RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبیین سیاست‌های اعتباری بانک ملی

۹:۸ - ۱۳۹۶/۲/۱۷کد خبر: 196698
ایستانیوز:همایش تبیین سیاست‌های اعتباری (ارزی-ریالی) سال ۹۶ بانک ملی با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران حوزه اعتباری با هدف نقد، بررسی و تعیین اهداف بانک در حوزه تسهیلات دهی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،عضو هیات مدیره بانک در این همایش اعلام کرد: این بانک رکورد 34 درصدی جذب منابع را در سال گذشته ثبت کرد. 
محمود شایان با بیان این که تلاش این است که امسال به سمت کارمزد محوری حرکت کنیم، افزود: نسبت مصارف به منابع بانک در سال گذشته به 98.5 درصد رسید. 
وی با اشاره به این که کارت اعتباری ابزار بسیار خوبی برای پرداخت تسهیلات است، اظهار کرد: کارت ها به شکلی طراحی می شود که بابت آن کالایی فروخته شود و به تولید ملی کمک شود. 
 
صدور ضمانتنامه باید در کنار اعطای تسهیلات مورد توجه باشد
در ادامه این همایش عضو دیگر هیات مدیره تاکید کرد: وضعیت منابع بانک ملی ایران بسیار خوب است. 
برات کریمی با تاکید بر این که بسیاری از تحریم ها برطرف شده است، افزود: امروز ما می توانیم با کشورهای دیگر ارتباط ارزی خوبی داشته باشیم.
 کریمی با تاکید بر ضرورت صدور ضمانتنامه توسط شعب ادامه داد: در کنار پرداخت تسهیلات، باید ضمانتنامه های داخلی و خارجی صادر کنیم. 
کریمی همچنین تاکید کرد :برای تعیین دوره بازپرداخت تسهیلات باید به ظرفیت گیرنده تسهیلات و نوع طرح توجه شود. 
 
سیستم جامع تسهیلاتی بانک ملی ایران باید هر چه سریعتر راه اندازی شود
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در ادامه همایش با بیان این که فلسفه وجودی نظام بانکی، تامین مالی است، گفت: سیاست اعتباری بانک نشات گرفته از سیاست های اقتصادی کلان کشور است. 
غلامرضا پناهی با تاکید بر این که تخصیص بهینه منابع، در حوزه اعتبارات شکل می گیرد، ادامه داد: باید بررسی کنیم که آیا برای همه طرح ها می توان از نسخه واحد زمان اجرا و به بهره برداری رسیدن استفاده کرد؟
 وی به لزوم بررسی علل رسوب منابع اشاره و خاطرنشان کرد: اگر نتوانیم از منابع درست استفاده کنیم، نباید آن را جذب کنیم. 
پناهی با تاکید بر این که هیچ بخشی به اندازه نظام بانکی نمی تواند به تحقق شعار اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال کمک کند، گفت: طرح های تولیدی نیمه تمام که بانک در آنها مشارکت داشته باید هرچه سریعتر تکمیل شود. 
به گفته این عضو هیات مدیره، بانک ملی ایران باید حداقل در طرح هایی که خودش سرمایه گذاری کرده برای حل مشکل سرمایه در گردش پیش قدم شود. 
وی همچنین راه اندازی یک سیستم جامع تسهیلاتی را از نیازهای اساسی بانک ملی ایران خواند و گفت: ما باید بتوانیم مشتری را اعتبارسنجی کنیم و به اعتقاد من سیستم جامع تسهیلاتی از خود تسهیلات دهی مهمتر است.
 پناهی همچنین به گشایش های ایجاد شده در حوزه بین الملل اشاره کرد و گفت: ما در سال 94 فقط 86 فقره اعتبار اسنادی گشایش کردیم که این عدد در سال گذشته به 700 عدد رسید و در حوزه فاینانس و ری فاینانس نیز اقدامات بسیار خوبی در بانک ملی ایران انجام شد. 
علی موسوی‌زاده مدیر امور اعتباری نیز در این همایش نقش محوری واحدها و شعب این بانک در اجرای سیاست های اقتصادمقاومتی را تشریح و پرداخت تسهیلات برای ایجاد اشتغال و کمک به افزایش تولید بنگاه های اقتصادی را بسیار تاثیر گذار توصیف کردو براعمال مساعدت ها و همکاری های لازم توسط شعب در روند پرداخت تسهیلات و تامین منابع مالی بنگاه های کوچک و متوسط تاکید کرد. 
در ادامه این همایش مسئولان ادارات کل اعتبارات، بررسی طرح‌ها، خارجه، ضمانتنامه‌های ارزی و ارزیابی و نظارت بر مصارف به ارائه دیدگاه‌ها و برنامه‌های بخش‌های مربوطه پرداخته و در یک پنل تخصصی به پرسش‌های همکاران پاسخ دادند.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *