RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

غرامات صندوق بیمه کشاورزی پرداخت شد

۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۲/۱۶کد خبر: 196627
ایستانیوز: قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی گفت:‌ این صندوق تمام غرامات بیمه گزاران خسارت دیده به مبلغ قریب به ۵هزار میلیارد ریال را هم زمان با اعیاد شعبانیه و با اهتمام دولت تدبیر و امید را پرداخت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، محمد ابراهیم حسن نژاد، افزود: کشاورزی درکشور ما همواره با ریسک های اقلیمی وآب وهوایی بی شماری روبروست؛رخدادسیل وخشکسالی،تگرگ ،توفان وتندبادوانواع بیماری های دام وطیورازجمله خساراتی است که همواره سبد غذایی خانوار را مورد تهدید قرار می دهد .این درحالی است که یگانه راه موثر درجبران نظام مند خسارات چندین میلیاردی این بخش زیربنایی از اقتصاد کشور که رسالت مهم امنیت غذایی را برعهده دارد؛ مدیریت ریسک های مالی با بهره گیری از سازوکار بیمه کشاورزی است که درجهان امروز بیش ازیک قرن است که توسط دولت های مترقی به کارگرفته می شود.
وی تصریح کرد: روزانه حدود یک میلیارد دلار در جهان با وجود محدودیت‌های اعمال شده توسط سازمان تجارت جهانی (WTO) به بخش کشاورزی یارانه پرداخت می‌شودکه دراین میان کمک های دولت هااز طریق بیمه کشاورزی مورد تاکید همیشگی بانک جهانی و سازمان های معتبر بین المللی است به گونه ای که تنها در یکی ازکشورها یارانه پرداختی بابت بیمه کشاورزی به حدود۱۰میلیارد دلار در سال می رسد.
حسن نژاد با تاکید بر لزوم حفظ شان و منزلت کشاورزان و تسهیل امور برای این قشر گفت: درمکانیسم بیمه کشاورزی باتوجه به مشارکت کشاورزان وپرداخت حق بیمه ،شان واحترام کشاورز به عنوان تولیدکننده ای که جامعه برخوان رحمت او میهمان است، رعایت می شود و براساس قرارداد حقوقی تنظیمی که بیمه نامه نامیده می شود؛ درهنگام خسارت، مطالبه گر حقوق قانونی خویش است وبیمه گر می باید برهمین اساس به تعهدات خود عمل کند.
وی افزود: درقانون برنامه ششم توسعه ؛قانون گذار علاوه برایجاد ردیف مستقل پیش بینی اعتبار در بودجه های سالیانه، به تخصیص یافتگی ۱۰۰درصدی آن نیز تاکیدداردکه نشان از رویکرد همه جانبه قوای مقننه ومجریه به سازوکارمدرن بیمه کشاورزی ومنابع طبیعی دارد.
حسن نژاد گفت: براساس قانون اعدادبزرگ در بیمه، هرقدرتعداد کسانی که بیمه نامه خریداری می کنند ،بیشتر باشد امکان کاهش تعرفه ها وحمایت کیفی تر در هنگام رخداد خسارت میسرتر خواهد بود.
وی همچنین از شکیبایی و همراهی جامعه شریف و نجیب کشاورزان ایرانی، دولت، وزارت جهادکشاورزی، بانک کشاورزی و به ویژه همکاران تلاشگر در ستاد واستان ها قدردانی کرد.
شایان ذکر است بیمه کشاورزی درکشور علیرغم اینکه درسطوح مناطق تولیدی وعرصه های کشاورزی اجرا می شود؛ به صورت الکترونیک وبرخط، این قابلیت راداردکه بامدیریت مالی وحساب شده ، وجوه دریافتی وپرداختی مربوط به میلیون ها پرونده را به صورت دقیق وصحیح مدیریت کند. 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *