RSS
امروز یکشنبه ، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

انقباض اقتصاد ژاپن ادامه دارد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

حذف این یارانه‌بگیران کلید خورد+جزئیات

نفت به جای بدهی؛ طلای سیاه دیگر ثروت ملی نیست؟!

چرا آینده بازار سهام امیدوارکننده نیست؟

وحشت هوش مصنوعی برای اقتصاد جهانی

رکن اساسی روابط عمومی ها در دنیای امروز انعکاس واقعیت هاست

پیام تبریک مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

مجید ملازاده سرپرست روابط عمومی بیمه دی شد

روابط‌عمومی بانک صادرات روابط‌عمومی برتر دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد شد

فروش اقساطی بیمه نامه خودرو برای شبکه فروش بیمه دی مهیا شد

سود خالص بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه کوثر

پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت گرامی‌داشت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

جهش بی سابقه آمار بیمه البرز در سایه مدیریت جهادی

روابط عمومی نقش مهمی در حفظ شهرت و اعتبار سازمان دارد

سبقت گازی ترکیه از ایران

بیت‌کوین صعود کرد

بیشترین متقاضیان بیمه در کدام بخش ها هستند؟

طلافروشان تعیین تکلیف شدند+ سند

شرایط معافیت از مالیات بر اجاره اعلام شد

افزایش ۵۴ درصدی تورم بخش خدمات

بانک خسیس، بانک دست‌ودلباز

توصیه ۹ فعال بازار سرمایه به سهامداران

در جلسه اقتصاد مقاومتی مطرح شد

پافشاری "سیف" بر استقلال بانک مرکزی

۱۲:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸کد خبر: 185677
ایستانیوز:رئیس کل بانک مرکزی گفت: مهمترین موضوع در اقتصاد مقاومتی، اصل استقلال بانک مرکزی و استقلال نهاد سیاست‌گذار پولی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،ولی الله سیف صبح امروز شنبه در جلسه ارزیابی و بررسی عملکرد بانک مرکزی در زمینه‌ طرح ‌های اقتصاد مقاومتی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در محل این بانک گفت:‌ مهم‌ترین موضوع در اقتصاد مقاومتی، اصل استقلال بانک مرکزی و استقلال نهاد سیاستگذار پولی است.
در این جلسه، مسائل مربوط به فعالیت‌های بانک مرکزی درباره پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی و عملی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه بررسی شد.
پیش از سخنرانی رئیس کل بانک مرکزی، پیمان قربانی معاون اقتصادی، فرشاد حیدری معاون نظارتی، علی کرمانشاه معاون فناوری های نوین و غلامعلی کامیاب معاون ارزی بانک مرکزی گزارشاتی را درباره حوزه کاری خود ارائه کردند.
با عنایت به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دستور اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از جانب رئیس جمهوری اسلامی ایران صادر شده و لازم است اقدامات بایسته برای جلب مشارکت گسترده همه نهادها و آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی برای دستیابی به رشد پویا و تحقق اهداف سند چشم‌‌انداز بیست‌‌ساله ساماندهی شود.
بانک مرکزی نیز در این جهت باید تدابیر پولی، اعتباری و ارزی متناسب با این سیاست‌ها را تهیه و در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار دهد.
هیئت وزیران در جلسه ۲۹ شهریور سال گذشته در اجرای سیاست ‌های ابلاغی مقام معظم رهبری راجع به اقتصاد مقاومتی و به استناد اصل صد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را به منظور بررسی، تصویب و راهبری برنامه های اقتصاد مقاومتی و نظارت بر عملیات اجرایی آنها، تشکیل داد.
ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهوری و با عضویت وزرای امور اقتصادی و دارایی، نفت، نیرو، کشور، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، معاون امور مجلس رئیس‌جمهوری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، مشاور اقتصادی رئیس‌جمهوری و رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و سه نفر اقتصاددان به انتخاب رئیس ستاد تشکیل شد.
رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، بهمن سال گذشته نیز در نشست شورای مدیران ارشد بانک مرکزی با محوریت «اقتصاد مقاومتی» شرکت کرد.
جهانگیری، طی هفته های اخیر در نشست بررسی و ارزیابی عملکرد وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه اقتصاد مقاومتی، در این دو وزارتخانه حضور یافته است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *