RSS
امروز جمعه ، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مجلس با تعطیلی شنبه موافقت کرد

مبلغ دیه اعضای بدن در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

اصلاح «بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳» تصویب شد

فروش ارز صادراتی اشخاص به قیمت توافقی

پیام تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

۲ نیروی کاهنده قیمت دلار

صدک بندی یارانه‌ها سقف دریافت وام شد

رشد ۲۴.۹ درصدی تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی

خدمات جدید بانک رفاه کارگران رونمایی شد

صندوق تامین خسارت‌های بدنی تکلیف قانونی برای اصلاح نقاط حادثه خیز ندارد

منصور شیخ الاسلامی مدیر حوزه مدیر عامل وروابط عمومی صندوق کارآفرینی امید شد

جواب خاندوزی به همتی؛ تحلیل‌های هوخشتره‌ای!

چگونه چک دیجیتال بگیریم؟

در سال ۱۴۰۲ چقدر وام پرداخت شده است؟

روش دریافت وام با سود کم از امید بانک سپه

فریز قیمت دلار

وام اشتغال ۱۵۰میلیون تا ۴ میلیارد شد

استراتژی‌های ۱۴۰۳ بانک کارآفرین ابلاغ شد

انتقاد دبیرکل سندیکا از وضع "عوارض تحمیلی" و "غیرمرتبط" بر صنعت بیمه

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه و صندوق‌های تابعه وزارت کار

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به اشخاص حقیقی و حقوقی در بانک مسکن

عرضه بیمه عمروزندگی آسیا با همکاری بانک قرض الحسنه رسالت

نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها بر حسب چهار هاب منطقه‌ای در اسفند ماه ۱۴۰۲

مدیرعامل بانک صادرات تأکید کرد:

تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی با حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی

۱۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۲/۲۰کد خبر: 196960
ایستانیوز: مدیرعامل بانک صادرات گفت: حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی و جلب مشارکت آن‌ها در زمینهٔ تأمین مالی پروژه‌های کشور نقش مؤثری در ارتقاء تولیدات داخلی، ایجاد فرصت‌های شغلی و همچنین تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سیاوش زراعتی بابیان این مطلب در خصوص تأثیر جذب سرمایه‌گذاران خارجی بر روند اجرای اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی با تأکید بر تولید داخلی در واقع ترکیبی از استراتژی جایگزینی واردات و توسعه صادرات است، ازاین‌رو حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی و جلب مشارکت آن‌ها در زمینهٔ تأمین مالی پروژه‌های کشور و تولید کالاهای باکیفیت و قابل‌رقابت در سطح بین‌المللی تأثیرگذار است.
وی افزود: این مهم می‌تواند به ارتقا و تنوع تولیدات داخلی کشور، ایجاد فرصت‌های شغلی، توسعه اقتصادی کشور و همچنین تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نیز نقش مهمی داشته باشد.
زراعتی تصریح کرد: با توجه به این امر، تلاش در جهت بهبود فضای کسب‌وکار، ارائه تضمین های لازم به سرمایه گذاران خارجی، ایجاد ثبات اقتصادی و تلاش در جهت کاهش نوسانات اقتصادی ازجمله تک‌نرخی شدن ارز زمینه را برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور فراهم می‌کند.
مدیرعامل بانک صادرات، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، تلاش در جهت ارتقا رتبه سرمایه‌گذاری ایران را در جذب سرمایه‌گذاری خارجی مهم دانست و خاطرنشان کرد: طراحی ساختار مالیاتی مناسب جهت ورود سرمایه‌های خارجی، بازبینی و به‌روزرسانی مقررات موجود از حیث فراهم کردن تسهیلات لازم به‌منظور جذب سرمایه‌گذاری خارجی از موارد دیگری است که می‌تواند در این بخش تأثیرگذار باشد.
وی یکی از موانع اصلی بر سر راه سرمایه‌گذاران اروپایی در ایران را هراس آن‌ها، از اعمال جریمه از سوی مقامات آمریکایی دانست و عنوان کرد: باید با تمام توان از تمامی امکانات در جهت بالفعل کردن پتانسیل حضور سرمایه‌گذاران اروپایی که در حال حاضر به‌صورت بالقوه وجود دارد، بهره برد.
زراعتی اجرای مقررات تطبیق با مقررات FATF و FATCA، اجرای مقررات گزارشگری مالی IFRS و ایجاد روابط کارگزاری با بانک‌هایی که منافعی در آمریکا دارند را ازجمله چالش‌های سیستم بانکی کشور دانست و گفت: مهم‌ترین راهکارها در این خصوص، ایجاد بسترهای استاندارد و متعارف و عاری از هرگونه تعصب جهت اجرای مقررات مذکور است.
وی افزود: تلاش در جهت همکاری با بانک‌های بین‌المللی که تحت نفوذ مقامات آمریکایی نیستند و همچنین کاهش ریسک‌های سیاسی و اقتصادی کشور راهگشای ارتباط با بانک‌های اروپایی و به تبع آن افزایش سرمایه‌گذاری در ایران است.
مدیرعامل بانک صادرات مشارکت ایرانیان مقیم خارج از کشور و بهره‌گیری از سرمایه آن‌ها در چرخه تولید کشور به‌منظور رونق اقتصادی را اصلی مهم عنوان کرد و یادآور شد: تلاش در جهت جلب و جذب سرمایه کشورهای همسایه و کشورهایی که رابطه مبادله مهم و معنی‌داری با کشور دارند نیز در این بخش راهگشا است.
وی با تأکید بر این‌که چالش‌های کسب‌وکار بعد از برجام به نحو چشم‌گیری کاهش‌یافته است، یادآور شد: به‌روزرسانی زیرساخت‌های قانونی سرمایه‌گذاری خارجی در ایران، طراحی ساختار مالیاتی مناسب سرمایه‌گذاران خارجی، تلاش در جهت افزایش ثبات و امنیت اقتصادی از منظر بیرونی نقش بسزای در افزایش سرمایه‌گذاری خارجی دارد.
زراعتی افزود: همچنین تک‌نرخی شدن ارز و کاهش تورم، ایجاد پیوند بین بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران خارجی، بازبینی قوانین کار و تأمین اجتماعی از مهم‌ترین راهکارهای جذب سرمایه‌گذاران خارجی و رونق اقتصادی در کشور است.
وی در پایان، اعمال تحریم بهای بین‌المللی در سال‌های گذشته را مهم‌ترین دلیل ناموفق بودن کشور در جذب سرمایه‌گذاری خارجی ارزیابی کرد و اذعان داشت: با توجه به‌قرار گرفتن کشور در دوران پسابرجام زمینه ورود سرمایه‌گذاران خارجی فراهم‌شده و مسئولان باید با برداشتن موانع موجود از این ظرفیت بیشترین بهره را در جهت آبادانی کشور ببرند.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *