دلار گران شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،بعد از افزایش قیمت بنزین، یکی دو روز قیمت دلار با رشد همراه شد و دوباره کاهش یافت. اما به نظر می رسد در یکی دو روز گذشته قیمت دلار باز هم با افزایش همراه بوده و دیگر کانال 11 هزار تومانی را ترک کرده و در حال جا خوش کردن در کانال 12 هزار تومانی است.
 
دیروز قیمت دلار وارد محدوده ۱۲ هزار و ۳۰۰ تومانی شد و با ۱۵۰ تومان افزایش نسبت به روز یکشنبه به بهای ۱۲ هزار و ۳۶۰ تومان رسید. قیمت نه تنها در بازار، بلکه در صرافی بانک ها هم در کانال 12 هزار تومانی سپری شد. دیروز صرافی ملی، قیمت فروش خود را به بالای مرز ۱۲ هزار تومانی برد و حدود ساعت ۳ بعدازظهر عدد ۱۲ هزار و ۵۰ تومان بر تابلوی این بازیگر رسمی بازار نقش بست که ۱۵۰ تومان بیشتر از روز یکشنبه بود.
 
امروز هم بازارها با رشد همراه بودند. دلار مانند روز قبل رشد قیمت را تجربه کرد. دلار که روز قبل در صرافی ها تا 12 هزار و 53 تومان رسیده بود، امروز با رشد 2.37 درصدی به 12 هزار و 346 تومان رسید. یورو، امروز به 13 هزار و 561 تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش ۱.۸۸ درصدی داشته است.
 
به این ترتیب به نظر می رسد، روند آهسته و پیوسته افزایش قیمت در بازار ارز آغاز شده است و مرزهای روانی قیمت سپری شده است. هرچند رییس کل بانک مرکزی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام توضیحاتی را درباره تداوم ثبات نسبی بازار ارز ارائه کرد. همتی در اینستاگرام خود نوشت: «بارها تاکید کرده ام که بانک مرکزی به تداوم ثبات نسبی بازار ارز و حفظ قدرت رقابت پذیری اقتصاد اهمیت ویژه ای قائل است. به نظر بنده رمز تداوم ثبات در این بازار، و به تبع آن در سایر بازارها، توجه به بنیان های بازار در کنار حضور پرقدرت بازار ساز برای جلوگیری از سفته بازی و نوسان گیری در این بازار است. آنچه که این روزها دیده می شود نیز ناشی از عملکرد برخی از صادرکنندگانی است که بعضا به سبب جو روانی ناشی از حوادث بعد از افزایش نرخ بنزین و شروع تسویه حساب های تجار با خارجیان در پایان سال میلادی، تلاش می کنند ارز خود را با نرخ هایی بالاتر عرضه نمایند. به همین دلیل، علیرغم اعلام نرخ های غیرواقعی، تقاضایی، حتی برای نرخ های کمتر از آن، در صرافی ها، وجود ندارد. بانک مرکزی در این مواقع، با حضور پرقدرت در بازار حواله ای ارز، عدم تعادل های مقطعی را مرتفع و تعادل مبتنی بر متغیرهای واقعی را، همانند بازار اسکناس، به بازار حواله برمی گرداند.»