RSS
امروز جمعه ، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برنامه‌های راهبردی بانک سینا با جدیت دنبال می‌شود

افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در استان سمنان با حمایت بانک سپه

راهبرد بیمه البرز در سال جاری مشارکت دادن مردم در طرح های بیمه ای تولید محور است

حضور بیمه پارسیان در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

موج شدید گرانی مسکن در راه است؟

جهان بدهکارتر شد

تابلوی”از دادن رانت معذوریم”در بانک مرکزی!

نات‌ کوین به صرافی‌ها می‌آید!

شنبه به‌ عنوان روز تعطیل تعیین شد

چک صیادی را آنلاین نقد کنید

اعلام برنامه های مهم بانک مرکزی

قیمت طلا امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند + جدول و جزییات

جوابیه بانک مرکزی به سخنان عبدالناصر همتی درباره سیاست‌های پولی

نقش مهم بانک مرکزی در ثبات اقتصادی

افزایش ۶۱ درصدی خسارت پرداختی بازار بیمه در سال ۱۴۰۲

گامی مهم جهت تسریع در فرآیند تأمین مالی ناشران

جزئیات فعالیت ۶ شرکت پالایشی پذیرفته‌شده در بازار سهام

سرمایه گذاری بیمه البرز در طرح های هلدینگ صبا انرژی

بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست

حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی

مرکز تامین مالی در وزارت اقتصاد ایجاد می‌شود

تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

۱۰ شرکت دولتی امسال واگذار می‌شود

معاون طیب‌نیا مطرح کرد؛

ایجاد فضای رقابتی بین بانک‌ها

۱۵:۴۶ - ۱۳۹۶/۱/۱۵کد خبر: 194665
ایستانیوز: معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر ایجاد فضای رقابتی بین بانک‌ها، بیان داشت: این رقابت منجر به شفافیت در صنعت بانکداری شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، حسین قضاوی در تشریح اقدام هفتاد و سوم از پروژه ۱۰۰روز، 100 اقدام گفت: در حال حاضر، بین بانک ها فضای رقابتی به وجود آمده و این بنگاه های اقتصادی با توسعه راهکارهای فناوری محور توانسته اند خدمات نوینی را به مردم ارائه دهند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه رقابت میان بانک ها منجر به شفافیت صنعت بانکداری شد، در خصوص توسعه راهکارهای فناوری محور بیان داشت: امروزه در دنیا بهره وری به نوآوری و نوآوری نیز به فناوری اطلاعات متکی است. با نگاهی گذرا به فعالیت بنگاه های اقتصادی می توان دریافت که با یک نوآوری ساده بسیاری از کسب و کارها شکل گرفته است.
قضاوی گفت: گسترش اطلاعات در دنیا در حال افزایش است و ایران از این قانون مستثنی نیست. از نظر فناوری سرعت اینترنت در دولت یازدهم افزایش یافته و این موضوع به اندازه ای در صنعت بانکداری تاثیر گذاشته که حتی مدیران عامل بانک‌ها هم نمی‌توانند پیش‌بینی کنند که در سه سال آینده بانکداری چگونه خواهد بود.
معاون امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد افزود: هر دولتی با توجه به امکانات خود تلاش می کند تا در عرصه های مختلف دستاوردهایی داشته باشد و تحولات مثبتی صورت بگیرد. در دولت یازدهم همگام با تحولاتی که در حوزه فناوری اطلاعات در دنیا اتفاق افتاده در عرصه های مختلف اقتصادی پیشرفت های ملموسی رخ داده است.
وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم در زمینه توسعه راهکارهای فناوری محور چه گام هایی برداشته است، گفت: با توجه به آمارهای موجود، عملکرد دولت یازدهم در بهتر شدن زیرساخت ها در حوزه فناوری اطلاعات قابل تقدیر است. اگر نگاهی گذرا به 2 یا 3 سال قبل داشته باشیم در می یابیم که در این حوزه تغییر و تحول چشمگیری صورت گرفته است. امروزه با توسعه راهکارهای فناوری محور، بسیاری از خدمات مالی و پولی در کشور ما همانند دنیا انجام می‌شود. یکی دیگر از دستاوردهای دولت تدبیر و امید کاهش فاصله بانک ها در زمینه استفاده از فناوری و توسعه راهکارهای فناوری محور بوده به طوری که امروزه بانک ها در این زمینه با یکدیگر رقابت می‌کنند.
قضاوی در خصوص تأثیر فناوری اطلاعات بر زندگی مردم بیان داشت: اگر متخصصان حوزه فناوری اطلاعات بتوانند با افرادی که در حوزه های تخصصی کسب و کار فعالیت می کنند ارتباط مناسبی برقرار کنند و تحلیل مناسبی از بازار به دست بیاورند، می توانند دست به نوآوری هایی بزنند و سامانه ها و نرم افزارهایی درست کنند که به افزایش بهره وری در تولید در حوزه های مختلف بیانجامد.
وی گفت: امروزه تمامی خدماتی که در بخش های مختلف به مردم ارائه می شود بر اساس نوآوری های حوزه فناوری اطلاعات و در بستر اینترنت رخ داده است. بنابراین می توان گفت که اگر نوآوری به فناوری اطلاعات متکی باشد، می تواند موجب افزایش رفاه جامعه شود و زمینه اشتغال را بیشتر فراهم کند. توسعه راهکارهای فناوری محور نیز در بخش بانک ها نیز باعث شده که سرعت خدمات دهی به مردم افزایش یابد. به گزارش ایبنا، معاون وزیر اقتصاد در بحث توسعه راهکارهای فناوری محور که کدام بانک بیشترین دستاورد و عملکرد بهتری داشته است، افزود: زمانی می توانستیم بگوییم که بانک ها در زمینه توسعه راهکارهای فناوری محور فاصله زیادی با یکدیگر دارند، خوشبختانه امروزه با مقایسه بانک ها و خدماتی که به مردم ارائه می دهند، در می یابیم که تمامی خدمات بانک ها به صورت نرم افزاری و مبتنی بر اینترنت به مشتریان داده می شود.
قضاوی گفت: برخی از بانک ها در حوزه به کارگیری سخت افزار و نرم افزارهای جدید پیشتاز هستند، اما خوشبختانه فاصله بانک ها با یکدیگر قابل ملاحظه نیست و تمام بانک ها تلاش می کنند در این عرصه رقابت خدمات بهتر و مطلوب تری به مشتریان خود ارائه دهند. بنابراین نمی توان گفت که کدام بانک در زمینه توسعه فناوری محور پیشتاز بوده است.
این مقام مسئول در وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه فضای رقابتی چه تاثیری بر روند بهتر شدن خدمات بانک ها به مشتریان دارد؟ بیان داشت: در بین بانک ها فضایی ایجاد شده است که رقابت و شفافیت وجود دارد. متخصصان نرم افزاری و سخت افزاری در کشور به لحاظ عرضه در وضعیتی قرار دارد که همه کاربران (بانک ها و شرکت ها) می توانند از خدمات آن استفاده کنند که این فضای رقابتی هزینه تجهیز نرم افزارها و سخت افزارها را به طور نسبی کاهش داده و ظرفیتی را در حوزه بانک ها ایجاد کرده که خیلی با هم تفاوت نداشته باشند.
وی تاکید کرد: فضای رقابتی موجب شده که اگر بانکی نوآوری در خدمات خود ایجاد کند، بانک های دیگر با زمان محدود خود را به بانک پیشتاز برسانند. هنگامی که نوآوری در بانک ها وجود داشته باشد قطعا مشتریان رضایت بیشتری نسبت به بانک عامل خواهند داشت

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *