RSS
امروز جمعه ، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مجلس با تعطیلی شنبه موافقت کرد

مبلغ دیه اعضای بدن در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

اصلاح «بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳» تصویب شد

فروش ارز صادراتی اشخاص به قیمت توافقی

پیام تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

۲ نیروی کاهنده قیمت دلار

صدک بندی یارانه‌ها سقف دریافت وام شد

رشد ۲۴.۹ درصدی تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی

خدمات جدید بانک رفاه کارگران رونمایی شد

صندوق تامین خسارت‌های بدنی تکلیف قانونی برای اصلاح نقاط حادثه خیز ندارد

منصور شیخ الاسلامی مدیر حوزه مدیر عامل وروابط عمومی صندوق کارآفرینی امید شد

جواب خاندوزی به همتی؛ تحلیل‌های هوخشتره‌ای!

چگونه چک دیجیتال بگیریم؟

در سال ۱۴۰۲ چقدر وام پرداخت شده است؟

روش دریافت وام با سود کم از امید بانک سپه

فریز قیمت دلار

وام اشتغال ۱۵۰میلیون تا ۴ میلیارد شد

استراتژی‌های ۱۴۰۳ بانک کارآفرین ابلاغ شد

انتقاد دبیرکل سندیکا از وضع "عوارض تحمیلی" و "غیرمرتبط" بر صنعت بیمه

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه و صندوق‌های تابعه وزارت کار

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به اشخاص حقیقی و حقوقی در بانک مسکن

عرضه بیمه عمروزندگی آسیا با همکاری بانک قرض الحسنه رسالت

نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها بر حسب چهار هاب منطقه‌ای در اسفند ماه ۱۴۰۲

بیمه تکمیلی فرهنگیان تغییر می کند

۱۱:۱۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۴کد خبر: 237808
ایستانیوز:معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه یکی از اولویت‌های ما در سال ۹۷ تغییر شکل بیمه تکمیلی درمان فرهنگیان است گفت: چند پیشنهاد را آماده کرده‌ایم و از دانش افرادی که اهل فن و خبره هستند استفاده کردیم تا یکی از این پیشنهادات موجود را از اوایل سال ۹۷ اجرا کنیم و از این وضعیت خارج شویم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،علی الهیار ترکمن با اشاره به بدهی چندین میلیاردی وزارت آموزش و پرورش به شرکت بیمه آتیه سازان حافظ و بروز مشکلاتی برای ادامه استفاده از خدمات درمانی و بیمه‌ای اظهار کرد: به بیمه آتیه سازان حافظ بدهکاریم ولی اجازه نمی‌دهیم بر فرآیند درمان فرهنگیان تاثیر بگذارد.
 وی افزود: یک علت بروز مشکل این است که وزارت آموزش و پرورش اعتبارات رفاهی ندارد و دستمان در عقد قرارداد با شرکت‌هایی که به لحاظ توان بیمه‌ای بالاتر هستند خیلی باز نیست و متاسفانه مشکلاتی را ایجاد می‌کند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه یکی از اولویت‌های ما در سال 97 تغییر شکل بیمه درمان فرهنگیان است گفت: چند پیشنهاد را آماده کرده‌ایم و از دانش افرادی که اهل فن و خبره هستند استفاده کردیم تا  یکی از این پیشنهادات موجود را از اوایل سال 97 اجرا کنیم و از این وضعیت خارج شویم.
الهیار ادامه داد: بدهی مابه آتیه سازان حافظ به قوت خود باقی است و آن را پرداخت می‌کنیم. اجازه نمی‌دهیم برای فرهنگیان مشکلی ایجاد شود.
وی ضمن اذعان به اینکه انجام بیمه تکمیلی به روش صندوقی، تجربه موفقی نبود گفت: ما هم از این پس قصد داریم همانند مابقی وزارتخانه‌ها بیمه گری کنیم. اکنون همه وزارتخانه‌ها با یکی از بیمه گذاران رایج کشور قرارداد دارند و از بیمه‌های تکمیلی مرسوم استنفاده می‌کنند. تنها جایی که در میان دستگاه‌های دولتی از شکل بیمه صندوقی استفاده می‌کند، وزارت آموزش و پرورش است که تجربه موفقی نبوده و علت اصلی این است که ما اعتبارات رفاهی نداریم تا بتوانیم حجم این قراردادها را بالاتر ببریم و با شرکت‌هایی که خدمات متنوع‌تری دارند قرارداد ببندیم.
  به نوشته ایسنا،معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود:  در سال97 شکل بیمه را اصلاح می‌کنیم و یا با دیگر بیمه ها قرارداد می‌بندیم و یا با  آتیه سازان به روش بیمه گری و نه صندوقی ادامه می‌دهیم. پیشنهادات ما برای تغییر شکل بیمه از محل منابع موجود است.
وزارت آموزش و پرورش از سال 94، به منظور بهبود امور، بیمه تکمیلی به روش "صندوقی" را اجرا و اقدام به عقد قرارداد با کارگزاری بیمه آتیه سازان حافظ که از پیش سابقه همکاری با آنها داشت، کرد. در این روش وزارت آموزش و پرورش حق بیمه را دریافت می‌کند و مدیریت مالی برعهده اوست و در واقع ریسک قرارداد را می‌پذیرد و خسارت از محل صندوقی که تشکیل داده‌ با نظارت و ممیزی شرکت کارگزار پرداخت می‌شود و بیمه آتیه رسیدگی به اسناد را انجام می‌دهد.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *