های مختلف و ... را لمس کرده اند، با ارزیابی وثایق و برخی اقدامات لازم، در کیفیت نحوه اعطای تسهیلات بهبود حاصل شده است.
 
وی در واکنش به اینکه در آینده چه پیش بینی از بهبود یا افت رتبه اعتباری ایران در جهان دارید، گفت: به دلیل اینکه ایران از نظر شرایط اقتصادی ارتباط بین المللی خوبی ندارد و بانک ها نیز متاثر از این ارتباط ها هستند، در حال حاضر دورنمای خوبی وجود ندارد.
 
این کارشناس اقتصادی در ادامه تصریح کرد: البته با توجه به حساسیت هایی که در اینباره وجود دارد و همچنین اقدامات و توجه صورت گرفته از سوی مراجع ذیربط، می توانیم منتظر اتفاق های خوبی در آینده باشیم.
 
به گزارش ایبِنا، بر اساس اعلام سازمان بین‌المللی توسعه و همکاری اقتصادی (OECD)، رتبه اعتباری ایران برای دومین سال پیاپی پس از اجرای برجام ارتقا یافت که به معنای کاهش ریسک سرمایه گذاری در ایران است.
 
این رتبه در دولت اصلاحات از ۷ به ۴ بهبود یافته بود اما در دوران تحریم‌ها دوباره به رتبه ۷ بازگشت و ایران در زمره پُرریسک‌ترین کشورها قرار گرفت. با اجرای برجام و تلاش‌هایی که در کنار اجرای صحیح قوانین مالی بین‌المللی صورت گرفت، رتبه ایران ابتدا به ۶ و اکنون به ۵ ارتقا یافته است و مسئولین در تلاش‌اند در سال جاری میلادی این رتبه را باز هم ارتقا دهند.
 
بهبود یک‌پله‌ای رتبه ریسک اعتباری کشور، اثر مستقیمی بر نرخ سود وام‌های دریافتی از خارج دارد و می‌تواند روند اخذ تسهیلات، گشایش خط اعتباری، یوزانس (خرید اعتباری کالا) و فاینانس (تامین منابع خارجی) از دیگر کشورها را تسهیل کند.
 
با اجرایی شدن برجام در دی‌ماه ۱۳۹۴، جذب سرمایه گذاری خارجی به منظور توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال در دستور کار دولت قرار گرفت که تاکنون توانسته است بیش از ۴۶ میلیارد دلار از کشورهای چین، روسیه، هند، کره جنوبی، اتریش و دانمارک برای پروژه‌های مختلف فاینانس جذب کند. درجه‌بندی رتبه کشورها در  OECD از صفر تا ۷ (پایین‌ترین جایگاه) است و ایران در بهترین حالت در دهه ۸۰ به رتبه ۴ دست یافته بود.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *