RSS
امروز سه شنبه ، ۱ خرداد ۱۴۰۳
آخرین اخبار

دلار سوزی عجیب گازهای مشعل

دامنه نوسان برای معاملات سهام تعیین شد

یارانه نقدی ۴ برابر شد

جزییات پرداخت سود مرحله سوم سهام عدالت مشخص شد

اطلاعیه سازمان تامین‌ اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان

انتصاب مدیران بیمه تعاون به عنوان دبیران کارگروه سندیکای بیمه گران ایران

داریم به جامعهِ سائوپائولو تبدیل می شویم

۹۲ درصد چک‌ها وصول شد

اتریوم پیشتاز افزایش قیمت شد

شعب کشیک بانک ها فردا فعال هستند

کاسبی جدید با خودروهای برقی!

نرخ سود بانکی یکه‌ تاز بازار‌ها‌ شد

مشاغلی که در دوران تورم می مانند و آن هایی که می میرند؟

احتمال کاهش معاملات و محدودیت دامنه نوسان در کوتاه‌مدت

امکان شکایت مستاجران به افزایش اجاره زیاد

بانک ملت وام ۶۰۰ میلیونی می دهد

مردم با بازار مسکن قهر کردند

طلا بار دیگر رکورد زد!

هشدار یک اقتصاددان به رئیس کل بانک مرکزی

پیام تسلیت مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران به مناسبت شهادت رئیس‌جمهور

پیام تسلیت مدیرعامل بانک رفاه در پی شهادت رئیس جمهور

بیانیه هیئت دولت در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان ایشان

واریز ۵۳۲ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران از طریق سجام

پیام تسلیت دکتر عشقی به مناسبت شهادت رئیس جمهور ایران

تبعات ریسک نرخ سود در حوزه تأمین مالی

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی:

بانک ها به سمت حمایت از تولید و اشتغال هدایت می شوند

۱۰:۴۷ - ۱۳۹۶/۱/۲۷کد خبر: 195349
ایستانیوز: مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی درباره سیاست این نهاد در تامین مالی بنگاه های اقتصادی کشور برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی گفت: اولویت بانک مرکزی تزریق پول نیست بلکه هدایت بانک ها به سمت حمایت از تولید و اشتغال است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،«ابوالفضل اکرمی» ، درباره شیوه بانک مرکزی برای تحقق اهداف «اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال» اظهار داشت: اولویت بانک مرکزی گسترش نقدینگی از طریق ضریب فزایندگی است.
وی درباره اینکه آیا ممکن است از منابع بانک مرکزی برای این کار استفاده شود، توضیح داد: منابع بانک مرکزی در هر حال پول پر قدرت و خطرناک و به تعبیری پول داغ است و اولویت بانک مرکزی این نیست که پول بیرونی به اقتصاد تزریق کند.
اکرمی اظهار داشت: استفاده از پول درونی (inside money) یعنی پولی که قبلا وجود داشته شیوه مورد نظر بانک مرکزی است تا از طریق ضریب فزاینده نسبت به خلق پول اقدام شود.
مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی با تاکید بر اینکه تا حتی الامکان بنایی برای تزریق پایه پولی نداریم، گفت: اگر بتوانیم مسایل و مشکلات نظام بانکی را حل کنیم، بانک ها در زمینه حمایت از تولید و اشتغال فعال می شوند.
وی در پاسخ به اینکه چرا در سال 94 بانک مرکزی برای تامین مالی دو خودروساز بزرگ، اقدام به استفاده از منابع خود کرد، توضیح داد: اینها موارد خاصی است که بانک مرکزی در موارد ضرورت و به شکل موردی ورود می کند.
 
* مردم به خرید کالای ایرانی روی آورند
مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی، حمایت مالی از بنگاه های تولیدی را از کارکردهای نهادهای پولی و مالی کشور دانست و در عین حال تاکید کرد: برای موفقیت در زمینه تولید و اشتغال، مردم نیز باید برای خرید این کالاها رغبت لازم را داشته باشند.
اکرمی یادآور شد: برای نمونه نظام بانکی با اختصاص بیش از 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاه های کوچک و متوسط تلاش کرد تا اقتصاد کشور از رکود خارج شود.
وی ادامه داد: حرکت به سمت خرید کالای ایرانی یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است و از این رو بانک مرکزی تلاش کرد با صدور کارت های خرید کالای ایرانی برای اقشار خاص، رغبت مردم را به این نوع کالاها بیشتر کند.
مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی گفت: مردم باید بدانند با خرید کالای ایرانی، یک رشد اقتصادی شکل می گیرد و همه جامعه فعال می شود.
وی در عین حال به تولید کنندگان نیز توصیه کرد به موازات اختصاص منابع و امکانات کشور به حمایت از تولیدکنندگان و تشویق مردم به خرید کالاهای وطنی، آنها نیز کیفیت محصولات خود را ارتقاء دهند و آن را به سطح قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی برسانند. 
برچسب‌ها:تولید واشتغال
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *