ترس بازار، یعنی دلار صعودی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، کامران ندری درباره جهش ناگهانی قیمت ارز در روز‌های اخیر می‌گوید: دو عامل اصلی تاثیر منفی خود را پیشاپیش بر بازار ارز ایران گذاشته است؛ هم مساله انتخابات در ایران تا حدودی نگران‌کننده است و هم جریان انتخابات در آمریکا با شکل فعلی تاثیر خوبی روی اقتصاد ایران در آینده نخواهد گذاشت.
 
به گفته او به همین دلیل بازار براساس پیش‌بینی‌هایی که برای آینده می‌کند، واکنش نشان می‌دهد و این افزایش نرخ به دلیل پیشبینی‌هایی است که با توجه به تحولاتی که در داخل ایران و آمریکا صورت گرفته به وجود آمده است.
 
وی همچنین با اشاره به تفکرات طیف برنده در انتخابات مجلس دوازدهم و مخالفت آشکار آنان با تعامل با جهان و هر نوع تنش زدایی و مخالفت این طیف با پیوستن به FATF می‌گوید: کسانی که در انتخابات ایران برگزیده شده‌‍‌اند افراد تندرو با موضع‌گیری‌های مشخص هستند.
 
اگر نتیجه انتخابات آمریکا پیروزی جمهوری‌خواهان باشد، موضع آنان مشخص است و نشان‌دهنده آن است که آینده چندان خوبی برای اقتصاد ایران در پیش نخواهد بود و منازعات و درگیری‌ها به احتمال زیاد تداوم خواهد یافت.
 
این استاد دانشگاه اظهارداشت: اقتصاد ما تجربه این نوع موضع‌گیری‌ها و این نوع سیاست‌ورزی‌ها را در گذشته داشته و به نظر می‌آید بازار جلوجلو و زودتر در حال واکنش نشان دادن به همان روندی است که ممکن است در آینده اتفاق بیافتد.
هزینه‌های تندروی
 
به نوشته اقتصاد۲۴ ،ندری درباره هزینه‌هایی که تفکر حاکم مجلس آینده بر به اقتصاد و شهروندان ایران تحمیل می‌کند، گفت: هزینه این موضع‌گیری‌های تند را عمدتا طبقه متوسط و ضعیف جامعه پرداخت می‌کند و تداوم این روند منجر به ضعیف‌تر شدن اقتصاد ایران و فقیرتر شدن بخش‌های زیادی از شهروندان خواهد شد.
 
این استاد دانشگاه درباره اثرگذاری افزایش نرخ دلار بر تورم و زمان نمایان شدن آثار این افزایش بر تورم نیز می‌گوید: باید توجه داشت تورم به صورت مستمر ادامه دارد و حتی زمانی که نرخ ارز ثابت مانده و در کانال ۵۰هزار تومان تثبیت شده بود هم با افزایش نرخ تورم مواجه بودیم.