RSS
امروز جمعه ، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مقصر کیست؟ / بانک مرکزی کجای بازی قرار دارد؟

مجلس با تعطیلی شنبه موافقت کرد

مبلغ دیه اعضای بدن در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

اصلاح «بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳» تصویب شد

فروش ارز صادراتی اشخاص به قیمت توافقی

پیام تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

۲ نیروی کاهنده قیمت دلار

صدک بندی یارانه‌ها سقف دریافت وام شد

رشد ۲۴.۹ درصدی تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی

خدمات جدید بانک رفاه کارگران رونمایی شد

صندوق تامین خسارت‌های بدنی تکلیف قانونی برای اصلاح نقاط حادثه خیز ندارد

منصور شیخ الاسلامی مدیر حوزه مدیر عامل وروابط عمومی صندوق کارآفرینی امید شد

جواب خاندوزی به همتی؛ تحلیل‌های هوخشتره‌ای!

چگونه چک دیجیتال بگیریم؟

در سال ۱۴۰۲ چقدر وام پرداخت شده است؟

روش دریافت وام با سود کم از امید بانک سپه

فریز قیمت دلار

وام اشتغال ۱۵۰میلیون تا ۴ میلیارد شد

استراتژی‌های ۱۴۰۳ بانک کارآفرین ابلاغ شد

انتقاد دبیرکل سندیکا از وضع "عوارض تحمیلی" و "غیرمرتبط" بر صنعت بیمه

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه و صندوق‌های تابعه وزارت کار

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به اشخاص حقیقی و حقوقی در بانک مسکن

عرضه بیمه عمروزندگی آسیا با همکاری بانک قرض الحسنه رسالت

نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها بر حسب چهار هاب منطقه‌ای در اسفند ماه ۱۴۰۲

بانک مرکزی گزارش داد:

کاهش قیمت در پنج گروه مواد خوراکی

۱۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۱/۲۷کد خبر: 195348
ایستانیوز:بنکداران و فروشندگان مواد خوراکی در تهران که پس از تعطیلات نوروزی چراغ کسب و کار خود را در سال جدید روشن کردند، کاهش قیمت در پنج گروه کالایی و تثبیت قیمت ها در دو گروه دیگر را در هفته منتهی به ۱۸ فروردین شاهد بودند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، گزارش بانک مرکزی از میانگین قیمت خرده فروشی برخی مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 18 فروردین ماه بیانگر آن است که در دوره یاد شده چهار گروه کالایی نیز رشد قیمت را نسبت به دوره مشابه ماه قبل (اسفند 95) تجربه کردند.
بر این اساس قیمت ها در گروه لبنیات 0.2 درصد، تخم مرغ 2.2 درصد، گوشت مرغ 0.3 درصد، قند و شکر 2.1 درصد و چای 0.4 درصد در دوره یاد شده نسبت به مدت مشابه اسفند 95 کاهش داشته و دو گروه برنج و روغن نباتی ثابت مانده اند.
با این حال در گروه حبوب 0.1 درصد، میوه های تازه 13.4 درصد، سبزی های تازه 11.4درصد و گوشت قرمز 0.3 درصد رشد قیمت ثبت شده است.
ذکر این نکته ضروری است که در دو هفته نخست فروردین ماه جاری به دلیل تعطیلی بازارها، قیمت گیری میدانی انجام نشده و از این رو تغییرات قیمتی در مقایسه با مدت مشابه اسفند ماه 95 به دست آمده است.
 
**لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه معادل 2.4 درصد نسبت به هفته مشابه ماه قبل کاهش داشت؛ قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 2.2 درصد کاهش یافت و شانه ای 109 تا 135 هزار ریال فروش می رفت.
 
** برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 0.5 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود؛ در گروه حبوب بهای عدس و لوبیا قرمز بدون تغییر بود؛ بهای لوبیا چشم بلبلی 1 درصد و لوبیا سفید 0.4 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 0.4 درصد افزایش یافت.
 
** میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی و انار عرضه کمی داشت؛ سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای تمام اقلام این گروه بین 5.5 درصد تا 28.4 درصد افزایش داشت.
در گروه سبزی های تازه بهای کدوی سبز معادل 26.5 درصد کاهش ولی سایر اقلام این گروه بین 3 درصد تا 24.6 درصد افزایش یافت.
 
**گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 0.3 درصد و گوشت تازه گاو و گوساله 0.2 درصد افزایش ولی بهای گوشت مرغ معادل 4 درصد کاهش داشت.
 
**قند و شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند معادل 1.9 درصد، شکر 2.4 درصد و چای خارجی 0.4 درصد کاهش یافت و قیمت انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
 
**تغییرات سالانه قیمت ها
مقایسه قیمت ها در یکسال منتهی به 18 فروردین 96 بیانگر آن است که گروه لبنیات 7 درصد، تخم مرغ 42.9 درصد، برنج 31.2 درصد، حبوب 19.7درصد، میوه های تازه 34.3 درصد، سبزی های تازه 26.3 درصد، گوشت قرمز 8.1 درصد، گوشت مرغ 35 درصد، قند و شکر 20.8 درصد، چای 13.2 درصد و روغن نباتی 8.6 درصد رشد قیمت داشته اند.



برچسب‌ها:مواد خوراکی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *