RSS
امروز سه شنبه ، ۱ خرداد ۱۴۰۳
آخرین اخبار

امکان شکایت مستاجران به افزایش اجاره زیاد

بانک ملت وام ۶۰۰ میلیونی می دهد

مردم با بازار مسکن قهر کردند

طلا بار دیگر رکورد زد!

هشدار یک اقتصاددان به رئیس کل بانک مرکزی

پیام تسلیت مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران به مناسبت شهادت رئیس‌جمهور

پیام تسلیت مدیرعامل بانک رفاه در پی شهادت رئیس جمهور

بیانیه هیئت دولت در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان ایشان

واریز ۵۳۲ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران از طریق سجام

پیام تسلیت دکتر عشقی به مناسبت شهادت رئیس جمهور ایران

تبعات ریسک نرخ سود در حوزه تأمین مالی

بررسی بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی

پیام تبریک نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه پارسیان به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

بیمه تجارت‌نو موفق به تمدید گواهینامه استاندارد ISO۳۱۰۰۰ شد

کسب رتبه اول توسط بانک کشاورزی در حوزه مدیریت تهدیدات امنیت اطلاعات بانکی

پنجاه و یکمین نشست کمیته ریسک بانک ملی

بازار سهام سِر شده است

سرمایه بانک رفاه ۳۳ برابر شد

تب فرار سرمایه‌ها از اقتصاد ایران بالاست

دلایل کاهش قیمت دلار

نرخ سود بین بانکی افزایشی شد

۶ ارز دیجیتالی که می توانند ۱۰ برابر سود بدهند

۱۰۰۰هزار میلیارد تومان هزینه پنهان در بودجه

حرکت شوکه کننده صعود طلا

خریدار دلار کم شد؛ حرکت بعدی ریال چیست؟

ادغام بانک ها، اقدام مثبت بازار مالی است

توصیه هایی برای ادغام بانک ها

۱۹:۲۵ - ۱۳۹۶/۳/۱۲کد خبر: 199412
ایستانیوز:در صورت رعایت اصل هم افزایی در ادغام بانک ها و موسسات مالی، نکات منفی پس از ادغام کاهش و امتیازهای مثبت افزایش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،حسین خزلی خرازی، مدیر عامل کارگزاری بانک کشاورزی  در خصوص ادغام بانک ها و تاثیر آن بر صنعت بانکداری گفت: ادغام بانک ها صد در صد تصمیم مثبتی است.
 
وی با اشاره به مشکلات عدیده شبکه بانکی افزود: ادغام بانک ها چه به صورت تکلیفی و چه  اختیاری با توجه به اینکه موضوع کفایت سرمایه در صنعت بانکداری مهم است، اتفاق بسیار مثبتی برای این گروه است.
 
این کارشناس ارشد بازار سرمایه  با اشاره به ادغام اختیاری اظهار داشت: در دهه 90 بانکداری در آمریکا به صورت ایالتی بود و بانک ها در آن دوران اجازه پیدا کردند در سایر ایالت ها فعالیت کنند اما به دلیل سرمایه اندک توان این کار را نداشتند. در آن دوران بانک های ایالتی با میل و رغبت خود تصمیم گرفتند با یکدیگر ادغام شوند ، قوانین و مقررات بانکداری آن دوران هم اجازه این ادغام را می داد.
 
وی به نوع دوم ادغام که تکلیفی است، اشاره کرد و ادامه داد: در مدل دستوری که در حال حاضر در نظام بانکی کشور ما اجرایی می شود بانک مرکزی بانک ها و موسسات مالی کوچک را مکلف می کند ادغام شوند و در صورتی که این ادغام انجام نشود فعالیت انها متوقف می شود نمونه چنین ادغامی در چند سال گذشته برای بانک تات، موسسه صالحین و یک موسسه دیگر اتفاق افتاد و بانک آینده متولد شد.
 
خزلی خرازی با اشاره به اینکه فرآیند ادغام بانک ها در ایران با سایر کشورها تفاوت دارد، گفت: در ایران یک موسسه حقوقی جدید تشکیل و دارایی های قبلی به این موسسه منتقل می شود.
 
وی با تاکید بر اینکه نسبت کفایت سرمایه در صنعت بانکداری مهم است و ادغام بانک ها در این رابطه اتفاق مثبتی است، اظهار داشت: اما بعد از ادغام مسائل و مشکلات عدیده ای وجود دارد که رفع آنها نیازمند مدیریت قدرتمندی است.
 
مدیر عامل کارگزاری بانک کشاورزی ادامه داد: مشکلاتی مثل مدیریت جدید ، یکپارچگی it ، دستورالعمل ها،فرهنگ کاری پس از ادغام، بافت نیروی انسانی ، ترکیب دارایی و بدهی ، نقدینگی، مدیرتی انتقال دارایی ها و بدهی ها از جمله مسائلی است که حل آن پیچیدگی های خاصی دارد.
 
وی با اشاره به اینکه تجربه ادغام در کشور ما اندک است، ادامه داد: تجربه نزدیک ادغام چند بانک و موسسه و تولد بانک آینده بود اما در اوایل انقلاب نیز بانک های خصوصی کوچک با ابلاغ شورای انقلاب ادغام شدند.
 
به گزارش سنا ،خزلی خرازی با تاکید بر اینکه اگر ادغام چند موسسه و تولد بانکی جدید با دقت انجام نشود باعث بروز بحران های بیشتر در نظام بانکی خواهد شد، تصریح کرد: اگر این ادغام ها با دقت و مدیریت صحیح انجام نشود بحران هایی که ازموسسات و بانک های کوچک به موسسه تازه متولد شده منتقل می شود ، چند برابر خواهد شد. این در حالی است که اگر اصل هم افزایی در ادغام رعایت شود به گونه ای عمل می شود که نکات منفی پس از ادغام کاهش یافته و امتیازهای مثبت افزایش خواهد یافت.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *