تغییرات قیمت مواد خوراکی در اردیبهشت ماه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مرکز آمار اعلام کرد: بر اساس نتایج به دست آمده در اردیبهشت ماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ٢٥,٦ درصد افزایش، «شکر» با ٢٥ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجه یک» با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (٣٣.٤ درصد) ، «خیار» ( ١٨.١ درصد) و «مرغ ماشینی» ( ١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته­‌اند.
 
بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ٣٠٦ درصد افزایش، «رب گوجه فرنگی» با ٢٤٦.٦ درصد افزایش، «سیب زمینی» با ٢٤١.٣ درصد افزایش، «گوجه فرنگی»  با ١٨٦.٨ درصد افزایش و «سیب درختی زرد» با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.