تغییرات قیمت مواد خوراکی در بهمن ماه ۹۷
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مرکز آمار ایران در گزارش متوسط قیمت خوراکی مناطق شهری بهمن ماه سال جاری در زمینه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه گذشته اعلام کرد که پیاز با ۲۲.۱ درصد افزایش، خیار با ۲۱.۳ درصد افزایش قیمت، گوجه فرنگی با ۲۰.۱ درصد افزایش و گوشت گوسفندی با ۱۵.۶ درصد افزایش بیشترین افزایش قیمت را داشته است؛ همچنین تخم مرغ ماشینی با ۵.۷ دصد، برنج خارجی درجه یک با ۲.۳ درصد و عدس با ۱.۵ درصد نسبت به ماه گذشته کاهش قیمت داشته‌اند.
 
در زمینه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال گذشته، رب گوجه فرنگی با ۲۳۱.۶ درصد افزایش، سیب درختی زرد با ۱۲۸ درصد افزایش، گوجه فرنگی با ۱۲۷.۹ درصد افزایش، موز با ۱۰۳.۱ درصد افزایش و گوشت گوسفند با ۹۷.۸ درصد افزایش اقلامی بوده‌اند که بیشترین افزایش قیمت را داشتند.