RSS
امروز شنبه ، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

انقباض اقتصاد ژاپن ادامه دارد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

حذف این یارانه‌بگیران کلید خورد+جزئیات

نفت به جای بدهی؛ طلای سیاه دیگر ثروت ملی نیست؟!

چرا آینده بازار سهام امیدوارکننده نیست؟

وحشت هوش مصنوعی برای اقتصاد جهانی

رکن اساسی روابط عمومی ها در دنیای امروز انعکاس واقعیت هاست

پیام تبریک مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

مجید ملازاده سرپرست روابط عمومی بیمه دی شد

روابط‌عمومی بانک صادرات روابط‌عمومی برتر دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد شد

فروش اقساطی بیمه نامه خودرو برای شبکه فروش بیمه دی مهیا شد

سود خالص بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه کوثر

پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت گرامی‌داشت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

جهش بی سابقه آمار بیمه البرز در سایه مدیریت جهادی

روابط عمومی نقش مهمی در حفظ شهرت و اعتبار سازمان دارد

سبقت گازی ترکیه از ایران

بیت‌کوین صعود کرد

بیشترین متقاضیان بیمه در کدام بخش ها هستند؟

طلافروشان تعیین تکلیف شدند+ سند

شرایط معافیت از مالیات بر اجاره اعلام شد

افزایش ۵۴ درصدی تورم بخش خدمات

بانک خسیس، بانک دست‌ودلباز

توصیه ۹ فعال بازار سرمایه به سهامداران

چطور در برابر باج‌افزارها ایمن شویم؟

۱۲:۲ - ۱۳۹۶/۳/۱۶کد خبر: ۱۹۹۵۶۳
ایستانیوز:یکی از شایع‌ترین راه‌های سوءاستفاده مجازی این روزها، آلوده کردن اطلاعات کاربران به انواع باج‌افزار است، با وجود این با راه‌کارهایی مانند بک‌آپ گرفتن اطلاعات و به‌روز نگه داشتن نرم‌افزارها می‌توان از آلوده شدن به باج‌افزارهای شناخته‌شده و یا پرداخت باج به هکرها تا حد زیادی جلوگیری کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، گاهی کاربران از طریق ایمیل‌های اسپم برای کلیک کردن روی لینک‌های مخرب فریب می‌خورند، سپس باج افزار، سیستم‌های رایانه‌ای و دستگاه‌ها یا فایل‌های آن‌ها را غیر قابل دسترس می‌سازد و در واقع آن‌ها را گروگان می‌گیرد تا قربانی باج مربوطه را پرداخت کند.
 
در مواجهه با باج‌افزارها، قربانیان دو حق انتخاب خواهند داشت: پرداخت کردن مبلغ باج و یا از دست دادن تمام اطلاعات خود برای همیشه. متأسفانه این روش برای مجرمان سایبری به خوبی کار می‌کند زیرا کاربران خانگی و کاربران شرکت‌های تجاری مختلف تدابیر لازم در رابطه با داده‌های خود را به کار نبسته‌اند و چاره‌ای جز پرداخت وجه مورد نظر ندارند و تقریباً ۵۰ درصد قربانیان به این کار دست می‌زنند.
 
برای اینکه از ابتدا گرفتار باج‌افزارها نشویم و یا در صورت آلوده شدن به باج‌افزار، مجبور به پرداخت باج به هکرها نشویم راه‌های گوناگونی وجود دارد که در گزارشی از پلیس فتا به برخی از این راهکارها اشاره شده است.
 
یکی از این راه‌ها، تهیه فایل پشتیبان از اطلاعات است. یک راه آسان و مقرون به صرفه برای حفاظت از اطلاعات، استفاده از هارد دیسک‌های اکسترنال است که روز به‌ روز از قیمتشان کاسته و بر ظرفیتشان افزوده می‌شود. تهیه نسخه پشتیبان بهترین تاکتیک عملی توسط شماست که می‌تواند برای محافظت در برابر ایمیل‌های باج‌افزاری به خوبی عمل کند.
 
همچنین می‌توان یک برنامه برای بک‌آپ‌گیری تنظیم کرد تا تهیه فایل پشتیبان از اطلاعات را برای ما انجام دهد. توصیه محققان نیز به پشتیبان‌گیری از داده‌ها حداقل هفته‌ای یک‌بار و به طور ایده‌آل، روزی یک‌بار است.
 
آگاهی نسبت به ایمیل‌های فیشینگ از اهمیت زیادی برخوردار است. کارمندان باید نسبت به آخرین تاکتیک‌های مهندسی اجتماعی که برای فریب مردم به منظور کلیک روی لینک‌ها و پیوست‌های مخرب استفاده می‌شوند، هوشیاری کامل داشته باشند.
 
به‌روزرسانی نرم‌افزارها یکی دیگر از راهکارهای مقابله با آلوده شدن به انواع باج‌افزار است. اگر شما برنامه‌های کاربردی خود را به‌روز نگه دارید، در معرض حملات احتمالی قرار گرفتن را به حداقل خواهید رساند.  
 
همچنین تلاش کنید اطلاعات شخصی و اطلاعات کاری خود را از هم جدا سازید. در دنیای امروزی جدا کردن مرز کار از زندگی شخصی سخت است، اما جدا نگه داشتن این دو دنیا در محافظت از داده‌ها و به حداقل رساندن تأثیر یک حمله نقش به‌سزایی خواهد داشت./ ایسنا 



برچسب‌ها:باج‌افزار
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *