RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

پیشنهاد اول بانک‌ها تأیید شد

ساخت ۶۳ مدرسه در مناطق زلزله‌زده توسط بانک ها

۱۶:۴۱ - ۱۳۹۶/۹/۷کد خبر: 226267
ایستانیوز:در حالی بانک‌ها سه پیشنهاد را برای ایجاد زیرساخت‌هایی در مناطق زلزله‌زده مطرح کرده بودند که در نتیجه جلسات اخیر پیشنهاد اول آن‌ها یعنی ساخت مدرسه و خانه بهداشت تأیید شده است. از این رو بانک‌ها ساخت ۶۳ مدرسه را در دستور کار قرار می‌دهند و در صورتی که بودجه آن‌ها اجازه دهد به ساخت خانه بهداشت نیز وارد خواهند شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، در جریان زلزله اخیر در مناطق غربی کشور تکالیفی بر عهده شبکه بانکی قرار گرفت. به گونه‌ای که با مصوبه هیأت وزیران قرار شد تا حدود ۶۷۵ میلیارد تومان در قالب تسهیلات بانکی ارزان قیمت و در بخش‌های مختلف به زلزله‌زدگان پرداخت شود. همچنین امهال دو ساله برای تسهیلاتی که تا قبل از زلزله از شبکه بانکی دریافت شده بود نیز اجرایی خواهد شد.
 
اما در کنار این تکالیف خودِ بانک‌ها تصمیم گرفتند تا با توجه به منابعی که در اختیار دارند برای انجام اقدامات بلندمدت و زیربنایی، ساخت و سازهایی را انجام دهند. از این رو در جلسه‌ای که هفته گذشته برگزار کردند، سه پیشنهاد مطرح شد تا اینکه در صورت تأیید یکی از آن‌ها را به مرحله اجرا درآورند.
 
اولین پیشنهاد بانک‌ها بازسازی مدارس، درمانگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آسیب دیده در مناطق زلزله زده بود و دومین پیشنهاد ساخت و ساز بیمارستان سرپل ذهاب با تجهیز کامل به پیشرفته‌ترین امکانات پزشکی. قرار بر این بود اگر هر یک از این دو پیشنهاد قبلا از سوی سازمان دیگری تقبل شده باشد بانک‌ها برای تهیه کانکس‌های اسکان موقت زلزله‌زدگان اقدام کنند.
 
این در حالی است که در جریان مذاکراتی که بین شبکه بانکی با وزارت بهداشت و استانداری کرمانشاه انجام شد و همچنین با توجه به سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی و تعدادی از مدیران عامل بانک‌ها به مناطق زلزله زده تصمیم گرفته‌اند تا پیشنهاد اول اجرایی شود.
 
 
آن طور که جمشیدی - دبیر کانون بانک‌های خصوصی- به ایسنا توضیح داده است طبق توافقات انجام شده با توجه به اینکه در مناطق زلزله زده حدود ۱۰۰ مدرسه تخریب شده است تاکنون ۳۷ مورد را خیرین پذیرفته‌اند که بازسازی کنند اما ۶۳ مورد باقی مانده را بانک‌های خصوصی و دولتی تقبل کردند. قرار بر این است که در جریان ساخت مدارس اگر بودجه‌ای مازاد بود آن را صرف خانه‌های بهداشت کنند.
 
به گفته جمشیدی، برآورد دقیقی از منابع لازم برای ساخت این مدارس وجود ندارد چرا که هنوز آمار و اطلاعاتی که مسئولان منطقه ارائه کرده‌اند دقیق نیست. اما وزارت بهداشت اطلاعات جامعی ارائه کرده که برای ساخت هر خانه بهداشت حدود ۱۰۰ میلیون تومان نیاز است. همچنین برای ساخت بیمارستان سرپل ذهاب ظاهرا حدود ۳۵ میلیارد تومان منابع لازم خواهد بود.
 
دبیر کانون بانک‌های خصوصی این را هم گفت که شراکت بانک‌ها در ساخت و ساز مدارس و خانه بهداشت در مناطق زلزله زده یکسان نخواهد بود بلکه با توجه به وجود بانک‌های بزرگ و کوچک و توانی که آن‌ها در منابع دارند این مشارکت متفاوت است. با این حال به زودی بانک‌ها جلسه‌ای تشکیل خواهند داد که آن‌ها با برآورد هزینه‌ای که انجام می‌شود سهم خود را مشخص خواهند کرد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *