RSS
امروز دوشنبه ، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

تمدید «جشنواره باران» بانک کشاورزی

ثبت افزایش سرمایه ۳۳۵۰ میلیارد تومانی بیمه کوثر

ثبت موجودی طلا الزامی نیست

مسئولیت دولت برای ایجاد فضای مطمئن و آرام در بورس

سودآوری صنعت بیمه با ظرفیت‌های صندوق‌های بخشی از مسیر بازار سرمایه

فصل جدید نوآوری مبتنی بر فناوری در صنعت بیمه آغاز شد

مدیرعامل بیمه البرز جسورانه عمل کرد و خوش درخشید

بانک‌های کدام استان بیشتر وام می‌دهند؟

ریشه تورم در ایران

دام اجاره حساب‌های بانکی

مرور عملکرد بیمه تجارت‌نو در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به بازه مشابه سال گذشته

بانک سینا ظرفیت تبدیل شدن به بانکی مدرن را دارد

فروش اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری (عام) آغاز شد

بانک کشاورزی اولین بانک پذیرنده چک الکترونیک سایر بانک ها به صورت غیرحضوری

پیش بینی ۱۷ تحلیلگر از بازار طلای پیش رو

پیش‌بینی مهم رییس اتحادیه املاک از قیمت مسکن

نشست تخصصی «پوشش ریسک نرخ سود در بازار سرمایه اسلامی»برگزار می‌شود

۵پیش بینی از تورم تا پایان سال جاری

تقدیر از نمایندگان نوآور و برترفروش بیمه پاسارگاد

بانک کارآفرین تسهیلات ۳ میلیارد ریالی خرید کالا می‌دهد

اعلام اسامی برندگان نهمین دوره قرعه‌کشی طرح ارمغان بانک رفاه

سفر استانی مدیران ارشد بانک ایران زمین به هرمزگان

اعطای ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات به آسیب دیدگان حوادث غیرمترقبه

امضای تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران با تاپیکو

جزئیات مبلغ ، اقساط و سود وام مستاجران

درخواست بیمه مرکزی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛

گنجاندن درس «کلیات بیمه» در مقطع کارشناسی

۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۷/۶کد خبر: 327305
ایستانیوز: رئیس کل بیمه مرکزی طی نامه ای از وزیر علوم ارائه درس اختیاری (اصول و کلیات بیمه) در مقطع کارشناسی در راستای مهارت آموزی، اشتغال زایی و افزایش سواد مالی و مدیریت ریسک را خواستار شد.
  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، دکتر سلیمانی در این نامه با اشاره به توجه ویژه به موضوع بیمه در سیر تحولات اقتصادی و اجتماعی دهه‌های اخیر در زیست جوامع انسانی خطاب به دکتر زلفی گل -وزیر علوم، تحقیقات و فناوری- نوشت: نقش بیمه در تأمین امنیت جوامع و کسب‌وکارها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و بر این اساس، دولت‌ها در جوامع مختلف، تمهیدات گوناگونی را برای گسترش این خدمات و ارتقای فرهنگ و سواد بیمه‌ای برنامه‌ریزی و اجرا کرده اند. 
وی در این نامه با اشاره به اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد در ایران، سطح دانش و سواد عمومی بیمه‌ای و مالی بسیار پایین بوده که این خود، یکی از دلایل جایگاه پایین رویکرد ایمنی‌بخش در زندگی روزمره و کسب‌وکارهاست، آورده است: با توجه به جایگاه تولید و توانمندسازی تولید در سیاستگذاری کلان کشور در طول چند سال گذشته، به نظر می‌رسد توجه به زمینه‌های تحقق این هدف در حوزه‌های مختلف از جمله در نظام آموزشی کشور،  بسیار اثربخش است.
دکتر سلیمانی در بخش دیگری از این مکاتبه با تأکید بر اینکه بیمه مرکزی، توسعه آموزش‌‌های عمومی و دانشگاهی را در حوزه بیمه در دستورکار خود قرار داده است و اقدامات متعددی را در زمینه توسعه آموزش‌های عمومی با همکاری وزارت آموزش و پرورش، برنامه‌ریزی و دنبال کرده، نوشته است: که یکی از اقدامات مؤثر دیگر، توجه به آگاهی‌بخشی به دانشجویان از طریق طراحی یک درس دو واحدیِ اختیاری برای کلیه رشته‌های دانشگاهی در مقطع کارشناسی است. 
وی در مکاتبه خود با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آورده است: با توجه به این که بیمه در همه مشاغل و فعالیت‌ها، از حوزه درمان و سلامت تا صنایع، کشاورزی و خدمات حضور و کاربرد دارد، این اقدام می‌تواند از طریق ارتقای سطح دانش بیمه‌ای دانشجویان به عنوان سرمایه‌های انسانی آتی کشور و در راستای برنامه‌های مهارت‌آموزی مورد نظر وزارت متبوع، موجب آشنایی با پوشش‌های بیمه‌ای مورد نیاز برای مشاغل مختلف نقش مهمی در ارتقاء عملکرد بخش‌های مختلف اقتصادی کشور ایفا کند. 
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه تأکید کرده است: آشنایی با این موضوع می‌تواند زمینه اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف را در صنعت بزرگ و رو به گسترش بیمه کشور، در قالب کارشناس، نمایندگی، ارزیاب خسارت، کارگزاری و بازاریاب را فراهم کند که این نیز در راستای کمک به اشتغال مولد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها بسیار ارزشمند است.
دکتر سلیمانی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درخواست کرده است تا موضوعِ ارائه یک درس اختیاری به ارزش 2 واحد درسی با عنوان «اصول و کلیات بیمه» برای کلیه رشته‌های درسی مقطع کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد. در این راستا، بیمه مرکزی و پژوهشکده بیمه نیز آمادگی کامل برای هرگونه مشارکت مقتضی جهت تحقق این مهم را اعلام می‌کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی در پایان اظهار امیدواری کرده که این اقدام، گام مؤثر مشترکی برای توسعه اقتصاد کشور در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها باشد.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *