RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

قربانی با تاکید بر اصلاح ساختار بانک ها مطرح کرد

ضرورت اصلاح اجزای نظام مالی

۱۰:۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۴کد خبر: 233138
ایستانیوز:قربانی با تاکید براینکه بانک مرکزی اصلاح ساختار بانک ها را در دستور کار دارد، افزود: حتما باید اجزای نظام مالی اعم صندوق های بازنشستگی، بانک ها، بورس و بیمه اصلاح شود در آن صورت دیگر برای هم مانع تراشی نمی کنند بلکه همراستا باهم حرکت می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، پیمان قربانی در نشست بررسی یکپارچه سازی کسب و کارهای مختلف مالی که با حضور ناصر حکیمی معاون فناوری های نوین بانک مرکزی، ابوطالب نجفی مدیر عامل شرکت خدمات انفورماتیک ، امیر هامونی مدیر عامل فرابورس ایران ، اکبر افتخاری عضو هیات مدیره بیمه ایران و امید ترابی عضو هیات مدیره شرکت  توسن برگزار شد، با بیان اینکه اجزای نظام مالی اعم از بیمه، بانک و بورس واسطه گری وجوه را برعهده دارند، اظهار داشت: هرچه تامین مالی در اقتصاد انجام می شود همگرایی این اجزا بایکدیگر بیشتر می شود که صندوق های سرمایه گذاری نمونه بارز آن است.
وی با اشاره به تامین مالی ۹۰ درصد اقتصاد کشور از سوی نظام بانکی، گفت: باید هماهنگی و همکاری بین اجزای نظام مالی زیاد باشد در غیراینصورت به اقتصاد صدمه زده می شود.
 
معاون اقتصادی بانک مرکزی همکاری بین دستگاه ها ونهادهای مالی را ضروری دانست و گفت: قطعا این همکاری هنوز به درجه مطلوب نرسیده است چراکه ساختار مالی ما نیازمند تحولاتی است که باید هر چه سریعتر انجام شود.
 
قربانی با اشاره به اینکه در حوزه خدمات رسانی مشتریان، تحولات بیشتری را داریم، افزود:‌در بانکداری الکترونیک طی ۱۰-۱۵ سال گذشته اثرات خوبی را در کشور داشتیم. این بانکداری به سایر اجزای مالی خدمات میدهد.
 
وی گفت: ضریب فزاینده اقتصاد ایران از ۴.۷۲۱ سال ۹۱ به ۷.۲۴۵ رسیده که ۵۸ درصد مدیون کاهش میل نقدینه خواهی است که به پیشرفت های بانکداری الکترونیک بر می گردد.
 
قربانی با بیان اینکه اگر پیشرفت در حوزه بانکداری الکترونیک را نداشتیم وضعیت وخیم تری را در سایر متغیرهای اقتصادی داشتیم، تصریح کرد: حتی اگر این پیشرفت را در بانکداری الکترونیک نداشتیم، معضلات در بخش ترافیک و آلودگی هوا خیلی بیشتر از وضعیت فعلی بود.
 
معاون اقتصادی بانک مرکزی در ادامه با تاکید براینکه هنوز ظرفیت برای حرکت به سمت نوآوری های جدید وجود دارد، گفت: باید قبل از همه این موارد، به اصلاح ساختار نظام مالی توجه کنیم.
 
وی با بیان اینکه در حوزه خدمات نیز ضعف های جدی وجود دارد چراکه عمده سرمایه گذاری های بانک ها در این محل بر نمی گردد، تصریح کرد:‌ باید قبول کنیم که نظام مالی ما مربوط به چنددهه گذشته است. برخی می خواهند بروند به سیستم نظارتی یکپارچه درحالی که هم اکنون سیستم نظارتی درست، سیستم نظارت دو قوه ای است.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *