RSS
امروز یکشنبه ، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

انقباض اقتصاد ژاپن ادامه دارد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

حذف این یارانه‌بگیران کلید خورد+جزئیات

نفت به جای بدهی؛ طلای سیاه دیگر ثروت ملی نیست؟!

چرا آینده بازار سهام امیدوارکننده نیست؟

وحشت هوش مصنوعی برای اقتصاد جهانی

رکن اساسی روابط عمومی ها در دنیای امروز انعکاس واقعیت هاست

پیام تبریک مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

مجید ملازاده سرپرست روابط عمومی بیمه دی شد

روابط‌عمومی بانک صادرات روابط‌عمومی برتر دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد شد

فروش اقساطی بیمه نامه خودرو برای شبکه فروش بیمه دی مهیا شد

سود خالص بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه کوثر

پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت گرامی‌داشت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

جهش بی سابقه آمار بیمه البرز در سایه مدیریت جهادی

روابط عمومی نقش مهمی در حفظ شهرت و اعتبار سازمان دارد

سبقت گازی ترکیه از ایران

بیت‌کوین صعود کرد

بیشترین متقاضیان بیمه در کدام بخش ها هستند؟

طلافروشان تعیین تکلیف شدند+ سند

شرایط معافیت از مالیات بر اجاره اعلام شد

افزایش ۵۴ درصدی تورم بخش خدمات

بانک خسیس، بانک دست‌ودلباز

توصیه ۹ فعال بازار سرمایه به سهامداران

حمایت از تولید داخلی و اشتغالزایی از اهداف استراتژیک بانک سینا

۱۴:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴کد خبر: 298115
ایستانیوز:ساروخانی عضو هیات مدیره در هم اندیشی مدیران ستادی و مناطق بانک ضمن عرض تسلیت شهادت سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی، با اشاره به اهمیت جایگاه قرض الحسنه در نظام بانکی به منظور کمک به اشتغال و قشر آسیب پذیر جامعه، گفت: بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی در چارچوب بانکداری اسلامی، طی چهار سال اخیر در حوزه قرض الحسنه فعالیت های متمرکز و منسجمی را برنامه ریزی کرد به طوری که با اقدام ویژه و تمرکز فعالیت ها در این بخش، مانده منابع قرض الحسنه بانک در حال حاضر به ۲ هزار میلیارد ریال رسیده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،عضو هیات مدیره افزود: با توجه به اهمیت موضوع قرض الحسنه، بانک سینا در کنار مدل خطوط کسب وکار چهارگانه در صنعت بانکداری شامل بانکداری خرد، شرکتی، اختصاصی و تامین سرمایه؛ خط کسب وکار بانکداری قرض الحسنه را نیز راه اندازی کرده است، که در این راستا بانک ها از جمله بانک سینا موظف هستند جهت تحقق اهداف بندهای 2 و 9 اصل قانون اساسی بخشی از منابع خود را از طریق قرض الحسنه به متقاضیان اختصاص دهند.
وی با اشاره به سیاست های کلی خط کسب و کار بانکداری قرض الحسنه در بانک سینا خاطرنشان کرد: افتتاح حساب های قرض الحسنه پس انداز، جاری و ویژه و ارائه انواع ابزارهای پرداخت و نقل و انتقال وجوه ریالی مرتبط با بانکداری قرض الحسنه، برخی از سیاست های خط کسب و کار بانکداری قرض الحسنه در بانک سینا است. همچنین ارائه خدمات بانکداری الکترونیک شامل صدور انواع کارت های الکترونیکی، خدمات مربوط به وجوه اداره شده، تاسیس و گسترش باجه های قرض الحسنه در داخل کشور و مناطق آزاد تجاری و تخصیص منابع از طریق بانکداری قرض الحسنه نیز از دیگر سیاست های خط کسب و کار این نوع از بانکداری است.
ساروخانی ادامه داد: چشم انداز بانک سینا در این بخش تبدیل شدن به الگویی در بانکداری قرض الحسنه با رویکرد کارآفرینی و اشتغالزایی است که از طریق تجهیز منابع و تخصیص آن در قالب تسهیلات قرض الحسنه با هدف اشتغالزایی و کارآفرینی و بهره مندی از ظرفیت بالقوه نیروی انسانی کشور و حمایت از اقشار آسیب پذیر و کم درآمد جامعه به منظور تقویت روحیه امید و خودباوری در آنها محقق خواهد شد.
وی در خصوص راه اندازی شعب قرض الحسنه هم گفت: این اقدام به صورت گام به گام پیش خواهد رفت به طوری که در مرحله ی اول در شعب مرکزی هر منطقه به صورت یک باجه قرض الحسنه ایجاد و در گام دوم به هر استان تعمیم خواهد یافت. در گام سوم، 50 شعبه و در گام چهارم تمامی شعب سراسر کشور صاحب باجه ی قرض الحسنه خواهند شد.
عضو هیات مدیره اظهار داشت: یکی از عوامل موفقیت در این بخش ترویج و تشویق عموم خیرین و نیک اندیشان به سرمایه گذاری در زمینه قرض الحسنه است که با تدوین برنامه های مناسب تبلیغی و تهییجی می بایست این اقدام به نحو شایسته صورت پذیرد.
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *