استفاده از ظرفیت های پژوهشی راهکار حل مشکلات بیمه های اجتماعی است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،علی حسن زاده در گفت وگو با آی هینا، به مناسب هفته پژوهش گفت: حل مشکلات سازمان بیمه سلامت با کمک پژوهش واقعیتی انکار ناپذیر است، پژوهش زمان ایجاد یک سوال آغاز می شود، درغیراین صورت پژوهش برای سوالات دارای پاسخ معنایی ندارد.
 
عضو هیات مدیره سازمان بیمه سلامت در جلسه‌ای که به دعوت از مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت برگزار گردید؛ افزود: اگر بخواهیم از ظرفیت های پژوهش درنظام بیمه های اجتماعی  به ویژه بیمه سلامت استفاده کنیم، باید پژوهش های صورت گرفته دراین حوزه درطبقات مختلف تقسیم بندی شود؛ به عنوان مثال برای ارتقاء یک دانش نظری از پژوهش استفاده می شود.
 
وی با اشاره به پژوهش برای طراحی نظام جامع بیمه تصریح کرد: طراحی نظام جامع برای بیمه نیز برای ایجاد شفافیت دراستفاده از خدمات بیمه ای می تواند به کمک پژوهش انجام شود، البته  برخی پژوهش های خاص هم درحوزه های کاربردی مورد توجه قرار می گیرد؛ یعنی  در انجام برخی امور و مقابله با چالش ها از پژوهش کمک گرفته می شود. لذا باید درتمامی مسائل گفته از ظرفیت نخبگان و جوامع علمی بهره مند شد.
 
حسن زاده اظهار داشت: ممکن است جوامع علمی موجود در کشور از حوزه بیمه های اجتماعی اطلاع نداشته و دراین راستا برخی مشکلات به وجود آید، لذا به پیشنهاد برخی کارشناسان برای انجام پژوهش درحوزه بیمه باید اعضاء درگیر دراین مساله از کارشناسان  اجرایی نظام بیمه ای ، دانشمندان و محققان انتخاب شود.، تا از پژوهش ها بتوان استفاده بهینه کرد.
 
عضو هیات مدیره سازمان بیمه سلامت گفت: مرکز تحقیقات ملی بیمه سلامت با استفاده از رویکردهای پژوهشی نقش مهمی در کاهش مشکلات بیمه داشته است.
 
وی با بیان اینکه در سازمان بیمه سلامت مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت از ظرفیت های پژوهشی دربیمه های اجتماعی استفاده می کند گفت: همچنین موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی نیز درکشور به دنبال استفاده از نقطه نظرات کارشناسان دانشگاهی و دانشمندان در پیشبرد نظام جامعه بیمه ای است، خوشبختانه تجربیات موفقی تاکنون دراین حوزه بدست آمده و درسازمان بیمه سلامت از همین الگو استفاده می شود.