ایران بیشترین فلاکت اقتصادی را دارد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،  افزایش قابل‌توجه نرخ تورم در این سال‌ها، راه را بر خوشبینی‌های اقتصادی بسته و محدودیت‌های حاصل از تحریم به کاهش منابع مالی و سرمایه‌گذاری دولت منجر شده و کاهش آمار بیکاری را سخت کرده است. با این وجود ایران از نظر رتبه در این شاخص بهبودی نسبی را تجربه کرده است.
بر اساس برآورد موسسه کاتو، کاهش ارزش ریال در سال گذشته مهم‌ترین عامل قرار گرفتن نام ایران در این فهرست بوده است. شاخص فلاکت ایران در گزارش امسال 75.7 واحد اندازه‌گیری شده است. ایران با این عدد در رده چهارم کشورهایی که بیشترین فلاکت اقتصادی را تجربه کرده‌اند، ‌قرار گرفته است.
این در حالی است که گزارشی که در سال 1395 منتشر شده بود، ‌ایران را در رده دوم کشورهای با بیشترین فلاکت اقتصادی پس از ونزوئلا نشان می‌داد. هر چند برای بررسی دقیق‌تر وضعیت اقتصادی کشورها باید دیگر شاخص‌ها مانند رشد تولید ناخالص داخلی را نیز لحاظ کرد اما تجمیع دو عامل تورم و بیکاری نشان از فشار اقتصادی است که به جامعه وارد می‌شود.
 
در سال جاری، دولت تلاش کرده کاهش ارزش ریال را متوقف کند و به این وسیله افزایش تورم را متوقف کرده و آن را کاهش دهد. در صورت موفقیت‌آمیز شدن این سیاست، می‌توان انتظار داشت که رتبه ایران در شاخص فلاکت اقتصادی نسبت به سال 2018، ‌بهبود پیدا کند.