RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

چرا تامین اجتماعی آیفون وارد می کند؟

کارگران و بازنشسته ها از واردات آیفون سود می برند

۱۰:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۷کد خبر: 233304
ایستانیوز:کل ثبت سفارش سال جاری ۷۳۷۸ عدد آیفون و کل ثبت سفارش آیفون جاری تمام شرکت‌ها ۳۰۴ هزار و ۶۱۴ عدد بوده است. به عبارتی کمتر از ۲.۵ درصد کل آیفون‌ها را شرکت بازرگانی بین‌المللی تامین اجتماعی ثبت سفارش کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، چند روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه تأمین اجتماعی واردکننده رسمی آیفون شده است. خبری که با خودش حاشیه های زیادی ایجاد کرد و گزارش های مختلفی منتشر شد که تامین اجتماعی به جای ساختن بیمارستان و وظایف خودش، آیفون وارد می کند.
 
طی این جریان، سیدمهدی میرمهدی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران گفته بود واردات گوشی به کشور اندازه‌ای سودآور شده که یکی از شرکت های سازمان تأمین اجتماعی به عنوان واردکننده رسمی آیفون به کشور معرفی شده و اسم آن در لیست دارندگان مجوز از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان آمده است.
 
بعد از انتشار این خبر، مدیر روابط عمومی شرکت بین‌المللی بازرگانی تامین اجتماعی هم جوابیه منتشر کرد مبنی بر اینکه «در راستای تنظیم بازار و جلوگیری از کاهش واردات گوشی‌های تلفن همراه قاچاق، مدت‌ها قبل از اجرای طرح رجیستری و افزایش قیمت تلفن همراه در بازار، این شرکت در خردادماه جاری اقدام به اخذ مجوز واردات محصولات APPLE کرده و فعالیت این شرکت در حوزه تلفن همراه هیچ ارتباطی با اجرای طرح رجیستری و افزایش قیمت تلفن همراه در بازار ندارد.»
 
آنطور که این شرکت بیان کرده است، شرکت بازرگانی تامین اجتماعی بصورت قانونی و رسمی پس از دریافت کلیه مجوزهای لازم از مراجع مربوطه به ویژه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نسبت به واردات و پشتیبانی این نوع گوشی اقدام کرده است. بیش از ۲۰ شرکت مجاز به ثبت سفارش، واردات و ارائه خدمات پس از فروش گوشی های آیفون در ایران هستند که از جمله این شرکت‌ها، شرکت بازرگانی بین‌المللی تامین اجتماعی (با گارانتی سیب طلایی هوشمند) دارای تمامی مجوزها و ضوابط لازم است.
 
شرکت بازرگانی بین‌المللی تامین اجتماعی درباره وظایف خود گفته است «یکی از وظایف شرکت بازرگانی بین‌المللی تامین اجتماعی به عنوان شرکت تخصصی بازرگانی و امانتداری بیمه شدگان تامین اجتماعی، اقدام در راستای سیاست‌های کلی دولت و سازمان تامین اجتماعی و حفظ و صیانت از اموال عمومی در چارچوب قوانین جاری کشور است.»
 
البته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در صفحه اینستاگرام خود در این باره نوشت: «پیرو حواشی مطرح‌شده در خصوص فعالیت یکی از شرکت‌های مربوط به سازمان تامین اجتماعی در واردات گوشی تلفن همراه، مراتب مورد بررسی قرار گرفت. شرکت بازرگانی بین‌المللی تامین اجتماعی دولتی نیست و سهام آن متعلق به بازنشستگان تامین اجتماعی است. کل ثبت سفارش سال جاری ۷۳۷۸ عدد آیفون و کل ثبت سفارش آیفون جاری تمام شرکت‌ها ۳۰۴ هزار و ۶۱۴ عدد بوده است. به عبارتی کمتر از ۲.۵ درصد کل آیفون‌ها را این شرکت ثبت سفارش کرده که البته لزوما منجر به ترخیص هم نشده است. کل ثبت سفارش گوشی در سال جاری هم حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار عدد بود که ثبت سفارش این شرکت زیر یک پانصدم کل ثبت سفارش‌هاست. این شرکت در ابتدای سال و قبل از آغاز دولت دوازدهم مجوز وارادات و نمایندگی فروش را از سوی وزارت صمت دریافت کرده است.»
 
حالا هم علی ربیعی، وزیر کار درباره این ماجرا گفته است: سود واردات این گوشی‌ها به خانواده تأمین اجتماعی که همان کارگران و بازنشسته‌ها هستند، می‌رسد. او همچنین در گفتگو با ایلنا بیان کرد: آیا قاچاقچی باید این گوشی‌‌‌‌ها را وارد کند یا سازمان تأمین اجتماعی که سود آن به خانواده بزرگ کارگران و بازنشسته‌‌‌‌ها می‌‌‌رسد؟ پول و سود سازمان تأمین اجتماعی متعلق به کیست؟ سود این سازمان متعلق به ۴۰ الی ۵۰ میلیون کارگر و بازنشسته این سازمان است، با این وجود آیا قاچاقچی واردکننده باشد؟ اگر قرار است با پول بازنشسته‌‌‌ها سرمایه‌‌‌گذاری برای بین نسلی داشته باشیم چه باید انجام دهیم؟ باید برگ سبز بگیریم، ضمن رعایت موارد قانونی واردات انجام دهیم که سودی برای بازنشسته‌‌‌ها و کارگران داشته باشد. هر فردی که برگ سبز داشته باشد می‌‌‌تواند واردکننده باشد، جوی که به راه افتاده است به اعتقاد من اشخاصی هستند که غیرقانونی این برند از تلفن همراه را وارد می‌‌‌کنند. در حال حاضر کسی این برند را وارد می‌‌‌کند که سودش به کارگران و بازنشسته‌‌ها رسیده است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *