RSS
امروز جمعه ، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مجلس با تعطیلی شنبه موافقت کرد

مبلغ دیه اعضای بدن در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

اصلاح «بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳» تصویب شد

فروش ارز صادراتی اشخاص به قیمت توافقی

پیام تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

۲ نیروی کاهنده قیمت دلار

صدک بندی یارانه‌ها سقف دریافت وام شد

رشد ۲۴.۹ درصدی تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی

خدمات جدید بانک رفاه کارگران رونمایی شد

صندوق تامین خسارت‌های بدنی تکلیف قانونی برای اصلاح نقاط حادثه خیز ندارد

منصور شیخ الاسلامی مدیر حوزه مدیر عامل وروابط عمومی صندوق کارآفرینی امید شد

جواب خاندوزی به همتی؛ تحلیل‌های هوخشتره‌ای!

چگونه چک دیجیتال بگیریم؟

در سال ۱۴۰۲ چقدر وام پرداخت شده است؟

روش دریافت وام با سود کم از امید بانک سپه

فریز قیمت دلار

وام اشتغال ۱۵۰میلیون تا ۴ میلیارد شد

استراتژی‌های ۱۴۰۳ بانک کارآفرین ابلاغ شد

انتقاد دبیرکل سندیکا از وضع "عوارض تحمیلی" و "غیرمرتبط" بر صنعت بیمه

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه و صندوق‌های تابعه وزارت کار

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به اشخاص حقیقی و حقوقی در بانک مسکن

عرضه بیمه عمروزندگی آسیا با همکاری بانک قرض الحسنه رسالت

نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها بر حسب چهار هاب منطقه‌ای در اسفند ماه ۱۴۰۲

تا پایان اردیبهشت؛

مصوبه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده نهایی می شود

۱۴:۱۱ - ۱۳۹۷/۲/۱۳کد خبر: 241704
ایستانیوز:رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تا پایان اردیبهشت مصوبه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده نهایی و با هماهنگی رئیس مجلس با اولویت در دستور کار صحن قرار می گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) از خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به این که مهمترین قانون تاثیرگذار بر تولید، قانون مالیات بر ارزش افزوده است، گفت: در جهت اجرای منویات مقام معظم رهبری و کمک به فضای تولید در کشور یکی از موضوعاتی که در انتهای سال گذشته در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس قرار گرفت موضوع مالیاتها و محور اصلی آن اصلاح مالیات بر ارزش افزوده بود.
 
وی تصریح کرد: این نوع مالیات در همه جهان بر این اساس دریافت می شود که هر کس بیشتر مصرف می کند باید مالیات بیشتری بپردازد اما به دلیل اجرای ناقص این قانون در کشور و نبود زیرساخت‌های مناسب بجای آن که مصرف در کشور هدف‌گذاری شود بخشی از تولید هدفگذاری شد.
 
پورابراهیمی ادامه داد: این باعث شد مالیات بر ارزش افزوده به جای کمک به فضای اقتصادی کلان کشور فعالان اقتصادی را با مشکلات متعددی درگیر کرد، از همین رو پیگیری‌های مجلس منجر به این شد تا در پایان سال ۹۵ دولت لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده را به مجلس ارائه کند.
 
نماینده مردم کرمان درمجلس گفت: در طول بیش از یکسال کار کارشناسی در کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی جمع بندی آن در ۳۰ محور اساسی با احصاء اصلی ترین مشکلات بخش تولید از اتاق‌های اصناف، بازرگانی، تعاون فعالان اقتصادی به انجام رسید که حالا مبنای تصمیم گیری ما در این اصلاحات شد.
 
وی اظهار داشت: خوشبختانه این اصلاحات با نظر دولت، اتاقها و دستگاه‌های اجرایی در کمیته مالیاتی جمع بندی شده است که پس از تصویب در صحن اوایل تابستان در مرحله اجرا قرار می گیرد که امیدوارم این قانون کمک زیادی به رونق تولید کند.
 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با ابراز امیدواری از این که با نهایی شدن این اصلاحات اقدام مهمی برای سال ۹۷ و در حمایت از تولید صورت گیرد، گفت: کمیسیون اقتصادی در گام دوم و برای نیمه دوم سال ۹۷ اصلاح مالیات بر عملکرد بنگاهها را در دستور کار خواهد داشت.
 
وی تاکید کرد: اگر هدفگذاری ما در اقتصاد حمایت از تولید باشد باید مالیات بر عملکرد را کاهش دهیم و در کنار آن مالیات بر مصرف را که همان مالیات بر ارزش افزوده است افزایش دهیم.
 
پورابراهیمی تصریح کرد: در صورت تصویب اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و ابلاغ آن در سال جاری، نیمه دوم سال ۹۷ را با توافق اولیه ای که به دولت کردیم آغاز کمک به فعالیت‌های اقتصادی از محل کاهش مالیات بر عملکرد خواهد بود.
 
وی گفت: پیشنهاد ما هم در کمیسیون این است که با کاهش ۵ واحد درصدی مالیات بر عملکرد در نیمه دوم سال و در قالب طرح دو فوریتی، میزان آن را از ۲۵ درصد فعلی به ۲۰ درصد برسانیم و این رویکردی است در نظام مالیاتی که از مصرف بیشتر مالیات بگیریم و به تولید بیشتر هم کمک کنیم.
 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: کاهش مالیات بر عملکرد به منزله کمک به تولید است و اجرای قانون مالیات ارزش افزوده به مثابه کمک به افزایش مالیات بر مصرف در اقتصاد و به نوعی در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *