RSS
امروز چهارشنبه ، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مجلس با تعطیلی شنبه موافقت کرد

مبلغ دیه اعضای بدن در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

اصلاح «بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳» تصویب شد

فروش ارز صادراتی اشخاص به قیمت توافقی

پیام تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

۲ نیروی کاهنده قیمت دلار

صدک بندی یارانه‌ها سقف دریافت وام شد

رشد ۲۴.۹ درصدی تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی

خدمات جدید بانک رفاه کارگران رونمایی شد

صندوق تامین خسارت‌های بدنی تکلیف قانونی برای اصلاح نقاط حادثه خیز ندارد

منصور شیخ الاسلامی مدیر حوزه مدیر عامل وروابط عمومی صندوق کارآفرینی امید شد

جواب خاندوزی به همتی؛ تحلیل‌های هوخشتره‌ای!

چگونه چک دیجیتال بگیریم؟

در سال ۱۴۰۲ چقدر وام پرداخت شده است؟

روش دریافت وام با سود کم از امید بانک سپه

فریز قیمت دلار

وام اشتغال ۱۵۰میلیون تا ۴ میلیارد شد

استراتژی‌های ۱۴۰۳ بانک کارآفرین ابلاغ شد

انتقاد دبیرکل سندیکا از وضع "عوارض تحمیلی" و "غیرمرتبط" بر صنعت بیمه

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه و صندوق‌های تابعه وزارت کار

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به اشخاص حقیقی و حقوقی در بانک مسکن

عرضه بیمه عمروزندگی آسیا با همکاری بانک قرض الحسنه رسالت

نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها بر حسب چهار هاب منطقه‌ای در اسفند ماه ۱۴۰۲

کارنامه ۹ ماهه تجارت خارجی کشور

واردات ۳۷.۵ میلیارد دلار کالا در ۹ماه

۱۰:۱۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۰کد خبر: 230317
ایستانیوز:گمرک ایران اعلام کرد: مجموع صادرات غیرنفتی ایران در ۹ ماهه سال‌جاری به ۳۱ میلیارد و ۶۴۰ میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به میزان ۲.۳۹ درصد کاهش داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، در مجموع صادرات کالاهای ایرانی به چین در نه ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته ۱۲.۷۸ درصد افزایش یافته است. در بازار عراق هم رشد ۳۶ صدم درصدی ثبت شد. صادرات غیرنفتی ایران به کره جنوبی و افغانستان به ترتیب با افزایش ۲۸.۹۹ و ۶.۲۷ درصدی همراه شد و شاهد افت ۱۸.۳۹ درصدی صادرات کشورمان به امارات متحده عربی بوده‌ایم.
 
 بر این اساس در ۹ ماهه سال‌جاری تشریفات گمرکی ۱۱۵ میلیون و ۱۷۱ هزار تن کالا در گمرکات کشور تماما به صورت الکترونیکی و با کنترل کامل به روش هوشمند انجام شده که از این مقدار ۲۶ میلیون و ۵۹۵ هزار تن سهم واردات و ۸۸ میلیون و ۵۷۶ هزار تن سهم کالاهای صادراتی غیرنفتی بود.
 
سهم ۳۳.۸ میلیارد دلاری۳۹۰۰ شرکت از کل واردات
 
این گزارش می‌افزاید؛ در نه ماهه سال‌جاری به میزان ۳۷ میلیارد و ۵۷۰ میلیون دلار انواع کالا وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸.۳۱ درصد افزایش نشان می‌دهد. عمده‌ترین دلایل افزایش واردات به کالاهای اساسی، قطعات منفصله خودرو و کالاهای سرمایه‌ای مربوط می‌شود.
 
بنابراین گزارش، در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۳۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار از کل واردات ایران در اختیار ۳۹۰۰ شرکت تولیدی شناخته شده و برند یا شرکت های بازرگانی معتبر بوده که البته اسامی چند تاجر به نام و سرشناس هم در بین این شرکت ها دیده می شود. در مجموع بیش از ۹۰ درصد از ارزش کل واردات ایران به ۳۹۰۰ شرکت اختصاص دارد.
 
در این فهرست شرکت های فعال در صنعت خودرو در رتبه های نخست قرار دارند. پس از این شرکت ها به ترتیب شرکت های به نام و شناخته شده فعال در حوزه تامین کالاهای اساسی، نهاده های دامی، پالایشگاهی و پتروشیمی، فولاد، دارو و صنایع غذایی دیده می شوند.
 
این گزارش می افزاید: در مجموع در ۹ ماهه سال جاری شرکت های تولیدی، بازرگانی و افراد حقیقی فعال در واردات کالا بیش از ۱۷ هزار عدد بوده اند.
 
عمده‌ترین کالاهای صادراتی
 
اقلام عمده صادراتی کشورمان در مدت یادشده به ترتیب شامل میعانات گازی به ارزش ۵ میلیارد و ۹۸ میلیون دلار، پروپان مایع شده به ارزش یک میلیارد و ۶۸ میلیون دلار، متانول به ارزش ۸۳۵ میلیون دلار، روغن‌های سبک و فرآورده‌ها به جز بنزین با ۸۱۰ میلیون دلار و سنگ آهن هماتیت دانه‌بندی به ارزش ۷۶۵ میلیون دلار بوده است.
 
اقلام عمده وارداتی
 
اقلام عمده وارداتی در نه ماهه سال‌جاری نیز به ترتیب شامل قطعات منفصله جهت تولید خودروی سواری با یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون دلار، ذرت دامی به ارزش یک میلیارد و ۱۱۵ میلیون دلار، برنج یک میلیارد و ۱۵ میلیون دلار، لوبیای سویا با ۷۴۹ میلیون دلار و وسایل نقلیه موتوری با حجم سیلندر ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ سی سی به جز آمبولانس و هیبریدی به ارزش ۶۶۰ میلیون دلار بوده است.
 
عمده‌ترین خریداران کالاهای ایرانی
 
عمده‌ترین خریداران کالاهای ایرانی در نه ماهه سال‌جاری به ترتیب شامل چین به ارزش ۶ میلیارد و ۵۲۷ میلیون دلار، عراق با ۴ میلیارد و ۶۲۸ میلیون دلار، امارات متحده عربی با ۴ میلیارد و ۴۵۸ میلیون دلار، جمهوری کره با ۳ میلیارد و ۱۱ میلیون دلار و افغانستان با ۲ میلیارد و ۴ میلیون دلار بوده است.
 
کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران
 
کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران در مدت یادشده به ترتیب شامل کشورهای چین با ۹ میلیارد و ۴۵۲ میلیون دلار، امارات متحده عربی با ۶ میلیارد و ۶۵۶ میلیون دلار، ترکیه با ۲ میلیارد و ۵۷۶ میلیون دلار، جمهوری کره با ۲ میلیارد و ۵۶۳ میلیون دلار و آلمان با ۲ میلیارد و ۹۵ میلیون دلار بوده است.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *