RSS
امروز یکشنبه ، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

انقباض اقتصاد ژاپن ادامه دارد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

حذف این یارانه‌بگیران کلید خورد+جزئیات

نفت به جای بدهی؛ طلای سیاه دیگر ثروت ملی نیست؟!

چرا آینده بازار سهام امیدوارکننده نیست؟

وحشت هوش مصنوعی برای اقتصاد جهانی

رکن اساسی روابط عمومی ها در دنیای امروز انعکاس واقعیت هاست

پیام تبریک مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

مجید ملازاده سرپرست روابط عمومی بیمه دی شد

روابط‌عمومی بانک صادرات روابط‌عمومی برتر دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد شد

فروش اقساطی بیمه نامه خودرو برای شبکه فروش بیمه دی مهیا شد

سود خالص بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه کوثر

پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت گرامی‌داشت روز ارتباطات و روابط‌عمومی

جهش بی سابقه آمار بیمه البرز در سایه مدیریت جهادی

روابط عمومی نقش مهمی در حفظ شهرت و اعتبار سازمان دارد

سبقت گازی ترکیه از ایران

بیت‌کوین صعود کرد

بیشترین متقاضیان بیمه در کدام بخش ها هستند؟

طلافروشان تعیین تکلیف شدند+ سند

شرایط معافیت از مالیات بر اجاره اعلام شد

افزایش ۵۴ درصدی تورم بخش خدمات

بانک خسیس، بانک دست‌ودلباز

توصیه ۹ فعال بازار سرمایه به سهامداران

چگونه می توان بازار سرمایه را جایگزین بازار پول کرد؟

۱۷:۵ - ۱۳۹۶/۳/۱۳کد خبر: 199468
ایستانیوز:میر معینی، کارشناس بازار سرمایه در خصوص اینکه چرا واکنش بازار سرمایه به انتخابات کوتاه مدت بود می گوید: بازار واکنش خوبی نسبت به انتخابات داشته و شاخص ها افت نکرده اند. درست است که رشد بورس ۲ یا ۳روز بیشتر نبود اما این رشد با پشتوانه بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، حمید میر معینی، کارشناس بازار سرمایه در خصوص اینکه چرا واکنش بازار سرمایه به انتخابات کوتاه مدت بود به پول نیوز می گوید: بازار واکنش خوبی نسبت به انتخابات داشته و شاخص ها افت نکرده اند. درست است که رشد بورس 2 یا 3روز بیشتر نبود اما این رشد با پشتوانه بود.
 
وی با بیان اینکه بازار سرمایه منتظر است تغییرات در آن ایجاد شود گفت: بازار سرمایه منتظر معرفی کابینه جدید است. به گفته میرمعینی باید دید سیاست های دولت در چهار سال آینده چگونه خواهد بود.
 
این کارشناس بازارسرمایه با بیان اینکه بازار سرمایه تا زمانیکه تغییرات اساسی نبیند نمی تواند واکنش نشان دهد گفت:  شاخص تورم، سیاست گذاری های پولی و مالی، سطح روابط خارجی، روش بازار ها ،برنامه های دولت برای نظام بانکی و نرخ سود بانکی و همچنین برنامه ها برای صندوق توسعه ملی از عواملی است که در این بازار تاثیرگذار است و در عمده اینها مشکلاتی وجود دارد و حل این مشکلات نیازمند برنامه ریزی است.
 
میر معینی افزود: درحال حاضر بازار به پختگی رسیده و زود هیجان زده نمی شود و شتاب زده عمل نمی کند و منتظر اخبار خوب ناشی از سیاست گذاری های مدیران است و تا زمانی که دولت دوازدهم برنامه های خود را اعلام نکند شاهد تغییرات بنیادی نخواهیم بود.
 
وی در پاسخ به این پرسش که چرا نقش بازار سرمایه در تامین منابع مالی کمرنگ است می گوید: این موضوعی است که ریشه تاریخی دارد و می توان گفت که نقش بزرگی است که به خوبی ایفا نشده است. این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بهترین نقش بیشترین نقش را دارد می گوید: در ایران تا به حال برنامه مدونی برای اینکه نقش بازار سرمایه را در تامین بنگاه های اقتصادی پر رنگ تر کنیم نداشته ایم و این ریشه های تاریخی دارد. به گفته وی در بسیاری از کشورهای دنیا بازار سرمایه محور است و بیش از 80درصد بنگاه های اقتصادی از طریق بازار های سرمایه تامین مالی می کنند.
 
به گزارش سنا ،وی در مورد اینکه چگونه می توان بازار سرمایه را جایگزین بازار پول کرد می گوید: بازار سرمایه اگر بتواند کارکردهای اصلی خودش را به خوبی انجام بدهد و برنامه داشته باشد و از سویی دیگر در این بازار نقش خوبی ایفا کند سرمایه گذار خودش راهش را پیدا خواهد کرد.
  

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *