تغییرات قیمت اقلام خوراکی در خرداد ماه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مرکز آمار اعلام کرد: بر اساس نتایج به دست آمده در خرداد ماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «سیب زمینی» با ١٣,٢ درصد افزایش، «پرتقال محصول داخل» با ١٠.٣ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجه یک» با ١٠.٢ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (٣٨.٩ درصد) ، «خیار» (١٩.٦ درصد) و « تخم مرغ ماشینی» (١٢.٦ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته‌­اند.
 
بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (خرداد ١٣٩٧) مربوط به اقلام «سیب زمینی» با ٢٩٦,٨ درصد افزایش، «رب گوجه فرنگی» با ٢٤٥.٦ درصد افزایش، «پیاز» با ١٥٦.٤ درصد افزایش، «گوجه فرنگی» با ١٤٣.٩ درصد افزایش و «شکر» با ١١٩.٤ درصد افزایش است.