RSS
امروز یکشنبه ، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

بازار سهام سِر شده است

سرمایه بانک رفاه ۳۳ برابر شد

تب فرار سرمایه‌ها از اقتصاد ایران بالاست

دلایل کاهش قیمت دلار

نرخ سود بین بانکی افزایشی شد

۶ ارز دیجیتالی که می توانند ۱۰ برابر سود بدهند

۱۰۰۰هزار میلیارد تومان هزینه پنهان در بودجه

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

انقباض اقتصاد ژاپن ادامه دارد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

حذف این یارانه‌بگیران کلید خورد+جزئیات

نفت به جای بدهی؛ طلای سیاه دیگر ثروت ملی نیست؟!

چرا آینده بازار سهام امیدوارکننده نیست؟

وحشت هوش مصنوعی برای اقتصاد جهانی

رکن اساسی روابط عمومی ها در دنیای امروز انعکاس واقعیت هاست

پیام تبریک مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

مجید ملازاده سرپرست روابط عمومی بیمه دی شد

روابط‌عمومی بانک صادرات روابط‌عمومی برتر دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد شد

فروش اقساطی بیمه نامه خودرو برای شبکه فروش بیمه دی مهیا شد

سود خالص بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه کوثر

پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت گرامی‌داشت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

جهش بی سابقه آمار بیمه البرز در سایه مدیریت جهادی

روابط عمومی نقش مهمی در حفظ شهرت و اعتبار سازمان دارد

سبقت گازی ترکیه از ایران

گزارش‌های ۶ ماه ناجی بورس می‌شود؟

۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۶/۲۷کد خبر: 341395
ایستانیوز:تحلیل‌گران بنیادی معتقدند عاملی که در میان مدت روند می‌تواند بازار را برگرداند، گزارش‌های ۶ ماهه شرکت‌‌ها است.
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، برای پیش بینی بورس امروز – یکشنبه 27 شهریور- به روند بازار سهام در روزهای گذشته نگاه می‌کنیم. روز چهارشنبه شاخص کل بورس افت کرد و 4 هزار و 47 واحد پائین آمد. شاخص هم‌وزن نیز 369 واحد افت کرد و شاخص کل فرابورس کاهش 36 واحدی را پشت سر گذاشت. 
 
در پایان معاملات ‌روز چهارشنبه، 260 نماد رشد قیمت و 410 نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، 39 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 61 درصد بازار افت قیمت داشتند. 
 
روز چهارشنبه در بورس شرکت بیمه دانا (دانا)، شرکت کابل البرز (بالبر) و شرکت حمل و نقل پتروشیمی (حپترو) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک (گدنا)، شرکت تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان (فتوسا) و شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود (ثرود) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
 
در بورس شرکت سرمایه گذاری شفا دارو (شفا)، شرکت سرمایه گذاری توسعه آذربایجان (وآذر) و شرکت تولیدی مهرام (مهرام) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت تولید برق ماهتاب کهنوج (بکهنوج)، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) و شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر (زملارد) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
 
در معاملات چهارشنبه 61 نماد صف خرید داشتند و 41 نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت 20 درصدی به 222 میلیارد تومان رسید و مجموع ارزش صف‌های فروش 16 درصد کاهش یافت و 151 میلیارد تومان بود.
 
در پایان معاملات ارزش صف‌های فروش پایانی بازار 190 میلیون تومان بود و ارزش صف‌های خرید نیز در رقم 94 میلیارد تومان ایستاد. 
 
در پایان معاملات نماد بالبر (شرکت کابل البرز) با صف‌ خرید 32 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای پایانی بازار قرار گرفت. پس از بالبر، نمادهای حپترو (شرکت حمل و نقل پتروشیمی) و گدنا (شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک) بیشترین صف خرید را داشتند. 
 
بیشترین صف فروش بازار در پایان معاملات به نماد غاذر تعلق داشت که ارزش آن 180 میلیون تومان بود. پس از غاذر، نماد غمهرا  صف فروش داشت.
 
در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص‌های بازار سهام افت کردند و شاهد خروج پول حقیقی از بورس بودیم. روز چهارشنبه بخش بزرگی از پول حقیقی خروجی به گروه محصولات شیمیایی اختصاص داشت. نمادهای آسیاتک، خساپا، بپاس، تملت، گنگین، شتران، غکورش، وسالت، فسبزوار و زمگسا بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. 
 
 روز چهارشنبه نمادهای فارس، کگل، وپاسار، شپنا، شپدیس، فولاد، اخابر، پترول، میدکو، نوری، وبملت، ذوب و شتران بیشترین نقش را در افت شاخص کل بازی کردند.
 
تحلیلگران تکنیکی سطح حمایت شاخص را در سطح یک میلیون و 390 هزار واحد برآورد می‌کردند، با بالا آمدن شاخص در این سطح در روز سه‌شنبه به نظر می‌رسید این سطح حمایت موجب برگشت شاخص رو به بالا شده است. اما روز چهارشنبه شاخص برای بار دوم در هفته گذشته از این سطح پائین آمد. ریزش شاخص و خروج پول حقیقی دو اتفاق اصلی معاملات چهارشنبه بود. به علاوه حجم معاملات کاهش یافت و ارزش معاملات خرد سهام افت 16 درصدی داشت. 
 
برخی از تحلیل‌گران در پیش بودن تعطیلات را موجب رشد عرضه می‌دانند. برخی دیگر نیز مواضع طرف اروپائی مذاکرات برجامی را سیگنال نزولی به معاملات چهارشنبه می‌دانند. تحلیل‌گران بنیادی معتقدند عاملی که در میان مدت روند می‌تواند بازار را برگرداند، گزارش‌های 6 ماهه شرکت‌‌ها است اما در کوتاه مدت چشم انداز بازار چندان مثبت نیست. 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *