تورم خوراکی‌ها در اسفند ماه چقدر بود؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مرکز آمار ایران نتایج تورم اقلام خوراکی در اسفند ۱۳۹۸ را اعلام کرد که در این ماه پرتقال محصول داخل ١٩,٤ درصد، پیاز ١٧.٣ درصد، سیب‌زمینی ١٠.٧ درصد نسبت به ماه قبل افزایش قیمت داشتند.
 
در مقابل در این مدت زمانی، گوجه فرنگی ٢٩.٨ درصد، خیار ٤.١ درصد و رب گوجه‌فرنگی ٠.٤ درصد نسبت به ماه قبلش (بهمن) کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند.