RSS
امروز شنبه ، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

تورم، دزدی را افزایش داد

چند درصد از ایرانی‌ها در دام فقر افتاده اند؟

روش دریافت مجوز فعالیت نهاد پولی اعلام شد

معامله بلوک ۸۵ درصد سهام "استقلال" قطعی شد

جهش ۸۸ درصدی درآمد‌های بیمه تعاون

تشریح راهبردهای نوین بانک صادرات به فعالان صنعت نفت

بیمه سامان محصولات متنوع خود را در نمایشگاه صنعت پخش به نمایش می گذارد

همکاری و حمایت کارفرمایان و بانک رفاه از توسعه مسکن کارگری

حمایت بیمه سینا از بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب تهران

طراحی محصولات بیمه نوین به نفع مشتریان

بحران مجردها برای اقتصاد ایران

تکرار مصوبه تهاتر نفت در بودجه ۱۴۰۳

حجم معاملات گواهی سپرده شمش از ۵ تن عبور کرد

بازگشت عرضه‌های اولیه به بورس

برنامه‌های راهبردی بانک سینا با جدیت دنبال می‌شود

افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در استان سمنان با حمایت بانک سپه

راهبرد بیمه البرز در سال جاری مشارکت دادن مردم در طرح های بیمه ای تولید محور است

حضور بیمه پارسیان در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

موج شدید گرانی مسکن در راه است؟

جهان بدهکارتر شد

تابلوی”از دادن رانت معذوریم”در بانک مرکزی!

نات‌ کوین به صرافی‌ها می‌آید!

شنبه به‌ عنوان روز تعطیل تعیین شد

چک صیادی را آنلاین نقد کنید

اعلام برنامه های مهم بانک مرکزی

اکونومیست:

جهان در انرژی های پاک کمتر سرمایه گذاری می کند

۱۵:۰ - ۱۳۹۸/۶/۱۷کد خبر: 286015
ایستانیوز:چین که نیمی از سرمایه گذاری در انرژی های تجدید پذیر را به خود اختصاص داده، بیشترین افت سرمایه گذاری را ثبت کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بیست سال پیش، چین به طور تقریبی هیچ پنل خورشیدی نداشت اما امروز براساس آماری که آژانس بین المللی انرژی اعلام کرده، چینی ها یک چهارم از کل پنل های خورشیدی در جهان را دارند.
 
این سهم شامل یک کیلومتر بزرگراه خورشیدی می شود، مسیری که به پنل هایی با قدرت تولید انرژی برای 800 خانه مجهز شده است و و 250 هکتار مزرعه که به شکل دو پاندای در حال لبخند زدن تعداد زیادی از این پنل ها را در خود جای داده است.
 
چین هم چنین ساخت یک نیروگاه بزرگ انرژی خورشیدی در فضا برای دریافت انرژی خورشیدی و بازتاب آن به زمین برنامه ریزی کرده است. سرمایه گذاری در این مقیاس باعث شده هزینه تولید انرژی خورشیدی در چین کاهش پیدا کند. اکنون شهرهای چینی برای استفاده از این برق هزینه کمتری پرداخت می کنند.
 
دیگر کشورها چین را به این متهم می کنند که پنل های خورشیدی ارزان در بازار می فروشد اما این بریز و پپاش ها در حال کاهش است.
 
در سال گذشته دولت چین یارانه ای که در این صرف کرده بود را کاهش داد. در ماه آوریل دولت اعلام کرد می تواند برنامه های تولید برق ارزان از باد و خورشید را در اولویت قرار دهد. (چین هم چنین سومین دارنده توربین های بادی در جهان است). این مسئله کاهش سرمایه گذاری دولت چین در بش انرژی های تجدید پذیر طی دو سال گذشته را باعث شده است.
 
سرمایه گذاری در انرژِی پاک در ایالات متحده آمریکا هم کمتر شده است. در اروپا کشورهایی مثل فرانسه، آلمان و هلند هم در این بخش کمتر سرمایه گذاری کرده اند به ویژه در پروژه های گران قیمت تولید برق.
 
هرچند این سرمایه گذاری ها در حال کاهش یافته اما تولید انرژی های تجدید پذیر در حال افزایش است. اگر طی ده سال گذشته یک دلار در تولید انرژی خورشیدی سرمایه گذاری شده، این یک دلار 4 برابر ظرفیت  آن زمان بازدهی داشته است.
 
هزینه سرمایه گذاری در انرژی بادی هم به همین میزان کاهش یافته است.طی یک دهه، ظرفیت انرژی های تجدید پذیر چهاربرابر شده است. نیمی از این رشد مرهون انرژی خورشیدی است هرچند انرژی های تجدیدپذیر راه طولانی در جایگزین شدن با سوخت فسیلی دارند. به ویژه که مصرف ذغال سنگ هنوز در آسیا بالاست و چین یکی از عمده ترین مصرف کنندگان این سوخت فسیلی به شمار می رود.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:انرژی پاک
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *